Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3x9 Sezon Finali ,

harikaydı yine
hele bir carol performansı muhteşem bu kadını çok sevdim
)

castor un son toplantısı görülmeye değerdi
arızalı castor heyecanlı bir sunumdan sonra coşmuş bir vaziyette masaya zıpladı ama patrondan tekmeyi yedi
)
yeni senaryo konusunda sean çoktan razı, ama bev bir türlü ikna olmadı.. hem carol hemde eileen in çabaları bir türlü sonuç vermedi.. hele telefonda carol ile eileen in atışmaları, son dakika veda etmek bahanesiyle eve gelip ikna çabaları, susan sarandon dan tutun goldie hawn a kadar bir çok şöhretli oyuncuyu dizide oynatacağına dair söz vermeler hiçbirşeye yaramadı? bev inadım inat dedi sonunda sean ı da ikna edip ıslak londraya dönüş yaptılar
)
ama bev le sean ın planlarını yine bodur merc bozdu

adam karısını çalan matt e o kadar kin tutmuşki elliot a ispiyonladıda rahatladı

elliot unda NBC fobisi iyice kendini belli etti, batık dizi pucks u 6 bölüm daha uzattılar..
şimdi bev le sean ın planları altüst
matt in planları altüst
ama yeni sezonda herkesi birarada göreceğimiz için mutluyum
)

bu sefer finale senden önce yetiştim
)
4. sezonda yavaşlayalımmı ne dersin
) topu topu 3 bölüm yayınlanmış dördüncü sezonda onu bir saatte tüketiriz izlesek
)

1x5

Bu bölümü de beğendim ilk sezonu bitiririm bugün.

Bu bölümde Morning'i daha çok gördük gerçekten güzel biri.
Bev Morning'i kıskanmaya devam ediyor. Beverly ve Carol'un dertleşme sahnesi güzeldi Carol söylemedi ama Beverly'nin Merc mi dediği anki kısım çok iyiydi.

Bu arada Merc ve Carol'un ilişkisi baya önceye dayanıyormuş Jamie'ye üzüldüm.

Matt Sean'ın başını yakacak diye düşündüm ve son sahneyle oldu tahminim. Galiba ilk bölümdeki o ana geliyoruz.

8/10

Helal olsun arap atı gibi sonradan açıldın 3. sezonda hepimizi geçtin.
Aynen yavaşlayalım biraz bölümler biriksin yine başlarız haklısın.

Helal olsun arap atı gibi sonradan açıldın 3. sezonda hepimizi geçtin.
Aynen yavaşlayalım biraz bölümler biriksin yine başlarız haklısın.
demesi kolayda şimdi ben kahramanlarımızın 4. sezonda neler yaptıklarını merak ediyorum
öyle olunca durmak mümkün olmuyor
)
morning in yaşını hiç bir zaman söylemiyorlar onu bende çözememiştim kadın da ser verip sır vermiyor

kızı dawn ı görünce anneyi bıraktım
)

@sürgünüm nerelerde kaldı ya ? ne zorla başlattı diziye kendisi çekip gitti
)

1x6

Yine çok güzel bir bölümdü. Beni şaşırtan olaylar oldu.

İlk bölümdeki kısımları bu bölüm gördük ve Beverly'nin haksız olduğunu gördüm en azından dinlemeliydi Sean'ı. Bev ve Matt'in kaza sahnesindeki bazı diyaloglar çok iyiydi.

Dizileri tehlikede herhalde bunun için Merc ile yemek yenildi, Merc'in kuşlar söyledi sahnesi ve devamı iyiydi.

Sean, Beverly'i aldatmadı ama malesef Beverly Sean'ı aldattı. Hem de Matt ile. Hiç olmadı bu.

8.5/10

Aynen ama şöyle düşün en azından izleyecek bölümlerimiz var hepsini bitirirsek kim bilir ne kadar bekliycez.

Sence tahminen kaç yaşındadır? 80'lerde film çevirdiğine göre.

Episodes 3x7

Güzeldi bölüm, Matt bu sefer farklı bir hüsran yaşadı.

Matt'in sapığı bile Matt'i terk etti, adam bunalıma girdi tabii. Sapığı bile terkedip gittmiş. Sevgilisyle bile tanıştı hatta.

Yeni müdüre alışmıştım aslında ama gideceği kesin gibi.
8/10

Episodes 3x8

Birkaç sahne dışında pek bir şey olmadı.

Matt'in anne ve babası ile tanıştık çok iyi anlaşıyor cidden(!) her şeyi yanlış anlayıp kendi parasıyla aldıkları tüm eşyaları toplayıp gitti Matt, halbuki asıl suçlu başkasıydı bu kadar sert olmamalıydı.

