Hayır ben seni normalde çok severim ama sana hiç güvenmiyorum kuyumu kazabilirsin bence gizlidenŞu forumda ne yılanlığımız kaldı ne şeytanlığımız.![]()
Hayır ben seni normalde çok severim ama sana hiç güvenmiyorum kuyumu kazabilirsin bence gizlidenŞu forumda ne yılanlığımız kaldı ne şeytanlığımız.![]()
Yaa duygulandırdın.Hayır ben seni normalde çok severim ama sana hiç güvenmiyorum kuyumu kazabilirsin bence gizliden![]()
Deniz'den şok sözler!!! 😱Hayır ben seni normalde çok severim ama sana hiç güvenmiyorum kuyumu kazabilirsin bence gizliden![]()
İçinizdekileri buradan harcamayın bence. Deniz de bir bölüme kendini konuk olarak alır ikiniz yarışırsınız.Geldi kıskanç.![]()
![]()
Gerçek hislerini söyler misin gerçekten inanmak istiyorum çünkü ne söylersen de inanacağım gerçekten seviyor musun beni yoksa benim inanmadığım gerçeği doğru muYaa duygulandırdın.Bende sevdiğim insanların kuyusunu kazmam.
![]()
Aman yok ben yarışmam sonra kazanınca laf oluyorİçinizdekileri buradan harcamayın bence. Deniz de bir bölüme kendini konuk olarak alır ikiniz yarışırsınız.![]()
Ya sen niye beni hiç ciddiye almıyosun.Gerçek hislerini söyler misin gerçekten inanmak istiyorum çünkü ne söylersen de inanacağım gerçekten seviyor musun beni yoksa benim inanmadığım gerçeği doğru mu
Aman yok ben yarışmam sonra kazanınca laf oluyor![]()
Hayır mantıken ben de böyle düşünüyorum aslında ama senin üstünde hoşlanmadığım ama adını da koyamadığım tuhaf ve sinsirik bir enerji görüyorum nedense ama belki de bana öyle geliyor olabilirYa sen niye beni hiç ciddiye almıyosun.Sevmesem uğraşmam senle.
![]()
O da benim farkım.Hayır mantıken ben de böyle düşünüyorum aslında ama senin üstünde hoşlanmadığım ama adını da koyamadığım tuhaf ve sinsirik bir enerji görüyorum nedense ama belki de bana öyle geliyor olabilir
@YıldırıM @12.Adam @RüzgarGülü sizleri de programımda yarışırken görmek sevindirir.![]()
Neyse öyle diyorsan öyledir ama iyi adamsın maşallahO da benim farkım.![]()
Teşekkür ederim. Ben yarışmalara, etkinliklere katılmıyorumHayır mantıken ben de böyle düşünüyorum aslında ama senin üstünde hoşlanmadığım ama adını da koyamadığım tuhaf ve sinsirik bir enerji görüyorum nedense ama belki de bana öyle geliyor olabilir
@YıldırıM @12.Adam @RüzgarGülü sizleri de programımda yarışırken görmek sevindirir.![]()
Ayy herkes seyirci olmak istiyor ben de seyirci olayımHayırlı olsun @denizz19
görüldüğü gibi günlük aktif olmaktada zorlanıyorum oyüzden seyirci olacağım
başarılar
seninkinin formatı bana hiç uygun değil. akşamlarımı çok daha önemli şeylere ayırıyorum. Forumada zaten girince 5-10 dakika bakıp çıkıyorum.Ayy herkes seyirci olmak istiyor ben de seyirci olayımtweşekkürler
![]()
Benim programıma önemsiz mi diyorsunseninkinin formatı bana hiç uygun değil. akşamlarımı çok daha önemli şeylere ayırıyorum. Forumada zaten girince 5-10 dakika bakıp çıkıyorum.
bir süre yada hep öyle olur bilemiyorum. Verimli olamam yani![]()
ama forumda benim için en önemli kişilerdensinAl sana gözlük![]()
Çevir kazı yanmasınama forumda benim için en önemli kişilerdensin
deyip az gönlünü alayım
unutmaki bu forumda programinda yarıstiğim tek kişisin![]()