Yarına bu saatlerde yakmakla meşgulüzzzz
@TenTen @Gerekli24 @Emre Ozansoy @batuhankaralar
@Royal_Highness @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @Mr.At @xemrexxx @BARON疼痛
Ay evet heyecanla bekliyorum abi
Yarına bu saatlerde yakmakla meşgulüzzzz
@Royal_Highness @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @Mr.At @xemrexxx @BARON疼痛
HazırızYarına bu saatlerde yakmakla meşgulüzzzz
Akşam o hortumun suyunu keseceğim 🤣🤪🤣🤪Hazırız
![]()
Şu @Mr.At hep diyorum.. az içerek gelsin diye... gene devirmiş herşeyi..
şu karşımdaki taht nedir... @Royal_Highness bizim çakma prensen tahtını mı getirtmiş stüdyoya... kesin @xemrexxx ile taht savaşına girerler şimdi...
Nerede bu konuklar bakalım...
@Emre Ozansoy
@TenTen
@Gerekli24
@batuhankaralar
@RüzgarGülü canım,onlar ücretli ,beleş içkiler diğer tarafda @Yakamoz-Asi söyle göstersin yoksa kafana. @Zeyno yada @Angelica dan oklava yiyebilirsin.
Şu @Mr.At hep diyorum.. az içerek gelsin diye... gene devirmiş herşeyi..
şu karşımdaki taht nedir... @Royal_Highness bizim çakma prensen tahtını mı getirtmiş stüdyoya... kesin @xemrexxx ile taht savaşına girerler şimdi...
@Emre Ozansoy
@TenTen
@Gerekli24
@batuhankaralar
@RüzgarGülü canım,onlar ücretli ,beleş içkiler diğer tarafda @Yakamoz-Asi söyle göstersin yoksa kafana. @Zeyno yada @Angelica dan oklava yiyebilirsin.
Tahtı başınıza geçiririmTaht kesin @xemrexxx in işidir abi taht olmadan çıkmam diyor![]()
ben stüdyoyu başınıza geçirecem..Tahtı başınıza geçiririm![]()
Aşk sarhoşuyum efendim, n harfinden başlayıp e harfinin sonsuzluğuna kadar...Şu @Mr.At hep diyorum.. az içerek gelsin diye... gene devirmiş herşeyi..
@Emre Ozansoy
@TenTen
@Gerekli24
@batuhankaralar
Tahtı başınıza geçiririm![]()
kıyafetine sığamamış daha o....![]()
Olm git şu konukları getir... nerede bu @TenTen @Gerekli24 @batuhankaralar @Emre OzansoyAşk sarhoşuyum efendim, n harbiden başlayıp e harfinin sonsuzluğuna kadar...
@Dosi ceza ile korkutup kaçırmış , haftalıkta kendi konusu zirvede olsun istiyormuşben stüdyoyu başınıza geçirecem..
nerede olm bu konuklar![]()
Gel beraber olsun. Ne güzeldir şimdi aşk sarhoşu olmak...Aşk sarhoşuyum efendim, n harfinden başlayıp e harfinin sonsuzluğuna kadar...
Hudutsuz bir sevdadaydık, sarhoş olmamamız imkansızdı.Gel beraber olsun. Ne güzeldir şimdi aşk sarhoşu olmak...
@The_Erinch abi sen de stüdyoya gelmeden önce kuliste prova yaparken görüntülenmişsin diyorlar;Şu @Mr.At hep diyorum.. az içerek gelsin diye... gene devirmiş herşeyi..
@Emre Ozansoy
@TenTen
@Gerekli24
@batuhankaralar
Geldim abi dakikim