Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 3.Bölüm

hayallerine erişebiliyor musun ? yoksa çok yol var mı önünde? taş koyuyorlar mı yollarına?
Taş koyan bir kişi var. O da Acun. Aramızda sürekli senin paran benim param muhabbeti geçiyor. 😅 Zenginlik işte paramız ile birbirimizi ezmeye çalışıyoruz..
Onun kanalının başına geçmeye çalışıyorum.
İzin vermez ise katakulli ile yapacağız birşeyler mecbur.
Zengin olmak zor, zengin kesimle uğraşmak daha zor anlayacağın.

@batuhankaralar bir oturuşda 2 dana yer diyorlar senin için.. açgöz adamın tekiymişin ?

@Gerekli24 hayatın bir roman olsa adını ne koyardın neden?

@TenTen oyuncak ayılara sarılıp uyuyor diyorlar senin için...

@Emre Ozansoy hiç eve uğramıyor hep dışarıda sürtüyormuşun, neden?

Bizden kaçış yok oğluuum o gece yarıları ısız sokaklarda ne yapıyorsun hepsini birer birer açıklayacaksın bize :J @Angelica
@The_Erinch sözleşme deyince cevap vermedi. :A O yüzden yırttık bu sorudan. :Z

9104761465e3f63a57ed791659992c72.jpeg

------

3 günlük dünya, bugün varız yarın yokuz. Eve hapsolup ne yapacağız abi? Yemek yemeye, yatmaya uğruyoruz yetiyor. :A Bir de arada dizi izlemeye.

Dost kazığı yemişimdir de atmışımdır da :A Yediklerim attıklarımdan fazladır ama orası kes :A
Aaa itirafa gel :A

Bizden kaçış yok oğluuum o gece yarıları ısız sokaklarda ne yapıyorsun hepsini birer birer açıklayacaksın bize :J @Angelica
Tabii tamda sormaya gelmiştim :A
------

@batuhankaralar bir oturuşda 2 dana yer diyorlar senin için.. açgöz adamın tekiymişin ?

@Gerekli24 hayatın bir roman olsa adını ne koyardın neden?

@TenTen oyuncak ayılara sarılıp uyuyor diyorlar senin için...

@batuhankaralar hele o yüzden o kadar göbüşün var :F

İftiraaa , erkek adam öyle şey yapmaz. Yaparsam da eşim isterse o da belki. Ki buda diğerlerini alakadar etmez. O eşim ile benim aramda. Hayatta tek tabanca takılıyorum şu aralar.
Avakadom ve Nemom sana selamlarını yolluyor. taş fırın erkeği seni :A:A:A:A

• Beğendim
Reactions: TenTen