Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3x8. Bölüm

tempo düşüktü

matt le babası arasındaki diyaloğlar sıkıcıydı
carol ile bev arasındaki sohbet her zamanki gibi harikaydı :)
bevle sean ın eski senaryo projeleri işe yarayacak gibi carol kendini kurtarmak için senaryoyu castor a gösterdi castor da patronu memnun etmek için aynı senaryoya sığındı:)
sean la bev in abd de kalmasını ve yeni senaryolarının başarılı olmasını istiyorum .. kadro dağılmasın morning in bile ayrılmasını istemem :)

uzun zamandır wendy i göremedim umarım sahneleri biraz artar saftiriğin :)

1x4

Bu bölüm de yine çok iyiydi.

Bev Morning'i baya kıskanıyor ama kıskanılmayacak gibi değil. Bu arada Morning'in yaşını baya merak ettim. :D

Matt, Sean ve Bev'in araba muhabbetleri çok iyiydi. Bev biraz yumuşadı ve Matt'i davet etti. Matt Bev'in üstüne kustu. :F Üstüne üstlük bir de gece onlar uyurken eve kız atmış. :F Ama kız da çok güzeldi. :D

9/10

Episodes 3x3, 3x4, 3x5, 3x6

Dün gece Episodes gecesi yaptım. Kendimi zor durdurdum valla. @yatutarsa bu diziyi nasıl beğenmedin şaşıyorum doğrusu. :)) Haxball olmayacaksa bu gece sezonu bitiririz. .ss

@destere yazdığın kısma ben de kahkaha attım. "Dostum bu aileyi yarıp geçiyoruz" :F Cidden öyle Matt haklı aileyi kuruttular bu üçü. :F

Andrew bence de çok gıcık bir tip, ileriki bölümlerde umarım Beverly ya da Lin güzel bir dayak atar şuna, gerçi adam asistanken şimdi NBC, FOX'a dizi yapıyor o da ayrı bir kıskanılacak konu. :A

Köpek şovu batırdıdı diziyi Carol'un....

yeni gün hamlesi de tutmadı gerçi diziyi Cumartesi'ye atmış en zor güne. Ben yükselir sanıyordum ama yine kötü gitti diziyi gözden çıkardılar şimdi ne olacak acaba şu diğer dizilerini mi yapacaklar Matt ile acaba. (b)

Matt şimdi de Morning'in kardeşi pardon kızıyla yattı adam hiç uslanmıyor gelen giden kaçırmıyor fırsatı. :F

Carol kanalın yeni sahibi ile de yattı, Carol çok fena. :A

Onun dışında çok iyi sahneler vardı yine şimdi uzun uzun yazmak istemiyorum ama dizi güzel ilerliyor kesinlikle. :)

3x3 - 8/10
3x4 - 7/10
3x5 - 9.5/10
3x6 - 9/10

Ya bu arada ben mi kaçırdım bilmiyorum Morning'in yaşını hiç söylediler mi dizide? Çok merak ediyorum. :( @destere @OzaN

Episodes 3x3, 3x4, 3x5, 3x6

Dün gece Episodes gecesi yaptım. Kendimi zor durdurdum valla. @yatutarsa bu diziyi nasıl beğenmedim şaşıyorum doğrusu. :)) Haxball olmayacaksa bu gece sezonu bitiririz. .ss

@destere yazdığın kısma ben de kahkaha attım. "Dostum bu aileyi yarıp geçiyoruz" :F Cidden öyle Matt haklı aileyi kuruttular bu üçü. :F

Andrew bence de çok gıcık bir tip, ileriki bölümlerde umarım Beverly ya da Lingüzel bir dayak atar şuna, gerçi adam asistanken şimdi NC, FOX'a dizi yapıyor o da ayrı bir kıskanılacak konu. :A

Köpek şovu batırdıdı diziyi Carol'un....

yeni gün hamlesi de tutmadı gerçi diziyi Cumartesi'ye atmış en zor güne. Ben yükselir sanıyordum ama yine kötü gitti diziyi gözden çıkardılar şimdi ne olacak acaba şu diğer dizilerini mi yapacaklar Matt ile acaba. (b)

Matt şimdi de Morning'in kardeşi pardon kızıyla yattı adam hiç uslanmıyor gelen giden kaçırmıyor fırsatı. :F

Carol kanalın yeni sahibi ile de yattı, Carol çok fena. :A

Onun dışında çok iyi sahneler vardı yine şimdi uzun uzun yazmak istemiyorum ama dizi güzel ilerliyor kesinlikle. :)

Ya bu arada ben mi kaçırdım bilmiyorum Morning'in yaşını hiç söylediler mi dizide? Çok merak ediyorum. :( @destere @OzaN
ben de siz nasıl böylesine sevdiniz ona şaşırıyorum :))

1x4

Bu bölüm de yine çok iyiydi.

Bev Morning'i baya kıskanıyor ama kıskanılmayacak gibi değil. Bu arada Morning'in yaşını baya merak ettim. :D

Matt, Sean ve Bev'in araba muhabbetleri çok iyiydi. Bev biraz yumuşadı ve Matt'i davet etti. Matt Bev'in üstüne kustu. :F Üstüne üstlük bir de gece onlar uyurken eve kız atmış. :F Ama kız da çok güzeldi. :D

9/10
Aynanda merak etmişiz. :F

ben de siz nasıl böylesine sevdiniz ona şaşırıyorum :))
Biraz kaliteden anlasan severdin. .ss

Sen bi de benden öndesin demek hala yaşı bilinmiyor. :F Seksenlerden bahsedilmişti ne kadar yaşlı olabilir diye düşünüyorum. :F
En fazla kaç olabilir acaba. Bu güzellikte fazla olmaması lazım. :F

Sen ilerle ben ve @destere ilk sezonu 1 günde bitirdik 5, 6, 7. bölümlerde çok olaylar var epey eğlenceli geçecek. :D

Sen ilerle ben ve @destere ilk sezonu 1 günde bitirdik 5, 6, 7. bölümlerde çok olaylar var epey eğlenceli geçecek. :D

Aynen çok güzel. :D Şuan 5.bölümü izliyorum zaten güzel gidiyor özellikle Morning. :A

ben mi kaliteden anlamıyorum :T:

Sen izlemedin ki bir bölüm zorla bakıp kaçtın. :D Showtime dizisine böyle muammele yapman yakışmadı bence senin gibi bir Showtime fanına. :D
O bir bölümü izlerken fiziksel acı çektim resmen. :D Showtime faktörünü hatırlatma bile.ss

Morning dışında Beverly ile ilgili çok acayip şeyler olacak fena şaşıracaksın devam devam. :Z Kirazlar'I toplamayı unuttun galiba? :A

Şaka yapıyorum. :bhr:

Tahmin ettiğim birkaç şey var Beverly ile ilgili ama bakalım ne olacak. :D Evde misafir var televizyonda da Kirazlarım açık değildi ben de odamda takılıyorum. :F