Carol'un cesur sahneleri yine damga vurdu.
7/10

Episodes 3x9 (SEZON FİNALİ)

Çok daha farklı bir son bekliyordum ama benim için hayal kırıklığı oldu. Bölüm çok iyidi yine ama daha farklı bitebilirdi.

Pucks iptal edildi Bev ve Lin İngiltere'ye geri döndü, Matt NBC'nin yeni dizisiyle anlaştı ama adi Merc kanalın sahibine Matt'in NBC ile anlaştığını söyledi, patron da Pucks'un resmi olarak iptal olmadığı için yeniden 6 bölüm onayı verdi. Ben öbür dizilerini başlatırlar yeni sezonda Matt de o dizide olur diyordum ama böyle bitmesine sevinmedim. Keşke diğer dizilerini başlatsalardı ABC, FOX, CBS dizinin peşine düşmüştü.

Kanalın yeni patronunun sonunda deli olduğunu anladılar.
8.5/10

3x8 de gerçekten tempo düşüktüde sezon finalini ben sevdim

sadece yeni dizi başlamadığı için hayal kırıklığı olmuştu
o yeni diziyede başlayacaklardır eminim pucks la olacak iş değil pucks batmış zaten bir inat uğruna 6 bölüm daha çekilecek

Bu dizi bitti mi ?
bittide sen başlayıp bize yetişebilirsin zaten izlediğin komedi dizisi hiç yok bir yerden başla artık

@mrt-6 seksenlerde morning in 20 yaşında olduğunu düşünürsek şu an 55 yaşında kadın
ama 20 lik yüz kız verseler onunla değişmem

Ben şöyle düşündüm bunlar Pucks'ı çekmek yerine Matt ile yeni dizisini çekerler. Zaten batık bir işi 6 bölüm devam ettirmek saçma olur. Ya da bir mucize olup dizi reytinglerde yükselir bir ihtimalle.

Ben de öyle düşünmüştüm de ya 80'lerde 30 yaşındaysa.

@OzaN tamamdır zaten devam etmeyi düşünmüyorduk.

1x7 (Sezon Finali)

Çok iyi bir sezon finaliydi.
Özellikle Matt ve ve Sean'ın kavga sahneleri çok komikti baya güldüm.

Bev ve Matt birlikte oldular. Yalnız Matt'ın evinin manzarası çok güzeldi çok beğendim.
Sean'ın bu kadar erken öğreneceğini tahmin etmiyordum. Acaba ilişkileri devam edecek mi? Dizi de onay aldı neler olacak çok merak ediyorum.

Merc'in şu çocuğu kovmasına da sinir oldum.

9/10

3x6

İyi bölümdü genel olarak.

Revolution'daki gıcık kızı gıcık olmayan bir şekilde burada görmek iyi sürpriz oldu.

Morning'in kızı varmış demek. Yalnız cast seçimi iyi olmuş, gerçekten benziyorlar.

Fox'a yeni dizi yapacaklar galiba. Pucks bitti gibi bir şey artık.

İlginç bir şey Beverly örgü yapıyordu bölümün bir kısmında. Sanırım örgü yapan yabancı dizi karakteri ilk defa görüyorum.

Tüm aileyle ilgili kısım dışında da çok güldüğüm bir yer vardı ama unuttum şimdi.

8/10

morning Mircea Monroe taş çatlasa 28 kasım 1982 doğumludur
) benim tahminlerim hep tutar
)

örgülü bev gerçekten ilginçti onu unutmuşum yazmayı yabancı dizilerde bende ilk kez gördüm
ilginç olan çevresinde hiçkimsenin garip karşılamamasıydı

2x1

İyi bir sezon başlangıcı oldu.

Merc'in karısı Jamie'den bunu hiç beklemezdim. Gerçekten kimin eli kimin cebinde lafı bu diziye cuk oturur.

Sean Matt'le konuşmuyordu bana göre de doğru yapıyordu ama Matt'ın Jamie ile ilgili söylediğinden sonra Sean'ın tepkisi güzeldi.

Dizinin ilk bölümü de yayınlandı. Eleştirmenler kötü yorumlar yapmıştı. Bir an reytingler de kötü gelecek sandım ama ilk bölüm iyi geldi. Bu arada öğrencilerin yaşlarına çok şaşırdım.

Sean ve Morning iyi bir ikili olurlar bence.

8/10

Herhalde yaşını finalde öğreniriz bu gidişle.
)

Morning'in kızı cidden seçim iyi olmuş yazacaktım unutmuştum, uzak çekimlerde hangisi hangisiydi ayırt edilmiyor.

Dizideki absürtlük Friends'i anımsatıyor bana hep.

