Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 3.Bölüm

Napıyım şekerim, 'Majesteleri' törenlere tacıyla katılmak zorunda 👑 🤪

netflixlat #thecrown GIF
Kızzz babaannen @Angelica gibi sade giyinip gelseydin :A
IMG_3147.jpeg

platonik aşka inanır mısın? yada görmediğin birine aşk besledin mi??
Canım ben istediğim kişiye istediğim zaman ulaşabiliyorum. Onlar bana platonik âşık olabilirler ancak. Paraya para demiyorum ki ben. Keyfime istediğim yere harcıyorum. Benim için platonik aşk yok. Çünkü ulaşamayacağım kimse yok canım. 😎

Ayda yılda bir alışveriş yaparım, onda da iyi yaparım. 4 haneli rakamlardan kolay kolay inmem. :A Lüzumsuz harcama yapmaya da gerek yok, her ne kadar yürüyen reyting olsak da para kolay kazanılmıyor.
Senin için sırtını Aksaray a verip tüm ucuzcu marketleri gezdiğin bilgisi geldi doğru mu :J

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Canım ben istediğim kişiye istediğim zaman ulaşabiliyorum. Onlar bana platonik âşık olabilirler ancak. Paraya para demiyorum ki ben. Keyfime istediğim yere harcıyorum. Benim için platonik aşk yok. Çünkü ulaşamayacağım kimse yok canım. 😎
Nerenin toprak ağasısın sen :F

Bu açıklamada bir @xemrexxx bir @serhatt tınısı aldım kim kimi örnek alıyor söyleyin çabuk :A

@batuhankaralar sevmediğin halde sevme rolü kestiklerin var mı etrafında...

@Gerekli24 burnunu karıştırırmışın çok doğru mu?

@Emre Ozansoy yakışıklı kaslı bir erkek mi isterdin masada,güzel,havalı bir kadın mı?

@TenTen keşkelerin mi. daha çok yoksa iyi kileirn mi?