Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@destere sürgünüm iletmemi istedi. "Episodes başta
olmak üzere tüm dizileri bitirdim,
bana yetişemez :)" :D

Kaç haftadır bakıyorum 4 bölüm gösteriyor hiç ilerlemiyor dizi bence 1 bölüm izlesek daha iyi olur. Bitirirsek yeni bölümü kim bilir ne zaman izleriz. :(
olur ben her öneriye açığım:) bir bölüm diyorsanız bir bölüm hepsi diyorsanız hepsi itiraz yok bende :))

Twitter'dan mesaj atmıştım. :D

Twitter'dan mesaj atmıştım ona o da cevap verdi. Birkaç işi varmış öyle dönecekmiş. :D
episodes u bitirmiş black sails de bizimle aynı durumda da vinci yide bitirmiş bunları izlerken zaman buluyormuşta niye foruma girmeye zaman bulamıyormuş :))
neyse gelince @sürgünüm e sorarım sen de arada kalma :))

4x1 Bölüm

yine güzel bir başlangıç... diyorum keşke hazırda bir 10 sezon olsaydı izleyeceğimiz, nerdeyse diziyi bitirdik , çabuk tükeniyor ama her sahnesi harika.. bitince insanın diğer bölüme geçesi geliyorda neyse durdum ben artık :)

bev e görevli amerikaya geliş sebebini soruyor cevap '' matt leBlanc '' oluyor :)
kanala yeni bir yönetici geliyor bu seferki kadın, carol panik içinde ,yeni gelecek helen adlı kadının kocasıyla yatmış eskiden :) yine bev le birlikte şehre tepeden bakıp sohbet ettikleri yer harikaydı :)
wendy i tekrar gördük mutlu olduk kızı çokmu aramışlar acaba sekreterlik yapacak dünyadaki son kişi sanırım wendy dir :)
parasının yarısını kaybedip krizlere giren içkiye vuran matt, bu arada akıllıca bir iş yaptı özellikle sean la bev in gelirini öğrenmeye çalışırkenki hali komikti :) sonunda sean ın yeni senaryo teklifini kabul etmesi harika oldu ? matt haklı bence şimdi parayı bulmazlarsa ilerde kimsenin bir teklifte bulunacağıda yok ?
yeni senaryoyu merakla bekliyorum bu arada matt in sarhoşken çektiği pucks un yeni bölümü yüksek oran alırsa tam komedi olur :))

4x1

Sezona harika bir başlangıç oldu. Her sahnesi su gibi aktı, çok iyiydi. :)

Matt sadece 31 milyon doları kaldı diye baya dertlendi. Sean ve Bev'in 5-10 milyon doları bile olmadığını duyduğundaki şaşkınlık görülmeye değerdi. :):)

Wendy'yi gördük de sanki baya değişmiş görmeyeli. Acaba o yüzden mi göstermediler geçen sezon? :) Uzaktan ve otururken diye mi bana öyle geldi yoksa. :)

Carol'ın patronlarla ilişki geçmişi daha da kabarıkmış. Bakalım yeni patron nasıl biri çıkacak. :)

Matt'e hayal kırıklığı yaşatan trafik lambası sahnesi de enteresandı. :)

Bu arada arabalara hiç merakım yoktur aslında ama Matt'in arabası (ve hediye ettiği arabalar) çok iyi ya. :):)

9/10

4x1

Sezona harika bir başlangıç oldu. Her sahnesi su gibi aktı, çok iyiydi. :)

Matt sadece 31 milyon doları kaldı diye baya dertlendi. Sean ve Bev'in 5-10 milyon doları bile olmadığını duyduğundaki şaşkınlık görülmeye değerdi. :):)

Wendy'yi gördük de sanki baya değişmiş görmeyeli. Acaba o yüzden mi göstermediler geçen sezon? :) Uzaktan ve otururken diye mi bana öyle geldi yoksa. :)

Carol'ın patronlarla ilişki geçmişi daha da kabarıkmış. Bakalım yeni patron nasıl biri çıkacak. :)

Matt'e hayal kırıklığı yaşatan trafik lambası sahnesi de enteresandı. :)

Bu arada arabalara hiç merakım yoktur aslında ama Matt'in arabası (ve hediye ettiği arabalar) çok iyi ya. :):)

9/10
bende aynı şeyden şüphelendimde fazla yakın göstermediler kız değişmiş gibi mi nedir :) aptallığı aynı olunca fazla kurcalamadım işi :)

aşk yeniden adlı yerli dizi için geçen hafta yazdıklarını yeni okudumda bende dün ilk bölümü izledim ikinci bölüme daha bakamadım ama ilk bölümüyle harika bişey olmuş başroldeki oyuncular harika ilk defa gülerek izlediğim değişik bir dizi uzun zamandır yerli dizilere ara vermiştim aşk yeniden le tekrar bir yerli diziye başladım umarım ilk bölüm kalitesinde olur her bölümü :)

bende aynı şeyden şüphelendimde fazla yakın göstermediler kız değişmiş gibi mi nedir :) aptallığı aynı olunca fazla kurcalamadım işi :)

aşk yeniden adlı yerli dizi için geçen hafta yazdıklarını yeni okudumda bende dün ilk bölümü izledim ikinci bölüme daha bakamadım ama ilk bölümüyle harika bişey olmuş başroldeki oyuncular harika ilk defa gülerek izlediğim değişik bir dizi uzun zamandır yerli dizilere ara vermiştim aşk yeniden le tekrar bir yerli diziye başladım umarım ilk bölüm kalitesinde olur her bölümü :)
Acaba hamile falan mıydı, ben baktım kız aynı kız imdbye göre. :)

Aşk Yeniden'e nereden geçtik şimdi. :D Bakacağım sözde ama kısmet. :):)

Acaba hamile falan mıydı, ben baktım kız aynı kız imdbye göre. :)

Aşk Yeniden'e nereden geçtik şimdi. :D Bakacağım sözde ama kısmet. :):)
4x2 yi bugün izlerim bu sefer wendy e daha bir alıcı gözle bakacağım :) bakalım neresi değişik duruyor :)

Aşk yeniden ilk bölümü süperdi başroldeki buğra ve özge çok iyi oynuyorlar yalnız ilk bölümde hep söyledim bizim dizilerde senaristler kalitesiz bozarlar dedim ve ikinci bölümde dediğim oldu gibi reytingler coşmuş ama ilk bölümdeki kadar kaliteli değildi diziyi yavaş yavaş akasya durağındaki içi kof şaklabanlığa çevirecekler gibi :)

4x2 yi bugün izlerim bu sefer wendy e daha bir alıcı gözle bakacağım :) bakalım neresi değişik duruyor :)

Aşk yeniden ilk bölümü süperdi başroldeki buğra ve özge çok iyi oynuyorlar yalnız ilk bölümde hep söyledim bizim dizilerde senaristler kalitesiz bozarlar dedim ve ikinci bölümde dediğim oldu gibi reytingler coşmuş ama ilk bölümdeki kadar kaliteli değildi diziyi yavaş yavaş akasya durağındaki içi kof şaklabanlığa çevirecekler gibi :)
Gösterirlerse bakarız. :D

Bizdeki dizilerin asıl sorunu sürede. Onlara da imkan verilse iyi dizi çıkarırlar. Aşk Yeniden iki bölümde Episodes'un bir sezonuna yakın süre yayınlamıştır herhalde. :)