3x7

Hikayenin nereye gideceği merak konusu.

Sean yeni projeyi kaptı kapacak ama Beverly gıcıklık yapıyor.

Acaba Fox'ta Merc karşımıza çıkar mı diye düşünmüyor değilim ama bu projenin olması halinde Carol ne olacak? Matt gerçekten Andrew'in dizide oynar mı ki?

Matt'in artık sapığı bile olmadığı için üzülmesi de güzeldi.
Matt'in Pucks'ı seven biri buldu diye şaşırması ve ardından adamın Pucks'ın varlığından bile haberdar olmaması komik detaylardandı. Aynı şey geçen bölüm Sean ve Beverly'nin başına gelmişti.

8/10

3x8

Dizi bence hep aynı tempoda gidiyor ve bu tempo iyi bir tempo olduğundan sıkıntı yok. Düşük tempo olduğunu düşünmüyorum bu bölümün de.

Yalnız Matt'in babasıyla ilgili kısımların tempoyu biraz düşürdüğüne katılıyorum da diğer kısımlar toparladı.

Carol ve Beverly diyalogları yine çok güzeldi.

Senaryonun herkesçe çok sevilmesi çok hoşuma gitti, kendi senaryommuş gibi sevindim.

Morning gitmesin ya.

Bu arada iki bölüm önceki unuttuğum komik yeri hatırladım.
Matt İngiliz aktörlere baya bir saydırdı daha sonra da Sean ve Beverly'ye dönüp "no offense" dedi. Bölümün en güldüren yerlerindendi.

Bu bölümdeki unuttuğum komik yerleri de birkaç bölüm sonra paylaşabilirim.

8/10

3x9 (Sezon Finali)

Efsaneye giden bir bölümdü, sonunda batırdılar ama yine de puan kırmayacağım. 10'a yakın bir 9 yerine 8'e yakın bir 9 oldu sadece.

Patron aslında network kanallarıyla ilgili baya doğru tespitlerde bulunuyordu ama sonradan işi zombilere bağlayınca fena uçtu.
Toplantı sahnesinden hemen sonra odasının boşaltılma sahnesinin konması süperdi.

Tüm kanalların yeni dizi için kapışması izlenmeye değerdi. Yalnız Beverly en ufak bir heyecan duymayarak çıldırttı. Yok ya bence sebebi ne olursa olsun öyle bir durumda bu kadar tepkisizlik olamaz!

En sonunda Pucks'ın sırf NBC'nin önünü kesmek adına uzatılması da hiç olmadı. Yeni hit dizi oluşunu izlemek varken batık Pucks'ı izleyeceğiz yine. Nereye kadar götürecekler ki Pucks ile. Diziye yeni takviye bir şey yapsınlar da en azından reytingleri falan yükselsin ne diyelim.

Bu arada geçen bölüm yorumunda yazacaktım unuttum. Bu sezon Wendy'nin neredeyse hiç olmaması hoşuma gitmedi benim de @destere

9/10

aslında castor unda bev inde tepkileri itici olsada mantık olarak doğru gibi
)

dediğin gibi castor ilk başta farklılık peşindeydi değişiklik arıyordu herkesten farklı ne yapabilirizi anlatacak sandım
) sonra işin içine etti yok canlı yayınlansın senaryoda doğaçlama olsun! diyelim dışardan polis gelsin bizim aktörü kurşun yağmuruna tutsun derken cıvıtmaya başladı? oysa lafa ilk girişi güzeldi
)

bev içinde aynısını söyleyebilirim? özellikle eğer diziyi kabul ederlerse şimdi herşeyi kabul eden carol un daha sonra söyleyebileceği sözleri tekrar ederken müthişti
'' önce olur dersiniz sonra şurayı şöyle yapalım burayı şöyle değiştirelim derken senaryoya tümden müdahale edeceksiniz diyordu''
aslında pucks ın bu hale gelişindede kanalın etkisi büyük
değiştire değiştire içine ettiler dizinin
senaristlere hiç müdahale etmeseler belki dizi tutacaktı
)

wendy şeker gibi kız tek sorunu hafif aptal oluşu
) onu her bölüm en azından bir üç dakika görmek isteriz
aynısını myra içinde söyleyebilirim ? wendy ile karşılaştırınca myra biraz daha fazla itici çok kıl bir tip
ama arada bir mmmmmmmm diyişini seviyorum
sanki kadını tuvalette işini yaparken rahatsız ediyorlar hep bir ıhlama var kadında
)

ama dizideki tüm karakterler çok çok iyi olmasına rağmen (ben bev ide seviyorum bizim gülse birsel
) , yinede hiçbiri carol un yerini tutmaz