Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,976
- Puanı
- 1,060
Elif Ayşe Durmaz başladığından beri tanıyor Arka Sokakları 2.Polat Yağcı @xemrexxxİyiden kötüye bir sıralasana şunları kafam karıştı![]()
Elif Ayşe Durmaz başladığından beri tanıyor Arka Sokakları 2.Polat Yağcı @xemrexxxİyiden kötüye bir sıralasana şunları kafam karıştı![]()
Polat yağcıyı hiç sevmiyorumElif Ayşe Durmaz başladığından beri tanıyor Arka Sokakları 2.Polat Yağcı @xemrexxx
Videoyu oynatmak için instaya gidemem
Caglaakalin yaz çıkar.Videoyu oynatmak için instaya gidememaçılmıyor burada
Yahu ben zaten burda oynatılmayınca başka yere tıklamak istemediğimi yazıyorum. İşim yok bi de gidip instayı açacağımda isim arayacağım vs. O kadar önemli değil bunlarCaglaakalin yaz çıkar.![]()
Çocuklarla nasıl ilgileniyon sen bu hiperaktiflikleYahu ben zaten burda oynatılmayınca başka yere tıklamak istemediğimi yazıyorum. İşim yok bi de gidip instayı açacağımda isim arayacağım vs. O kadar önemli değil bunlar![]()
Tüm enerjimi onlar tüketiyor. Eve geldiğimde hallim kalmıyor. Hele bugün o kadar yürümeye iyice haşat olmuşum. Yarım saattir yerimden kalkıp çay yapmaya üşeniyorumÇocuklarla nasıl ilgileniyon sen bu hiperaktiflikle![]()
Oo süper, hadi bakalım yarın rahat rahat yolculuk yaparsın inşallahTüm enerjimi onlar tüketiyor. Eve geldiğimde hallim kalmıyor. Hele bugün o kadar yürümeye iyice haşat olmuşum. Yarım saattir yerimden kalkıp çay yapmaya üşeniyorum
------
Yarına otobüsler gidecek gibi görünüyor@Bully
2 gün yetti zaten. Bugün turuncu uyarısı vardı öğlene kadar. Artık tehlike azaldı gibi![]()
İyilik yapalım dedim , aldın başıma çaldın yaYahu ben zaten burda oynatılmayınca başka yere tıklamak istemediğimi yazıyorum. İşim yok bi de gidip instayı açacağımda isim arayacağım vs. O kadar önemli değil bunlar![]()
Böyle iyilikler için enerjini harcamaİyilik yapalım dedim , aldın başıma çaldın ya![]()
Enerjim kolay kolay bitmez.Otobüs seferleri son dakika bugünde iptal olmuş 🤦🏻♀️ şimdilik öğlene kadar görünüyor . Umarım uzatılmazda o uzun yolu yürümek zorunda kalmam yeniden. Dünün yorgunluğu üzerimde daha.
Sanki çok sıcak ülkeyizde ve alışkın değilmişiz gibi bu kar yağışında trafik allak bullak oldu kaç gündür :S
Böyle iyilikler için enerjini harcama![]()
Bana yardım etme yeterliEnerjim kolay kolay bitmez.
Ne yapayım? Sen bana liste ver ona göre yazayım.
Vay be bu gözler bunu da gördü ya sen nasıl istersen.Bana yardım etme yeterli![]()