Kitapların arasında Coni Moniden mektuplar var deniyoır... gizli bir iletişim yoluymuş..Para harcadığım doğrudur ama dolaptan çok kitaba gidiyor paralarım
Ktapçınla anlaşmışlın doğru mu?
Kitapların arasında Coni Moniden mektuplar var deniyoır... gizli bir iletişim yoluymuş..Para harcadığım doğrudur ama dolaptan çok kitaba gidiyor paralarım
@Mr.At yavrummm ağzınla iç şu viskiyi
@Yakamoz-Asi en büyük keşken nedir? en büyük iyi kin var mı?
@Angelica sosyal medyadan çıkıp gerçek hayata karışmayı hiç düşündün mü?
@Zeyno çok para harcadığın söyleniyor... dolapların kıyafet ve ayakkabı,boy boy çanta doluymuş...
@xemrexxx @serhatt çok kıskandığın söyleniyor , doğru mu?
Çok güzelsiniz hanfendi Bi gazoz içer miyiz çamlıca tepesinde?Ne sandın şapşikkkkk tabi benim 1489 dan aranıza sızdım da geldim
Program başlayalı 30 dk oldu, konuk ortada yok 😴😴😴 @xemrexxxkafandak, taç bir işe yarasın söylede yaverlerine @xemrexxx döverek getirtsinler
Fotoğraf atsana nasıl bir șey o
@Zeyno yalan söyler misin?
@Angelica elinde olsa şuan değiştirmek isteidğin özelliklerin neler olurdu
@Yakamoz-Asi Türkiye ve İsviçre savaşa girse.. İsviçre Türkiye karşı cephede savaşaksın dese?
@xemrexxx Meryem seni zehirlesin emiiii
Ulaaaa benden izinsiz toynaklarını mı paylaştın sennnn
Yalan söylemem diyen yalan söylüyordur zaten kimse pürüzsüz değil çok çok zorda kaldıysam tabi ki bende söylerim@Zeyno yalan söyler misin?
@Yakamoz-Asi Türkiye ve İsviçre savaşa girse.. İsviçre Türkiye karşı cephede savaşaksın dese?
Ayyy toynaklarıma sahip çıkallııımmUlaaaa benden izinsiz toynaklarını mı paylaştın sennnn
@Zeyno yalan söyler misin?
Gece 00.30'da karbonhidrat ve yağ deposu börek mi yiyeceğiz?Hani nerede börekler @Royal_Highness ben direk ofisten geldim insan bir tepsi yapar da gelir
herkesin kafasında gezdi zatennnnnAyyy toynaklarıma sahip çıkallııımm
Aa abi niye öyle oldu? Bu konuları net bilmiyorum ama baya gereksiz olmuş burda da bedelli yapman.Bu soruya bir cevap verirdim ama acaip siyasi bir cevap olurdu. O yüzden Türk tarafında olurdum diyeyim çünkü savaṣ 1 günde biter, kaybeden İsviçre olurdu.
Ama ben İsviçrede görevimi 14 sene toplam 200 gün falan yaptım. Ek olarak Türkiyede bedelli parasını da istediler verdim.
Kızdım mı evet kızdım Melo@Zeyno NefBar
Gece 00.30'da karbonhidrat ve yağ deposu börek mi yiyeceğiz?
Sonra "neden göbeğim çıktı?" 🤪
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?