batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,433
- Puanı
- 1,061
Yediğime içtiğime dikkat ediyorum bir kere, 6 ay sonra tekrar hatırlat bunu@batuhankaralar hele o yüzden o kadar göbüşün var![]()
Yediğime içtiğime dikkat ediyorum bir kere, 6 ay sonra tekrar hatırlat bunu@batuhankaralar hele o yüzden o kadar göbüşün var![]()
Peki ya benim dolarlar?para değil dolarrr dolarrrr.![]()
Ana brittanica gibi cilt cilt olur bitmezSen yaz da bir roman okuyalım, kimleri yolladığını kimleri yolduğunu.![]()
Hürmetlerimi iletiyorum.Avakadom ve Nemom sana selamlarını yolluyor. taş fırın erkeği seni![]()
Yaş olarak 😱
birazdan başka bir program hortlarsa şaşırmamKonuya 37 kişi bakıyorreytingler iyi
![]()
En sevmediğim şey özellikle şu günlerde daha iğreniyorum şöyle şeylerden güçlü ve iyiyse o farklı tabi@TenTen aslında çok sert adam maskesi altında minnoş olduğun söyleniyor.. içini görmesinler diye sert adam maskesi taktığın söyleniyor?
@Gerekli24 güçlünün yanında olup ona hizmet eder misin gerektiğinde?
@Emre Ozansoy oje sürdüğün söyleniyor. ? takılara merakın varmış?
@batuhankaralar telefon rehberindeki en ünlü kişinin adı nedir?
Ayda yılda tek bir parmağıma öylesine sürerim bir gün durur oje ama takı sevmem, gereksiz ağırlık. Kullananları da anlamam.@Emre Ozansoy oje sürdüğün söyleniyor. ? takılara merakın varmış?
Siyasi yorum yasak olduğu için isim veremiyorum ama kendisi şuan cezaevinde@TenTen aslında çok sert adam maskesi altında minnoş olduğun söyleniyor.. içini görmesinler diye sert adam maskesi taktığın söyleniyor?
@Emre Ozansoy oje mii😱@TenTen aslında çok sert adam maskesi altında minnoş olduğun söyleniyor.. içini görmesinler diye sert adam maskesi taktığın söyleniyor?
Hee, tamam.Yaş olarak 😱
Abi konuyu canlı tutmamız lazım alev alev sorular gelsinbirazdan başka bir program hortlarsa şaşırmam![]()
yani diyorsun ortamda güçlü ve sözü geçen biri varsa iyiyse yanında dururum,her koşulda onu desteklerim mi diyorsun ?En sevmediğim şey özellikle şu günlerde daha iğreniyorum şöyle şeylerden güçlü ve iyiyse o farklı tabi![]()
Allah'tan yapay zeka konusunda karışık foto atmıştım az kalsın kuru iftiraya kurban gideceğiz bir de sen beni biliyorsun nasıl inandın abla buna