Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 3.Bölüm

Kız bu @Gerekli24 ün saçları böyle ahenkle dans ediyormuş doğru mu :AEkli dosyayı görüntüle 134295
Yoo gayet güzel saçları var :F @ge
Kızzzz @Royal_Highness eğil anacım biraz tacından sahneyi göremiyoruz @Angelica ile o kadar takoz koydum kızın altına bana mısın demedi uykusu geldi burdaaa amaaa uyucak kalcek başıma :A

ba GIF by SB Nation
Boyumun kısalığı ifşa olmuş tüh :A

aslında çok sert adam maskesi altında minnoş olduğun söyleniyor.. içini görmesinler diye sert adam maskesi taktığın söyleniyor?
Valla şekerim içim,dışım birdir benim. Zenginim ayol ben. Milletin dediklerine kulak assaydık bu serveti yapamazdık. Paramla sustururum hepsini ağızlarını dahi açmazlar. Çokta takma o söyleyen kişileri. Ne oldukları belli. 😏😏

@TenTen platonik aşka inanır mısın? yada görmediğin birine aşk besledin mi??

@Gerekli24 yalan söyler misin ? yalan yakalayabilir misin ?

@batuhankaralar forumda kafasını kırmak istediğin halde mecburiyetten idare ettiklerin varmış ?

@Emre Ozansoy alışveriş delisi diyorlar senin için,çok para harcayan biriymişin.

@Emre Ozansoy alışveriş delisi diyorlar senin için,çok para harcayan biriymişin.
Ayda yılda bir alışveriş yaparım, onda da iyi yaparım. 4 haneli rakamlardan kolay kolay inmem. :A Lüzumsuz harcama yapmaya da gerek yok, her ne kadar yürüyen reyting olsak da para kolay kazanılmıyor.

• Güldürdün
Reactions: Zeyno
@TenTen platonik aşka inanır mısın? yada görmediğin birine aşk besledin mi??

@Gerekli24 yalan söyler misin ? yalan yakalayabilir misin ?

@batuhankaralar forumda kafasını kırmak istediğin halde mecburiyetten idare ettiklerin varmış ?

Yalan hepimiz söylemişizdir ama ağızda yuva yapmamıştır. Hatta geçmişte bir yalanımı annem yakalamıştı küçükken o bende bayağı ters etki yaptı çok basit şeylerde illa söylüyorumda ciddi konuda söylemem beceremem de çünkü geçmiş olaydan :A Usta ise yakalamam zor olur :A

• Okudum
Reactions: The_Erinch