Böyle büyük organizasyonlarda illa mesaj verecekler. Kurtuluş yok gibiOf o durum sinema dünyasında da çok karşımıza çıkıyor. Gerçekten sıktı artık yani yeter
Böyle büyük organizasyonlarda illa mesaj verecekler. Kurtuluş yok gibiOf o durum sinema dünyasında da çok karşımıza çıkıyor. Gerçekten sıktı artık yani yeter
Ezberlemek yeterli sanırım İngilizce şarkılardaŞu ne, her tarafta var
Yalnız ikinci videoda Samira'nın İngilizce bilmediğini öğrenmiş olduk.
@kerem @Tolstoyevski @MasacRE @DR
Adamın konuştuğu norveçceyi kızın konuştuğu Azerbaycancadan daha net anladımEzberlemek yeterli sanırım İngilizce şarkılarda
Zaten İskandinav dilleriyle İngilizce de bu sayede bağlantılı ve öğrenmen kolay olmuştur Ama Almanca işi zor. Türkçe hepsinden zor aslında ama Türkiye’de de yaşadığın ve çevren Türk olduğu için kolay oldu, yoksa mümkün değil zor öğrenirdinAdamın konuştuğu norveçceyi kızın konuştuğu Azerbaycancadan daha net anladım
Norveç ve İsveç dili nerdeyse aynı zaten rahatlıkla yerleşebiliriz Noveçe dil sorunu olmadan ama Danca daha zor onlar bizi anlıyor, biz zorlanıyoruz
Almanca bir ara çok iyiydim unuttum gitti baya ama yazı olarak baktığımda az birşey anlıyorum mevzunun ne ile alaklı olduğunuZaten İskandinav dilleriyle İngilizce de bu sayede bağlantılı ve öğrenmen kolay olmuştur Ama Almanca işi zor. Türkçe hepsinden zor aslında ama Türkiye’de de yaşadığın ve çevren Türk olduğu için kolay oldu, yoksa mümkün değil zor öğrenirdin
İşte okul, ülke, ortam vb olmasaydı çok zor olurdu demek istedim Almanca’dan daha zor bence TürkçeAlmanca bir ara çok iyiydim unuttum gitti baya ama yazı olarak baktığımda az birşey anlıyorum mevzunun ne ile alaklı olduğunu
Türkçe bilmemek olurmu be, okul tecrübemiz bile oldu
Canlı performansı iyi değildi zaten ama şarkıya yazık oldu. 5 puanla finali kaçırmış. 😕
Biliyoruz biz bu işi @Tolstoyevski ile. Senin gibi çaylak değiliz.Başta almasın dedim ama halk açık ara oy verdi. Hakedildi.
@Tolstoyevski @BesaleT favorileriniz aldı
@Tolstoyevski acemi şansı oldu ben şu kazanır bu kazanır demedim ki bana bu lafı atman geçersiz ve yıllların ESC izleyicisiyimBiliyoruz biz bu işi @Tolstoyevski ile. Senin gibi çaylak değiliz.
Dememenden belli acemiliğin. Dediğin çıkmaz diye çekinip söylemiyorsun.@Tolstoyevski acemi şansı oldu ben şu kazanır bu kazanır demedim ki bana bu lafı atman geçersiz ve yıllların ESC izleyicisiyim
@Tolstoyevski acemi şansı oldu ben şu kazanır bu kazanır demedim ki bana bu lafı atman geçersiz ve yıllların ESC izleyicisiyim
Sıralama tahmin atışlarımı bırakayım. İlk 5-6 dışından bir şampiyon çıkarsa sürpriz olur benim için...
1-) İtalya (umarım kazanırlar)
2-) Fransa (en güçlü ikinci aday)
3-) İsviçre (kazanması yine mümkün)
4-) Malta
5-) Ukrayna
6-) İzlanda
7-) Finlandiya
8- ) Portekiz
9-) San Marino
10-) İsveç (sürprizi zor gözüküyor ama belli olmaz)
11-) Bulgaristan
12-) Litvanya
13-) Kıbrıs
14-) Sırbistan
15-) Azerbaycan
16-) Yunanistan
17-) Rusya
18 - )Norveç
19-) İsrail
20-) İngiltere
21-) Arnavutluk
22-) Belçika
23-) Almanya
24-) Hollanda
25-) İspanya
26-) Moldova
Hayır ben sizin gibi önden dinlemedim. İlk kez canlı yayında dinledim 😡Dememenden belli acemiliğin. Dediğin çıkmaz diye çekinip söylemiyorsun.
Acemi derken ilk kez ESC izleyip yorum yaptın. Onu diyorumAcemi şansı mı bak bakalım Cumartesi sabahı nasıl bir tahmin yapmışım ve zirve hattında ne oranda başarılı olmuş
Bende çok önden dinlemedim bazılarını 1 kez belki.Hayır ben sizin gibi önden dinlemedim. İlk kez canlı yayında dinledim 😡
Olsun bir kere dinlemekle olsaydı o işler, sen tahminlerin başarısına bak heleHayır ben sizin gibi önden dinlemedim. İlk kez canlı yayında dinledim 😡
------
Acemi derken ilk kez ESC izleyip yorum yaptın. Onu diyorum
Bende çok önden dinlemedim bazılarını 1 kez belki.
Sanada gelsin görsel aOlsun bir kere dinlemekle olsaydı o işler, sen tahminlerin başarısına bak hele