Emre Ozansoy
Moderatör
Deveyi alacak adam belki kesmeyecek, ne eti.Tamam 3 er kilo bize sat@Zeyno
Deveyi alacak adam belki kesmeyecek, ne eti.Tamam 3 er kilo bize sat@Zeyno
Deveyi alacak adam belki kesmeyecek, ne eti.Ayrıca hayvan katliamına hayır diyoruz!
Biz anlamayız mantının içine ıspanak mı koyalım yani yolla bizim kıymaları di mi @AngelicaDeveyi alacak adam belki kesmeyecek, ne eti.Ayrıca hayvan katliamına hayır diyoruz!
Ne oldu çok mu geldi. Bizde böyle. 😎Anaaaaaaaa abi bu ne @The_Erinch![]()
Kapının önünde besler büyütür. En azından bir arkadaşı olur.kesmeyip ne yapacak![]()
Bir @Emre Ozansoy kolay gelmiyor bu dünyaya. Olsun o kadar.@Emre Ozansoy niye yüksek ücret talep etmiş açıklasın gizli yanıtla![]()
Kapının önünde besler büyütür. En azından bir arkadaşı olur.![]()
Yok zorbalama yok soru bunlar alev alevNe oldu çok mu geldi. Bizde böyle. 😎
@RüzgarGülü ne baksana nasıl zorbalamış hemen. Allah bilir ne sorucak. Apronda bekliyor. 😅😅
Az bile istemisim şimdi fark ettim. 😒
Öyle diyorsun madem öyle olsunBir @Emre Ozansoy kolay gelmiyor bu dünyaya. Olsun o kadar.![]()
Tamam tamam açacağım profilimi stolkla tamam o kadar da yufka yürekliyimdir bakBir sırt sıvazlanışı, iki tatlı söz![]()
Ölüyorum anlasana.Tamam tamam açacağım profilimi stolkla tamam o kadar da yufka yürekliyimdir bak![]()
Ekli dosyayı görüntüle 134146
Ekranların kurgusu,seneryosu olmayan ama yayın saatinde rating cihazlarını patlatan...
İzleyicisini,seyircisini,konuğunu başka boyuta taşıyan Erinç İle Alev Alev 3. Bölümüyle Yeni Kurbanları ile 11 Nisan 2025 Cuma Gecesi 00:00 da Cumartesiyi karşılarken huzurunuzda olacakdır,Efenim...
Üçüncü Bölümün Kurbanları İse...
@Emre Ozansoy (Gelmek için 6 deve, 2 dana istedi)
@Gerekli24 (Gelmek için istediklerini yazarsam diğerlerine ayıp olur)
@TenTen ( Yayının hisselerinden istedi)
@batuhankaralar (. Adamı yatağından zor kaldırdım)
Her zaman olduğu gibi tüm yiyecek ve içeceklerin beleş olduğu yayına kadrolu seyircilerimizi bekliyoruz...
11 Nisan 2025 Cuma 00:00 da Buradayız..
Peki Siz Nerede Olacaksınız!!!!
Haydi Görüşürüz!!!!
Ekli dosyayı görüntüle 134149
Erinç abinin programının seyircileri olarak bizler bu modda olacağızDuydunuz...
Dirildiğini sanıyor..
Yayın günü..Sorular geldikçe..Tabuta geri dönmek için ağlayacak
@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Mr.At @Royal_Highness @xemrexxx @Zeyno
Ooooo tabutta rövaşota demekDuydunuz...
Dirildiğini sanıyor..
Yayın günü..Sorular geldikçe..Tabuta geri dönmek için ağlayacak
@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Mr.At @Royal_Highness @xemrexxx @Zeyno
Keşke sadece 1 kartor sigara parası olsa ana hangi para cinsinden 🤭🤣🤭🤣🤭
Ahhhh, çokk kırıldımmm 😁😁😁😁 Hep kıskanıyorsun L koltuğumu, kıskançlığına hittin M koltuk aldın 🤪🤭🤣
Canım, nereye geldiğiniii sandın senn 🤪🤪🤪🤪Ben soru başına 50 bin Sterlin istedim. Gün sonunda zengin olucam. 😅
Halisülasyonnn görüyor, inanma 🤭😁🤭 Kendini Oprah Showda sanıyor.. Oluyor, yaş yaş 🤭😁Anaaaaaaaa abi bu ne @The_Erinch![]()
Laaaa kıyamammm, bak yaktım senin için sabah sabah şimdi.Bir sırt sıvazlanışı, iki tatlı söz![]()
Geldiii gene Çakmaaaa Prensesss, en önden 2 koltuk almış birde.. Biri sağ ayak, biri sol ayak için 🤣🤣🤣🤣Erinç abinin programının seyircileri olarak bizler bu modda olacağızHaydi bakalım beklemedeyizzz
![]()
Tabi ki M koltuk aldım senin L koltuğuna inat bütün, N, O, Ö, P, R, S koltukları alcam Z kadar yolu varAhhhh, çokk kırıldımmm 😁😁😁😁 Hep kıskanıyorsun L koltuğumu, kıskançlığına hittin M koltuk aldın 🤪🤭🤣
Cevap verme hızımla beni konuk aldığına pişman olacakErinç abinin programının seyircileri olarak bizler bu modda olacağızHaydi bakalım beklemedeyizzz
![]()
"Beni hafife alıyorlar ama günlerini görecekler" diyorsun yaniCevap verme hızımla beni konuk aldığına pişman olacak@The_Erinch
Gızzzz seni hafifeee alırmıyımmmmm"Beni hafife alıyorlar ama günlerini görecekler" diyorsun yaniValla helal olsun
@batuhankaralar
@The_Erinch abi yıllardır Edi ile Büdü'yü avatar olarak kullanıyor diye bir jest yapayım dedim, aradım taradım Gif buldumİfade bırakmadığı gibi bir de gitmiş bana çakma prenses demiş
Pekii madem savaş istiyor, biz de @Zeyno ve @Angelica ile birlikte savaşırız
![]()
Gızzzz seni hafifeee alırmıyımmmmm
Koskocaaaaaa Prensessssssssss 🤪🤪🤪🤪🤪
Cevap verme hızımla beni konuk aldığına pişman olacak@The_Erinch
Yoook onu diyen @batuhankaralar"Beni hafife alıyorlar ama günlerini görecekler" diyorsun yaniValla helal olsun
@batuhankaralar
Ben böyle mezarcı bir Prenses görmedim 🤣🤣🤣 @Yakamoz-Asi 1, Bu 2 🤣🤣🤣Yoook onu diyen @batuhankaralar
Zaten biliyorsun ki 'Majesteleri' olarak benim hafife alınmam zor biraz 🤪🤪🤪🤪🤪
Boşuna 'Royal Highness' koymadık adımızı
------
Eee beleş yiyecek ve içecekleri hazırlıyor musun seyirciler için?Programa az kaldı
@The_Erinch