S.G.A.T.
Emekli
Sesli güldüm.Sorular siyasi olursa çeyrek finali göremeden banlanırım
Sesli güldüm.Sorular siyasi olursa çeyrek finali göremeden banlanırım
Sunucu olarak benim gibi samimi tarafsız ve değerli bir ismi görünce dayanamadı bence.
En iyi ben seçerimde sırf o söz ettiğin özelliklerim için katılmıştı yarışmamaSunucu olarak benim gibi samimi tarafsız ve değerli bir ismi görünce dayanamadı bence.
Zaten @FaJi son yarışmacımız 12 kişi olduk ve başlayacağız kısa süre içinde.En iyi ben seçerimde sırf o söz ettiğin özelliklerim için katılmıştı yarışmama
@YıldırıM istedi de biz mi kabul etmedik@YıldırıM niye yok :O
eğlence eksiğini tamamlar. Güldüren programı zevkli kılacak yarışmacılarda lazım
listeye tam bakmadım ama Yıldırım varmi diye üstten baktım
Yanlış düşünce çünkü kim hangi gerekçeyle oy verdiğini yazmak durumunda aksi halde oyu geçersiz sayılacak. Ayrıca geçerli bir sebebi olmalı yoksa yine kabul etmem.Aynı fikirde olursak ne olacak?Oy verme işi can sıkıcı. Oy veren kime oy verdiğini bilmese daha güzel olur.o yüzden jüri olayı devreye girelbilir.
Anlamadın.@YıldırıM istedi de biz mi kabul etmedik
Yanlış düşünce çünkü kim hangi gerekçeyle oy verdiğini yazmak durumunda aksi halde oyu geçersiz sayılacak. Ayrıca geçerli bir sebebi olmalı yoksa yine kabul etmem.
Aynı fikirde olursak ne olacak?Oy verme işi can sıkıcı. Oy veren kime oy verdiğini bilmese daha güzel olur.o yüzden jüri olayı devreye girelbilir.
sunucuya güvenelim@YıldırıM istedi de biz mi kabul etmedik
Yanlış düşünce çünkü kim hangi gerekçeyle oy verdiğini yazmak durumunda aksi halde oyu geçersiz sayılacak. Ayrıca geçerli bir sebebi olmalı yoksa yine kabul etmem.
Tamam dediğin uygulamayı da yaparım madem öyle istiyorsun.Anlamadın.İsmimizi değiştir herkese bir nickname falan ver. Jüri kime oy verdiğinden emin olamasın.Renkler olabilir mesela.
Daha iyi ya yesinler birbirlerinisunucuya güvenelimherşeyi detaylı düşünmüştür kesin ama ne önlem alınırsa alınsın herzaman arkadaşa torpil geçen oluyor
Deniz işin zor ve tartışmalar olacaktır kesin bu konuda
birbirlerini değil seni yerlerTamam dediğin uygulamayı da yaparım madem öyle istiyorsun.Ama az çok herkesin konuşma tarzı belli diyaloglardan anlaşılabilir gibi ama tamam öyle yaparız.
Daha iyi ya yesinler birbirlerinitamam Serhan'ın fikrini göz önüne alıp bir önlem daha alırım.
Hayatın boş ve anlamsız geçsin istiyorsan dediğini yap.Yok ya şu anda doluyum valla. Yatma time içme film dizi falan gerçekten doluyum.Seneye olur ama.
La foruma 10 dakikalığına girip öyle bakmıştım. Konuyu okuyup çıktım formatı da unuttum açıkçası.
yeterli yarismacıyı bulmuş. yakandan elini çekerLa foruma 10 dakikalığına girip öyle bakmıştım. Konuyu okuyup çıktım formatı da unuttum açıkçası.2 kişi yarışıcak her hafta falan demiştin juri var mı yok mu bilmiyorum ama yarışamayacağımı bil yeter.
İyi bari şu şartlarda yarışmam çok zordu internetim zaten çok kısıtlı 2 gün foruma bile giremedim.yeterli yarismacıyı bulmuş. yakandan elini çeker
bittimi tatilin?
Bir de el var.Hayatın boş ve anlamsız geçsin istiyorsan dediğini yap.
hakkında hayırlısıİyi bari şu şartlarda yarışmam çok zordu internetim zaten çok kısıtlı 2 gün foruma bile giremedim.
Tatil devam hala memleketteyim Eylül'ün ilk haftası döneceğim İstanbul'a sonrasına bakacağız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?