@RüzgarGülü gelince bu konuda 3-5 kelime edecekdirEvet, ne olacak ki? 😱
@RüzgarGülü gelince bu konuda 3-5 kelime edecekdirEvet, ne olacak ki? 😱
Her koşulda kesinlikle değil ama bu olabilecek bir şeyyani diyorsun ortamda güçlü ve sözü geçen biri varsa iyiyse yanında dururum,her koşulda onu desteklerim mi diyorsun ?
Kaç saattir yazmamış, merak ettim şimdi.@RüzgarGülü gelince bu konuda 3-5 kelime edecekdir
Bunun yakacağı alev mangal kömürünü bile tutuşturmazAbi konuyu canlı tutmamız lazım alev alev sorular gelsinkonukları yakalım
Yoo gayet güzel saçları var
Boyumun kısalığı ifşa olmuş tühKızzzz @Royal_Highness eğil anacım biraz tacından sahneyi göremiyoruz @Angelica ile o kadar takoz koydum kızın altına bana mısın demedi uykusu geldi burdaaa amaaa uyucak kalcek başıma
Valla şekerim içim,dışım birdir benim. Zenginim ayol ben. Milletin dediklerine kulak assaydık bu serveti yapamazdık. Paramla sustururum hepsini ağızlarını dahi açmazlar. Çokta takma o söyleyen kişileri. Ne oldukları belli. 😏😏aslında çok sert adam maskesi altında minnoş olduğun söyleniyor.. içini görmesinler diye sert adam maskesi taktığın söyleniyor?
Buyurun gazozunuz hanfendiKızzzz @Royal_Highness eğil anacım biraz tacından sahneyi göremiyoruz @Angelica ile o kadar takoz koydum kızın altına bana mısın demedi uykusu geldi burdaaa amaaa uyucak kalcek başıma
Pollyana seni 🤮🤮Yoo gayet güzel saçları var@Gerekli24
Feriha gibi takozla oynar teyzoş daBiz seni kaktırırız alttan @xemrexxx ile merak etme sen
Bize de bir şeyler ikram edilir umarım artık, dilimiz damağımız kurudu.Buyurun gazozunuz hanfendi
Napıyım şekerim, 'Majesteleri' törenlere tacıyla katılmak zorunda 👑 🤪Kızzzz @Royal_Highness eğil anacım biraz tacından sahneyi göremiyoruz @Angelica ile o kadar takoz koydum kızın altına bana mısın demedi uykusu geldi burdaaa amaaa uyucak kalcek başıma
Geldi benim gazozcu ver Allah'ın Nuri Alço su ver @Angelica ve @Royal_Highness de birer portakallısından verBuyurun gazozunuz hanfendi
Ayda yılda bir alışveriş yaparım, onda da iyi yaparım. 4 haneli rakamlardan kolay kolay inmem.@Emre Ozansoy alışveriş delisi diyorlar senin için,çok para harcayan biriymişin.
yalnız damarına basma @Mr.At arada bir soru sorar..kaçacak oda ararsınBunun yakacağı alev mangal kömürünü bile tutuşturmaz@The_Erinch
Bu soru için pas geçme hakkımı kullanmak istiyorum beyefendi@batuhankaralar forumda kafasını kırmak istediğin halde mecburiyetten idare ettiklerin varmış ?
Buyurun ağamBize de bir şeyler ikram edilir umarım artık, dilimiz damağımız kurudu.
Yalan hepimiz söylemişizdir ama ağızda yuva yapmamıştır. Hatta geçmişte bir yalanımı annem yakalamıştı küçükken o bende bayağı ters etki yaptı çok basit şeylerde illa söylüyorumda ciddi konuda söylemem beceremem de çünkü geçmiş olaydan@TenTen platonik aşka inanır mısın? yada görmediğin birine aşk besledin mi??
@Gerekli24 yalan söyler misin ? yalan yakalayabilir misin ?
@batuhankaralar forumda kafasını kırmak istediğin halde mecburiyetten idare ettiklerin varmış ?
@Emre Ozansoy alışveriş delisi diyorlar senin için,çok para harcayan biriymişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?