Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 3.Bölüm

• Aynen
Reactions: Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 134146

Ekranların kurgusu,seneryosu olmayan ama yayın saatinde rating cihazlarını patlatan...
İzleyicisini,seyircisini,konuğunu başka boyuta taşıyan
Erinç İle Alev Alev 3. Bölümüyle Yeni Kurbanları ile 11 Nisan 2025 Cuma Gecesi 00:00 da Cumartesiyi karşılarken huzurunuzda olacakdır,Efenim...

Üçüncü Bölümün Kurbanları İse...

@Emre Ozansoy (Gelmek için 6 deve, 2 dana istedi)
@Gerekli24 (Gelmek için istediklerini yazarsam diğerlerine ayıp olur)
@TenTen ( Yayının hisselerinden istedi)

@batuhankaralar (. Adamı yatağından zor kaldırdım)

Her zaman olduğu gibi tüm yiyecek ve içeceklerin beleş olduğu yayına kadrolu seyircilerimizi bekliyoruz...

11 Nisan 2025 Cuma 00:00 da Buradayız..
Peki Siz Nerede Olacaksınız!!!!

Haydi Görüşürüz!!!!

Ekli dosyayı görüntüle 134149

Duydunuz...
Dirildiğini sanıyor..
Yayın günü..Sorular geldikçe..Tabuta geri dönmek için ağlayacak :F:F:F:F

@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Mr.At @Royal_Highness @xemrexxx @Zeyno
Erinç abinin programının seyircileri olarak bizler bu modda olacağız :D Haydi bakalım beklemedeyizzz :A

Sesame Street Popcorn GIF by Muppet Wiki

Keşke sadece 1 kartor sigara parası olsa ana hangi para cinsinden 🤭🤣🤭🤣🤭
Hazır düşerken kafanı da vuraydın o L koltuğunun kenarına beni yorma :A:A @Yakamoz-Asi
Ahhhh, çokk kırıldımmm 😁😁😁😁 Hep kıskanıyorsun L koltuğumu, kıskançlığına hittin M koltuk aldın 🤪🤭🤣
Ben soru başına 50 bin Sterlin istedim. Gün sonunda zengin olucam. 😅
Canım, nereye geldiğiniii sandın senn 🤪🤪🤪🤪
Halisülasyonnn görüyor, inanma 🤭😁🤭 Kendini Oprah Showda sanıyor.. Oluyor, yaş yaş 🤭😁
Bir sırt sıvazlanışı, iki tatlı söz :ozur::ozur:
Laaaa kıyamammm, bak yaktım senin için sabah sabah şimdi.
Erinç abinin programının seyircileri olarak bizler bu modda olacağız :D Haydi bakalım beklemedeyizzz :A

Sesame Street Popcorn GIF by Muppet Wiki
Geldiii gene Çakmaaaa Prensesss, en önden 2 koltuk almış birde.. Biri sağ ayak, biri sol ayak için 🤣🤣🤣🤣

Ahhhh, çokk kırıldımmm 😁😁😁😁 Hep kıskanıyorsun L koltuğumu, kıskançlığına hittin M koltuk aldın 🤪🤭🤣
Tabi ki M koltuk aldım senin L koltuğuna inat bütün, N, O, Ö, P, R, S koltukları alcam Z kadar yolu var :A:A Ohhh sefam olsuuuun :oley:

Happy Dance GIF by TRT

Cevap verme hızımla beni konuk aldığına pişman olacak :A @The_Erinch
"Beni hafife alıyorlar ama günlerini görecekler" diyorsun yani :A:A Valla helal olsun :D @batuhankaralar

@The_Erinch abi yıllardır Edi ile Büdü'yü avatar olarak kullanıyor diye bir jest yapayım dedim, aradım taradım Gif buldum :D İfade bırakmadığı gibi bir de gitmiş bana çakma prenses demiş :A Pekii madem savaş istiyor, biz de @Zeyno ve @Angelica ile birlikte savaşırız :F

"Beni hafife alıyorlar ama günlerini görecekler" diyorsun yani :A:A Valla helal olsun :D @batuhankaralar

@The_Erinch abi yıllardır Edi ile Büdü'yü avatar olarak kullanıyor diye bir jest yapayım dedim, aradım taradım Gif buldum :D İfade bırakmadığı gibi bir de gitmiş bana çakma prenses demiş :A Pekii madem savaş istiyor, biz de @Zeyno ve @Angelica ile birlikte savaşırız :F
Gızzzz seni hafifeee alırmıyımmmmm

Koskocaaaaaa Prensessssssssss 🤪🤪🤪🤪🤪

Gızzzz seni hafifeee alırmıyımmmmm

Koskocaaaaaa Prensessssssssss 🤪🤪🤪🤪🤪
Cevap verme hızımla beni konuk aldığına pişman olacak :A @The_Erinch
Yoook onu diyen @batuhankaralar :A:A

Zaten biliyorsun ki 'Majesteleri' olarak benim hafife alınmam zor biraz 🤪🤪🤪🤪🤪

Boşuna 'Royal Highness' koymadık adımızı :F:F
------

Eee beleş yiyecek ve içecekleri hazırlıyor musun seyirciler için? :A Programa az kaldı :A @The_Erinch