@RüzgarGülü gelince bu konuda 3-5 kelime edecekdirEvet, ne olacak ki? 😱![]()
@RüzgarGülü gelince bu konuda 3-5 kelime edecekdirEvet, ne olacak ki? 😱![]()
Her koşulda kesinlikle değil ama bu olabilecek bir şeyyani diyorsun ortamda güçlü ve sözü geçen biri varsa iyiyse yanında dururum,her koşulda onu desteklerim mi diyorsun ?
Kaç saattir yazmamış, merak ettim şimdi.@RüzgarGülü gelince bu konuda 3-5 kelime edecekdir
Bunun yakacağı alev mangal kömürünü bile tutuşturmazAbi konuyu canlı tutmamız lazım alev alev sorular gelsinkonukları yakalım
![]()
Yoo gayet güzel saçları var
Boyumun kısalığı ifşa olmuş tühKızzzz @Royal_Highness eğil anacım biraz tacından sahneyi göremiyoruz @Angelica ile o kadar takoz koydum kızın altına bana mısın demedi uykusu geldi burdaaa amaaa uyucak kalcek başıma
![]()
Valla şekerim içim,dışım birdir benim. Zenginim ayol ben. Milletin dediklerine kulak assaydık bu serveti yapamazdık. Paramla sustururum hepsini ağızlarını dahi açmazlar. Çokta takma o söyleyen kişileri. Ne oldukları belli. 😏😏aslında çok sert adam maskesi altında minnoş olduğun söyleniyor.. içini görmesinler diye sert adam maskesi taktığın söyleniyor?
Buyurun gazozunuz hanfendiKızzzz @Royal_Highness eğil anacım biraz tacından sahneyi göremiyoruz @Angelica ile o kadar takoz koydum kızın altına bana mısın demedi uykusu geldi burdaaa amaaa uyucak kalcek başıma
![]()
Pollyana seni 🤮🤮Yoo gayet güzel saçları var@Gerekli24
Feriha gibi takozla oynar teyzoş daBiz seni kaktırırız alttan @xemrexxx ile merak etme sen![]()
Bize de bir şeyler ikram edilir umarım artık, dilimiz damağımız kurudu.Buyurun gazozunuz hanfendi![]()
Napıyım şekerim, 'Majesteleri' törenlere tacıyla katılmak zorunda 👑 🤪Kızzzz @Royal_Highness eğil anacım biraz tacından sahneyi göremiyoruz @Angelica ile o kadar takoz koydum kızın altına bana mısın demedi uykusu geldi burdaaa amaaa uyucak kalcek başıma
![]()
Geldi benim gazozcu ver Allah'ın Nuri Alço su ver @Angelica ve @Royal_Highness de birer portakallısından verBuyurun gazozunuz hanfendi![]()
Ayda yılda bir alışveriş yaparım, onda da iyi yaparım. 4 haneli rakamlardan kolay kolay inmem.@Emre Ozansoy alışveriş delisi diyorlar senin için,çok para harcayan biriymişin.
yalnız damarına basma @Mr.At arada bir soru sorar..kaçacak oda ararsınBunun yakacağı alev mangal kömürünü bile tutuşturmaz@The_Erinch
Bu soru için pas geçme hakkımı kullanmak istiyorum beyefendi@batuhankaralar forumda kafasını kırmak istediğin halde mecburiyetten idare ettiklerin varmış ?
Buyurun ağamBize de bir şeyler ikram edilir umarım artık, dilimiz damağımız kurudu.![]()
Yalan hepimiz söylemişizdir ama ağızda yuva yapmamıştır. Hatta geçmişte bir yalanımı annem yakalamıştı küçükken o bende bayağı ters etki yaptı çok basit şeylerde illa söylüyorumda ciddi konuda söylemem beceremem de çünkü geçmiş olaydan@TenTen platonik aşka inanır mısın? yada görmediğin birine aşk besledin mi??
@Gerekli24 yalan söyler misin ? yalan yakalayabilir misin ?
@batuhankaralar forumda kafasını kırmak istediğin halde mecburiyetten idare ettiklerin varmış ?
@Emre Ozansoy alışveriş delisi diyorlar senin için,çok para harcayan biriymişin.