Emre Ozansoy
Süper Mod.
Yüzünü eşek arıları soksun da davul gibi olsun![]()

Yüzünü eşek arıları soksun da davul gibi olsun![]()
Laa programı sıfır çektirip @The_Erinch e bizi boğdurmak mı istiyorsun , Merkezden peşime takılıp Saruhanlıya oradan da Akhisar'a kovalar en sonunda İzmir den denize döker bu beniBen şöyle bir şey yaparız diye düşünmüştüm
Ben bilmem gün sonu cebime girecek dolarlara bakarım ben 🤪🤣🤪🤣🤪🤣🤪Bak yaa 🤝demiş bir de aşk olsun insan bi aa olur mu öyle şey yapar mıyım hiç falan derGördün mü @Angelica @Emre Ozansoy hep diyorum size öldüresi var beni bu @The_Erinch 'in 😛
Görmez miyiz ah ahBak yaa 🤝demiş bir de aşk olsun insan bi aa olur mu öyle şey yapar mıyım hiç falan der
Gördün mü @Angelica @Emre Ozansoy hep diyorum size öldüresi var beni bu @The_Erinch 'in 😛
Ben varken bir şey yapmaz Erinç abiBak yaa 🤝demiş bir de aşk olsun insan bi aa olur mu öyle şey yapar mıyım hiç falan derGördün mü @Angelica @Emre Ozansoy hep diyorum size öldüresi var beni bu @The_Erinch 'in 😛
Koru beni ama bak Bariş .. Biz acile gelirken çiçek kolonya getiririz sana @Angelica ile 😂😂Ben varken bir şey yapmaz Erinç abi![]()
Koru beni ama bak Bariş .. Biz acile gelirken çiçek kolonya getiririz sana @Angelica ile 😂😂
Tatlı olarak sen geliyorsun zaten ben okeyim dayak yemeye beni dövebilirsin abiKoru beni ama bak Bariş .. Biz acile gelirken çiçek kolonya getiririz sana @Angelica ile 😂😂
Konuklar kimler kardeşim onu da paylaşsaydın yawKonuklar tamam..
Sunucular tamam..
Aslında günde belli ama resmi duyuru yakında diyelim...
Gene değişik bir bölüm olacak..
Süprizli olacağı kesin...
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Gerekli24 @Sailormoon @xemrexxx @BARON疼痛 @Zeyno @Emre Ozansoy @batuhankaralar @Angelica @Mr.At @HollyDemon ☾☆
Sunucular mı? Artık birden fazla sunucu mu var 😨Konuklar tamam..
Sunucular tamam..
Aslında günde belli ama resmi duyuru yakında diyelim...
Gene değişik bir bölüm olacak..
Süprizli olacağı kesin...
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Gerekli24 @Sailormoon @xemrexxx @BARON疼痛 @Zeyno @Emre Ozansoy @batuhankaralar @Angelica @Mr.At @HollyDemon ☾☆
Konuklar kimler kardeşim onu da paylaşsaydın yaw![]()
Bu bölüm özelinde Konukdan dolayı bu bölümde iki farklı sunucu olacak..Sunucular mı? Artık birden fazla sunucu mu var 😨
Olm DM kapalı,nasıl VİP davetiye yollayalım sanaAman aman öyle VİPlere sokmayın beni![]()
Rica etsem Dm'ni açar mısın kardeşimAman aman öyle VİPlere sokmayın beni![]()
Olm DM kapalı,nasıl VİP davetiye yollayalım sana![]()
Rica etsem Dm'ni açar mısın kardeşim😇