madem mesaj yolluyorda niye foruma girmiyor onu anlamadım )@destere sürgünüm iletmemi istedi. "Episodes başta
olmak üzere tüm dizileri bitirdim,
bana yetişemez "
yarın 4. sezondan kalanları süpürelim derim ama yine @OzaN itiraz edecektir her gün bir bölüm diyecektir yandık
Kaç haftadır bakıyorum 4 bölüm gösteriyor hiç ilerlemiyor dizi bence 1 bölüm izlesek daha iyi olur. Bitirirsek yeni bölümü kim bilir ne zaman izleriz.yarın 4. sezondan kalanları süpürelim derim ama yine @OzaN itiraz edecektir her gün bir bölüm diyecektir yandık
olur ben her öneriye açığım bir bölüm diyorsanız bir bölüm hepsi diyorsanız hepsi itiraz yok bende )Kaç haftadır bakıyorum 4 bölüm gösteriyor hiç ilerlemiyor dizi bence 1 bölüm izlesek daha iyi olur. Bitirirsek yeni bölümü kim bilir ne zaman izleriz.
Sürüye her zaman uyarım diyorsun yani.olur ben her öneriye açığım bir bölüm diyorsanız bir bölüm hepsi diyorsanız hepsi itiraz yok bende )
asla öyle dememSürüye her zaman uyarım diyorsun yani.
Edelim de işte çok acele etmeye gerek yok zaten az bölüm var, 1 hafta beklememiz gerekecek bundan sonra.
Sana nerden yetişti@destere sürgünüm iletmemi istedi. "Episodes başta
olmak üzere tüm dizileri bitirdim,
bana yetişemez "
Twitter'dan mesaj atmıştım.Sana nerden yetişti
Twitter'dan mesaj atmıştım ona o da cevap verdi. Birkaç işi varmış öyle dönecekmiş.madem mesaj yolluyorda niye foruma girmiyor onu anlamadım )
sana nerden mesaj attı ?
episodes u bitirmiş black sails de bizimle aynı durumda da vinci yide bitirmiş bunları izlerken zaman buluyormuşta niye foruma girmeye zaman bulamıyormuş )Twitter'dan mesaj atmıştım.
Twitter'dan mesaj atmıştım ona o da cevap verdi. Birkaç işi varmış öyle dönecekmiş.
Tamam ben de izlerim bu gece olmadı yarın.
4x1
Sezona harika bir başlangıç oldu. Her sahnesi su gibi aktı, çok iyiydi.
Matt sadece 31 milyon doları kaldı diye baya dertlendi. Sean ve Bev'in 5-10 milyon doları bile olmadığını duyduğundaki şaşkınlık görülmeye değerdi.
Wendy'yi gördük de sanki baya değişmiş görmeyeli. Acaba o yüzden mi göstermediler geçen sezon? Uzaktan ve otururken diye mi bana öyle geldi yoksa.
Carol'ın patronlarla ilişki geçmişi daha da kabarıkmış. Bakalım yeni patron nasıl biri çıkacak.
Matt'e hayal kırıklığı yaşatan trafik lambası sahnesi de enteresandı.
Bu arada arabalara hiç merakım yoktur aslında ama Matt'in arabası (ve hediye ettiği arabalar) çok iyi ya.
9/10
Acaba hamile falan mıydı, ben baktım kız aynı kız imdbye göre.bende aynı şeyden şüphelendimde fazla yakın göstermediler kız değişmiş gibi mi nedir aptallığı aynı olunca fazla kurcalamadım işi
aşk yeniden adlı yerli dizi için geçen hafta yazdıklarını yeni okudumda bende dün ilk bölümü izledim ikinci bölüme daha bakamadım ama ilk bölümüyle harika bişey olmuş başroldeki oyuncular harika ilk defa gülerek izlediğim değişik bir dizi uzun zamandır yerli dizilere ara vermiştim aşk yeniden le tekrar bir yerli diziye başladım umarım ilk bölüm kalitesinde olur her bölümü
4x2 yi bugün izlerim bu sefer wendy e daha bir alıcı gözle bakacağım bakalım neresi değişik duruyorAcaba hamile falan mıydı, ben baktım kız aynı kız imdbye göre.
Aşk Yeniden'e nereden geçtik şimdi. Bakacağım sözde ama kısmet.
Gösterirlerse bakarız.4x2 yi bugün izlerim bu sefer wendy e daha bir alıcı gözle bakacağım bakalım neresi değişik duruyor
Aşk yeniden ilk bölümü süperdi başroldeki buğra ve özge çok iyi oynuyorlar yalnız ilk bölümde hep söyledim bizim dizilerde senaristler kalitesiz bozarlar dedim ve ikinci bölümde dediğim oldu gibi reytingler coşmuş ama ilk bölümdeki kadar kaliteli değildi diziyi yavaş yavaş akasya durağındaki içi kof şaklabanlığa çevirecekler gibi