Emre Ozansoy
Moderatör
Alkol sevmem, yok mu orada soğuk çay ya da soğuk kahve.Buyurun ağam
Alkol sevmem, yok mu orada soğuk çay ya da soğuk kahve.Buyurun ağam
@Mr.At saldırrrrrBu soru için pas geçme hakkımı kullanmak istiyorum beyefendi![]()
Kızzz babaannen @Angelica gibi sade giyinip gelseydinNapıyım şekerim, 'Majesteleri' törenlere tacıyla katılmak zorunda 👑 🤪
![]()
Siz isteyin yeter ki leydimGeldi benim gazozcu ver Allah'ın Nuri Alço su ver @Angelica ve @Royal_Highness de birer portakallısından ver![]()
Canım ben istediğim kişiye istediğim zaman ulaşabiliyorum. Onlar bana platonik âşık olabilirler ancak. Paraya para demiyorum ki ben. Keyfime istediğim yere harcıyorum. Benim için platonik aşk yok. Çünkü ulaşamayacağım kimse yok canım. 😎platonik aşka inanır mısın? yada görmediğin birine aşk besledin mi??
Kız ona güvenme sandalye koymayı bırak düşeyim diye çekerBiz seni kaktırırız alttan @xemrexxx ile merak etme sen![]()
İçine birşey katmış olmasınGeldi benim gazozcu ver Allah'ın Nuri Alço su ver @Angelica ve @Royal_Highness de birer portakallısından ver![]()
seyircilerden yorum alalım. @Royal_Highness @Angelica @Zeyno @xemrexxx @Mr.AtCanım ben istediğim kişiye istediğim zaman ulaşabiliyorum. Onlar bana platonik âşık olabilirler ancak. Paraya para demiyorum ki ben. Keyfime istediğim yere harcıyorum. Benim için platonik aşk yok. Çünkü ulaşamayacağım kimse yok canım. 😎
Kız bişi olmaz ki sanaKız ona güvenme sandalye koymayı bırak düşeyim diye çeker@xemrexxx
Senin için sırtını Aksaray a verip tüm ucuzcu marketleri gezdiğin bilgisi geldi doğru muAyda yılda bir alışveriş yaparım, onda da iyi yaparım. 4 haneli rakamlardan kolay kolay inmem.Lüzumsuz harcama yapmaya da gerek yok, her ne kadar yürüyen reyting olsak da para kolay kazanılmıyor.
Bnm konuk olduğum bölüm daha iyiydi
Nerenin toprak ağasısın senCanım ben istediğim kişiye istediğim zaman ulaşabiliyorum. Onlar bana platonik âşık olabilirler ancak. Paraya para demiyorum ki ben. Keyfime istediğim yere harcıyorum. Benim için platonik aşk yok. Çünkü ulaşamayacağım kimse yok canım. 😎
Pek inandırıcı gelmedi ama
Aaaa böyle oluyor mu ama 😅
8 buçukta BİM kapısına dayanıp indirimli ürün kovaladığım olmuştu zamanında ama sürekli yapmam.Senin için sırtını Aksaray a verip tüm ucuzcu marketleri gezdiğin bilgisi geldi doğru mu![]()
Canım ben istediğim kişiye istediğim zaman ulaşabiliyorum. Onlar bana platonik âşık olabilirler ancak. Paraya para demiyorum ki ben. Keyfime istediğim yere harcıyorum. Benim için platonik aşk yok. Çünkü ulaşamayacağım kimse yok canım. 😎
Kaos isteyen biraz daha bekleyecek daha yeni başladıkKAOS.Bu sorunun cevabını almadan kapatmıyoruz programı.
![]()
Yakışıklı kaslı bir erkek tabii ki.@Emre Ozansoy yakışıklı kaslı bir erkek mi isterdin masada,güzel,havalı bir kadın mı?
Yeni başladık diye kaos olmasın mı? İki eğlenelim, programın başında da sonunda da ortasında da çıkarırız bir şeyden.Kaos isteyen biraz daha bekleyecek daha yeni başladık![]()
Sana gazlı erkekler düşerYakışıklı kaslı bir erkek tabii ki.@xemrexxx