Hayır.@kerem 2003'te böyle bir oylama sistemi varmıydı?
Hayır.@kerem 2003'te böyle bir oylama sistemi varmıydı?
Ciddi misin ilk 5 kim oldu mesela neyse soracağıma internetten bakayım Twitter’a düşmüştürBenim favorim yoktu, zaten daha bugün dinledim şarkıları ve İtalya açık ara puan aldı halktan. Juri hep farklı oy verdiği için son düzlükte kazansın istedim
@Tolstoyevski 'nin de favorisiydi.
Şarkıyı yorumlarken son kısımlar iyi olmuş demiştim ama çok sevdiğimi diyemem
------
He çuvalladın
2016.Oylama Sistemi ne zaman revize edildi?
Saflığa yatma. Kazananın konusu bile açıldıCiddi misin ilk 5 kim oldu mesela neyse soracağıma internetten bakayım Twitter’a düşmüştür
Hadi İsveç tamam. Azerbaycan üzüldüm baya.İsveç'in jüri hüsranı beni çok mutlu etti. @Dosi
Çuvallamaktan kasıt genel tahmin ama ilk 3’te başarılı olmuşum, ilk 10’da da önemli oranda başarı ve bu gecelik bu yeterli banaSaflığa yatma. Kazananın konusu bile açıldı
O çocuk o yüzdenmiydi? bir anda karşımda belirdi yaRock dünyada gerçekten geniş kitleler tarafından sevilen bir müzik türü; Türkiye de Mor ve Ötesi; Manga,Athena ile bunun etkilerini gayet gördü zamanında..
Fillandiyanın Hard Rock Halleule sından sonra İtalyada Hard Rock ile ipi göğüsledi.
Dört büyükleriden 3 ünün Sıfır çekmesi mesaj olabilir.
Maltaya üzüldüm; sanırım komşusu yok ve siyasi ilişkileri zayıf ,halkdan çok düşük oy aldı.
Fransada çok kuvvetliydi. Ukrayna çok sağlam oy aldı halktan ( benim 3 favorimden biriydi)
Azerbaycana üzüldüm.... Siyasi ilişkiler etkilemiş olmalı...Avrupadan neredeyse hiç oy almadı...
Neyse seneye umarım Türkiyede olur!!!
Bu arada Yunanistan Kıbrısa 12 verecem diye yuhalanmamak adına çocuk çıkarmış,onada çok güldüm
O yüzden dedim zaten. Hep aynı tarzda pop şarkılar getiriliyor karşımıza.Saflığa yatma. Kazananın konusu bile açıldı
------
Hadi İsveç tamam. Azerbaycan üzüldüm baya.
İsveç ise geride kalması iyi oldu. Sıkıldık aynı tarzda şarkılardan
Sonuçları izlerken aklıma geldin... İyi tahmin yapmışın yada damak tadı diyelim 😉Çuvallamaktan kasıt genel tahmin ama ilk 3’te başarılı olmuşum, ilk 10’da da önemli oranda başarı ve bu gecelik bu yeterli bana
Nedenini bilmiyorum ama benim aklıma ilk o geldiO çocuk o yüzdenmiydi? bir anda karşımda belirdi ya
Sonuçlar açıklanmaya başladı içmeye başladılar...İçtiler içtiler birinci oldular valla
İsveç jüriden alamayınca ilk 10 dışı olduO yüzden dedim zaten. Hep aynı tarzda pop şarkılar getiriliyor karşımıza.
Azerbaycan beklediğim bir sonuçtu. Ne dediysek o.
İtalya sahneye sarhoş mu çıktı?Sonuçlar açıklanmaya başladı içmeye başladılar...İçtiler içtiler birinci oldular valla