Sohbet & Muhabbet Konusu

Çocuklarla nasıl ilgileniyon sen bu hiperaktiflikle :A
Tüm enerjimi onlar tüketiyor. Eve geldiğimde hallim kalmıyor. Hele bugün o kadar yürümeye iyice haşat olmuşum. Yarım saattir yerimden kalkıp çay yapmaya üşeniyorum :F
------

Yarına otobüsler gidecek gibi görünüyor :oley: @Bully
2 gün yetti zaten. Bugün turuncu uyarısı vardı öğlene kadar. Artık tehlike azaldı gibi :Z

Son düzenleme:
Tüm enerjimi onlar tüketiyor. Eve geldiğimde hallim kalmıyor. Hele bugün o kadar yürümeye iyice haşat olmuşum. Yarım saattir yerimden kalkıp çay yapmaya üşeniyorum :F
------

Yarına otobüsler gidecek gibi görünüyor :oley: @Bully
2 gün yetti zaten. Bugün turuncu uyarısı vardı öğlene kadar. Artık tehlike azaldı gibi :Z
Oo süper, hadi bakalım yarın rahat rahat yolculuk yaparsın inşallah :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Otobüs seferleri son dakika bugünde iptal olmuş 🤦🏻‍♀️ şimdilik öğlene kadar görünüyor . Umarım uzatılmazda o uzun yolu yürümek zorunda kalmam yeniden. Dünün yorgunluğu üzerimde daha.
Sanki çok sıcak ülkeyizde ve alışkın değilmişiz gibi bu kar yağışında trafik allak bullak oldu kaç gündür :S

İyilik yapalım dedim , aldın başıma çaldın ya :A
Böyle iyilikler için enerjini harcama :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Otobüs seferleri son dakika bugünde iptal olmuş 🤦🏻‍♀️ şimdilik öğlene kadar görünüyor . Umarım uzatılmazda o uzun yolu yürümek zorunda kalmam yeniden. Dünün yorgunluğu üzerimde daha.
Sanki çok sıcak ülkeyizde ve alışkın değilmişiz gibi bu kar yağışında trafik allak bullak oldu kaç gündür :S

Böyle iyilikler için enerjini harcama :A
Enerjim kolay kolay bitmez. :A
Ne yapayım? Sen bana liste ver ona göre yazayım.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@xemrexxx İrlanda usulü tangosu bile sıkıntılı hatta sevgili olmadan önce İrlandalı kadınlar dansta erkek kadına uyumlu mu ardından her yeri sıkıntılı bize göre reklamları bile sıkıntılı @xemrexxx
------

@xemrexxx @12.Adam cookies'in sır dizisi gibi danslarıda öyle özellikle tangosu bile @xemrexxx @12.Adam

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: xemrexxx