Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir başladı mı 4-5 bölümden önce durduramıyoruz yarının bölümünü de izlemiş. :D
İzledikçe izlenesi geliyor ama. :bhr: Vaktim olsa ben de art arda izlerdim. :A

Neyde şimdi bir bölüm izleyebilirim çok heyecanlı yerde kalmıştı, Beverly hiç akıllanmayacak. :F

Episodes 3x2

Her zamanki gibi aynı akıcılıkta ilerledi bölüm. :)

Kanalın yeni müdürü psikopat çıktı Carol kendini beğendirdi zannediyor ama adam tam bir çatlak, bakalım neler olacak. :D

Beverly - Lincoln artık tamamen ayrılsınlar sıkmaya başladı beni de bu olay. Matt'in sürprizi iyiydi...

Myra (İlk kez ismiyle yazıyorum :D) yine güldürdü beni. :F Kanalda başlamadan önce nerde çalıştığını anlattığı sahne çok iyidi. :D

Birde en çok güldüğüm sahne Carol'un Nicekelion (Nasıl yazılıyordu bu kanalın ismi. :() da yaşadığı anıları anlatırken Beverly'nin yanlış anlaması komikti. 12 yaşındaki çocukla. :F

8/10

Episodes 3x2

Her zamanki gibi aynı akıcılıkta ilerledi bölüm. :)

Kanalın yeni müdürü psikopat çıktı Carol kendini beğendirdi zannediyor ama adam tam bir çatlak, bakalım neler olacak. :D

Beverly - Lincoln artık tamamen ayrılsınlar sıkmaya başladı beni de bu olay. Matt'in sürprizi iyiydi...

Myra (İlk kez ismiyle yazıyorum :D) yine güldürdü beni. :F Kanalda başlamadan önce nerde çalıştığını anlattığı sahne çok iyidi. :D

Birde en çok güldüğüm sahne Carol'un Nicekelion (Nasıl yazılıyordu bu kanalın ismi. :() da yaşadığı anıları anlatırken Beverly'nin yanlış anlaması komikti. 12 yaşındaki çocukla. :F

8/10
mmmmm myraa :)) kadın bir cins ya:) her bölüm üç beş diyaloğa giriyor o da tam girmiyor ama cinsliğiyle anında sırıtıyor arada :))

ben aslında duramazdımda şu an WİLD filmini izlemeye başladım :))

@sürgünüm gelmeden tüm sezonları bitirelim gelince öyle şok olsun :) bir diş ağrısı diye tutturdu üç gündür foruma girmiyor :)

3x3

Tempo bence de biraz düşük gibiydi ama sonlara doğru olan kısımla toparladılar durumu. :)

Carol'ın Pucks'ı ipten alması, başka güne taşıması güzeldi. Fakat Beverly yine bir çuval inciri berbat etti. Carol o kadar onun için kendini ateşe atmış bizimki teşekkür edeceğine yayından kaldırılmasını istiyor. :T:

Andrew her yerden fırlamaya devam ediyor, şimdi de Matt'in aklını çeldi. :(

Morning'i bu sezon az görüyoruz, hünerlerini sergiledi tekrar bu bölümde. :D

Yeni medya patronu kafadan epey sorunlu, bence kanalı batıracak iyice ve Merc geri gelecek. :)

Pucks'ın yeni gününde ne kadar reyting alacağını merak ediyorum, şu köpek şovu yüzünden izlenmiyordu bence. :D

8/10

3x3

Tempo bence de biraz düşük gibiydi ama sonlara doğru olan kısımla toparladılar durumu. :)

Carol'ın Pucks'ı ipten alması, başka güne taşıması güzeldi. Fakat Beverly yine bir çuval inciri berbat etti. Carol o kadar onun için kendini ateşe atmış bizimki teşekkür edeceğine yayından kaldırılmasını istiyor. :T:

Andrew her yerden fırlamaya devam ediyor, şimdi de Matt'in aklını çeldi. :(

Morning'i bu sezon az görüyoruz, hünerlerini sergiledi tekrar bu bölümde. :D

Yeni medya patronu kafadan epey sorunlu, bence kanalı batıracak iyice ve Merc geri gelecek. :)

Pucks'ın yeni gününde ne kadar reyting alacağını merak ediyorum, şu köpek şovu yüzünden izlenmiyordu bence. :D

8/10
onlarda
dizinin cumartesiye alınmasıda kötü kabul ediliyor :) yine pek memnun olmadılar :)

mmmmm myraa :)) kadın bir cins ya:) her bölüm üç beş diyaloğa giriyor o da tam girmiyor ama cinsliğiyle anında sırıtıyor arada :))

ben aslında duramazdımda şu an WİLD filmini izlemeye başladım :))

@sürgünüm gelmeden tüm sezonları bitirelim gelince öyle şok olsun :) bir diş ağrısı diye tutturdu üç gündür foruma girmiyor :)
Aynen dizideki en komik karakterlerden birisi bence de. :D

3x4 3x5

İki bölüm bir arada yorumlamak istemiyorum 4'ü izleyip 5'i izleyemeyen okuyamıyor ama öyle olması gerekti iki bölümün ayrımını yapamayacağım. :(

Şu yeni patrona iyice gıcık olmaya başladım. Merc'i bile aratacak herhalde. :(

Merc demişken tablo olayının sonucu çok komikti. :D

Matt ve Andrew buluşması çok komikti. Matt'in Andrew görüşleri 180 derece değişti. :D

Carol'ı iyilik yaptı diye övdük ama Cumartesi'ye atmış diziyi resmen. :bağır: Reytingler çok kötü nereye bağlayacaklarını merak ettim.

