Demiştim ama o zaman 2 yeni bölümü yayınlanmamıştı 4 bölüm vardı şimdi 6 bölüm var. Haftada 2 bölüm yayınlanıyormuş zaten.daha iki gün önce dedin ya ağırdan gidelim günde bir bölüm izleyelim bizde ağırdan gidiyoruz yoksa çoktaan tükenmişti
Demiştim ama o zaman 2 yeni bölümü yayınlanmamıştı 4 bölüm vardı şimdi 6 bölüm var. Haftada 2 bölüm yayınlanıyormuş zaten.daha iki gün önce dedin ya ağırdan gidelim günde bir bölüm izleyelim bizde ağırdan gidiyoruz yoksa çoktaan tükenmişti
Haftada iki bölüm yayınlanmıyor bir önceki bölümün altyazı gecikmiş ondan öyle olmuş.Demiştim ama o zaman 2 yeni bölümü yayınlanmamıştı 4 bölüm vardı şimdi 6 bölüm var. Haftada 2 bölüm yayınlanıyormuş zaten.
Dizinin sonunda iki bölüm art arda yazıyordu ben hayal gördüm yine o zaman.Haftada iki bölüm yayınlanmıyor bir önceki bölümün altyazı gecikmiş ondan öyle olmuş.
Ben pek alışmadım Carol'un bu haline.4x3. bölüm
yine güzel bir bölüm izledik, @mrt-06 ''ah carol ah'' diyince bayağı bir panikle bölüme başladım
neyseki carol sağsalim karşımızda kadına bişey olursa diziyi terkederim
carol için güç kudret önemli, cinsiyet pekde önemli değil erkek kadın affetmiyor hepsini yatağa atıp bir kalite kontrolünden geçiriyor
bana kalırsa helen, castor denen kazmadanda merc adlı kaplumbağadanda daha süper daha güzel bir tercih.. carol sonunda en iyisini kaptı ilişkiyi destekliyoruzmatt in çizdiği resimde kahkaha attım ama cidden kendisi o kadar güzel çizememişti 8 yaşındaki oğlu tam bir picasso imiş nede güzel çizmiş resmi muhteşemdi , ayrıca o deri elbise diane i çok aşırı derecede güzelleştirmişti gözlerimizi alamadık
tim diye bir fırıldak çıktı senaryoya ortak oldu ? ilk defa sean la bev in paradan yana yüzü gülecekti yine batağa saplanacaklar gibi
PLL den talimliyim emily her bölüm biriyle oynaşıyorduBen pek alışmadım Carol'un bu haline.
girişi kötü yapmışsın bakalım devamı gelecekmi1x1
ilk sahne neydi öyle kapı sahnesi harikalar ötesiydi Puanım 6/10 diğer 23 dakika biraz boş gibi geldi ama kapı muhabbeti çok iyiydi.
sempatiklikle güzellik farklı şeyler ama4x3
İlk iki bölümün altında olsa da iyi bölümdü genel olarak.
Carol bu sefer patronla birlikte olamaz düşüncemizi yine yıktı. Kadına patron dayanmıyor.
Merc yine bir yerlerden fırladı, iyiydi onun sahnesi de.
Matt ve Diane konusunda istediğim oldu ama @destere'nin eksine Diane'i pek güzel bulmadım ben bu bölümde. Normalde daha güzeldi sanki.
Bev de az alışveriş meraklısı değilmiş.
8/10
Sempatik dememiştim zaten hiç ama benim gözüme güzel gözüküyordu önceki bölümlerde. Acaba bu sefer çok inceleyince mi güzel olmadığını fark ettim.sempatiklikle güzellik farklı şeyler ama
bu bölümde diane sempatik güzel değildi, vahşi bir amazon kadını gibiydi ama çok güzeldi
sempatik güzellik aşk ı tetikler soğuk güzellik cinsellik dürtülerini tetikler ama ikiside güzeldir yani
bu bölümde morning veya jamie ya da carol un o tür aksiyonu yoktu sadece bir diane kalmıştı göze hitap edilen şeylerini gösterebilen şahsiyet o yüzden onu ilk defa ayrıntılı izleme şansın olmuşturSempatik dememiştim zaten hiç ama benim gözüme güzel gözüküyordu önceki bölümlerde. Acaba bu sefer çok inceleyince mi güzel olmadığını fark ettim.
Gelir gibi ya fena değil )) Ama şişman adamın aksanının düzelmesini bırak herşeyi unutması pekte komik değildi ))PLL den talimliyim emily her bölüm biriyle oynaşıyordu
girişi kötü yapmışsın bakalım devamı gelecekmi