Bu arada 3x4'te Jay Leno sürprizi iyiydi. Matt'in düşüşteki halleri üzdü. :( (Afişteki Matt'in küçücük hali de komikti. :D)

Daldan dala saçma bir yorum oldu ama idare eden bu seferlik böyle olsun. :D

8/10 8/10

3x5. Bölüm

matt le merc arasındaki diyaloğlar ve merc in çaldığı tablolara karşılık mat e bol küfürlü içi boş tablolar gönderdiği ve jamie nin bunun farkına varmayıp resimlerime kavuştum dediği sahneler harikaydı :)
castorun pipeti, sakallı şişko adamın ağzındaki pipeti görünce bile etkilendi :))) sonunda teselliyi carol un kollarında buldu :) araba öyle bir sallanıyorduki sanırsın 9 şiddetinde deprem oluyor :)
bev le sean ın sex terapistindeki sohbetleride güzel sayılırdı :)
pucks sonunda çöpe atıldı cumarteside kurtaramadı diziyi :)

[/spoiler

3x6. Bölüm

Dostum bu aileyi yarıp geçiyoruz :))

yukardaki söz matt e ait?
matt morning in kızınıda halleti adam uçanı kaçanı kaçırmıyor matt e tüm bildiğim küfürleri saydım :) dawn çok güzeldide benden önce kaptılar kızı :)
morning kızı dawn ı kızkardeşi diye tanıtıyordu da matt kızıda götürdü sırrıda açığa verdi:)
yeni gelen kadın eileen sean la bev in başka bir senaryosunu fox la görüşmeye başladı umarım o senaryo tutar pucks ın foku çıktı :)
jamie adlı kör kadında ilginç özelliklere sahip yatağı koklayarak matt in kendisini aldattığını öğenmiş oldu ama 5 yıl boyu merc le carol un ilişkisini çözememişti :))

1x2

Bu bölüm de gayet iyiydi. Bey'i ilk bölümde fazla sevmemiştim ama bu bölüm sevdim. Merc eşini Carol''la aldatıyorumuş. :D Carol'un anlattığındaki hali çok komikti durumu toparlamaya çalıştı ama olmadı.

Matt diziyi izledim dediğinde Merc gibi izlemediğini düşündüm ama izlemiş ve role uygun olmadığını anlamış. Son sahne kesinlikle çok iyiydi. Bev bekçiye o küfürleri saydığında baya güldüm. :D

8/10

3x7. Bölüm

tesadüfe bakınki bu bölümde grinin elli tonundan bahsedildi o filmi izlemem şart:)

Bev le Carol un ağlaşarak dertleştikleri sahne harikaydı heleki carol çok daha harikaydı :)
carol u her istediğinde masada kanepede yakaladıkça iş bitiren castor un pili biti adam ilaçlarla çalışıyormuş şimdi tık yok :) kanepe sahnesi güzeldi :)
Eileen büyük bir ısrarla sean ı ikna edecek sanırım yeni senaryo konusunda :) bev şimdilik ayak diretiyor ama sonunda kabul edecektir :)
matt i sapığı labia bile terketti matt in morali çok bozuk bir sapığım bile yok diyor :)

1x3

Bu bölüm geçen bölüme göre çok daha iyiydi. Diziyi daha da sevdim. :)

Dizilerinin çekimleri başladı. Bu bölümde Matt ve Sean'ın Las Vegastaki muhabbetleri çok komikti. :D Sean merakına yenik düştü. Çok yakın oldular bu bölüm Bev de baya kıskandı. :D

Bev de Matt ile konuşurken farklı yere odaklanıyordu. :F

Matt ve Sean'ın eve girerken bekçinin hiçbirşey demeden Matt'i görünce kapıyı açması komikti. :D

9/10

1x3

Bu bölüm geçen bölüme göre çok daha iyiydi. Diziyi daha da sevdim. :)

Dizilerinin çekimleri başladı. Bu bölümde Matt ve Sean'ın Las Vegastaki muhabbetleri çok komikti. :D Sean merakına yenik düştü. Çok yakın oldular bu bölüm Bev de baya kıskandı. :D

Bev de Matt ile konuşurken farklı yere odaklanıyordu. :F

Matt ve Sean'ın eve girerken bekçinin hiçbirşey demeden Matt'i görünce kapıyı açması komikti. :D

9/10
ilk iki bölüm biraz tempo düşüktü? bende diziyi 3. bölümden itibaren çok sevmiştim :) 3. bölüm herkeste aynı etkiyi yaratıyor sanırım :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,112
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo