Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha iki gün önce dedin ya ağırdan gidelim günde bir bölüm izleyelim :) bizde ağırdan gidiyoruz yoksa çoktaan tükenmişti :)
Demiştim ama o zaman 2 yeni bölümü yayınlanmamıştı 4 bölüm vardı şimdi 6 bölüm var. Haftada 2 bölüm yayınlanıyormuş zaten. :D

Episodes 4x2

Çok güzeldi yine bölüm. :D

Beverly sonunda yeni projeleri için ikna oldu ve 3 kanalla da görüştüler yine sonuç değişmedi yine aynı kanalda kaldılar. Carol iyi iş çıkardı ayrıca yine dört ayak üstüne düştü. :A

Matt'in tasarruf yapması gerekiyordu bayağı güldüm sahne oldu bununla ilgili. Adamın üzüm bahçeleri bile varmış. 😱

Eski asistanlarının ofisi neydi öyle ya adam her şeyiyle gıcık. :F

9.5/10

Episodes 4x3

Olaylar olaylar ne bölümdü. 😱 Biran önce izlemelisiniz. :D @destere @OzaN

Matt eski karısıyla birlikte oldu zaten geçen bölümden böyle olacağını hissetmiştim, umarım yeniden birleşirler.

Carol yeni patronuyla öpüştü bir lezbiyen ilişkisi eksikti. :( :F

Beverly'nin bedava alışveriş sahnesi çok iyiydi, kendinden geçti. :D

Adam kanaldan kovuldu hala şov satıyor yaptıkları formatta berbat ötesi ama mecburen kabul ettiler.

Son sahne olmayaydı iyiydi. :( 10/10

4x3. bölüm

yine güzel bir bölüm izledik, @mrt-06 ''ah carol ah'' diyince bayağı bir panikle bölüme başladım :)
neyseki carol sağsalim karşımızda kadına bişey olursa diziyi terkederim :)
carol için güç kudret önemli, cinsiyet pekde önemli değil erkek kadın affetmiyor hepsini yatağa atıp bir kalite kontrolünden geçiriyor :)
bana kalırsa helen, castor denen kazmadanda merc adlı kaplumbağadanda daha süper daha güzel bir tercih.. carol sonunda en iyisini kaptı ilişkiyi destekliyoruz :)
matt in çizdiği resimde kahkaha attım ama cidden kendisi o kadar güzel çizememişti 8 yaşındaki oğlu tam bir picasso imiş nede güzel çizmiş resmi :) muhteşemdi , ayrıca o deri elbise diane i çok aşırı derecede güzelleştirmişti gözlerimizi alamadık :)
tim diye bir fırıldak çıktı senaryoya ortak oldu ? ilk defa sean la bev in paradan yana yüzü gülecekti yine batağa saplanacaklar gibi :)

1x1
ilk sahne neydi öyle kapı sahnesi harikalar ötesiydi :D Puanım 6/10 diğer 23 dakika biraz boş gibi geldi ama kapı muhabbeti çok iyiydi.

4x3. bölüm

yine güzel bir bölüm izledik, @mrt-06 ''ah carol ah'' diyince bayağı bir panikle bölüme başladım :)
neyseki carol sağsalim karşımızda kadına bişey olursa diziyi terkederim :)
carol için güç kudret önemli, cinsiyet pekde önemli değil erkek kadın affetmiyor hepsini yatağa atıp bir kalite kontrolünden geçiriyor :)
bana kalırsa helen, castor denen kazmadanda merc adlı kaplumbağadanda daha süper daha güzel bir tercih.. carol sonunda en iyisini kaptı ilişkiyi destekliyoruz :)
matt in çizdiği resimde kahkaha attım ama cidden kendisi o kadar güzel çizememişti 8 yaşındaki oğlu tam bir picasso imiş nede güzel çizmiş resmi :) muhteşemdi , ayrıca o deri elbise diane i çok aşırı derecede güzelleştirmişti gözlerimizi alamadık :)
tim diye bir fırıldak çıktı senaryoya ortak oldu ? ilk defa sean la bev in paradan yana yüzü gülecekti yine batağa saplanacaklar gibi :)
Ben pek alışmadım Carol'un bu haline. :(

4x3

İlk iki bölümün altında olsa da iyi bölümdü genel olarak. :)

Carol bu sefer patronla birlikte olamaz düşüncemizi yine yıktı. Kadına patron dayanmıyor. :D

Merc yine bir yerlerden fırladı, iyiydi onun sahnesi de. :D

Matt ve Diane konusunda istediğim oldu ama @destere'nin eksine Diane'i pek güzel bulmadım ben bu bölümde. Normalde daha güzeldi sanki. :D

Bev de az alışveriş meraklısı değilmiş. :D

8/10

4x3

İlk iki bölümün altında olsa da iyi bölümdü genel olarak. :)

Carol bu sefer patronla birlikte olamaz düşüncemizi yine yıktı. Kadına patron dayanmıyor. :D

Merc yine bir yerlerden fırladı, iyiydi onun sahnesi de. :D

Matt ve Diane konusunda istediğim oldu ama @destere'nin eksine Diane'i pek güzel bulmadım ben bu bölümde. Normalde daha güzeldi sanki. :D

Bev de az alışveriş meraklısı değilmiş. :D

8/10
sempatiklikle güzellik farklı şeyler ama :)
bu bölümde diane sempatik güzel değildi, vahşi bir amazon kadını gibiydi ama çok güzeldi :)
sempatik güzellik aşk ı tetikler soğuk güzellik cinsellik dürtülerini tetikler ama ikiside güzeldir yani :)

sempatiklikle güzellik farklı şeyler ama :)
bu bölümde diane sempatik güzel değildi, vahşi bir amazon kadını gibiydi ama çok güzeldi :)
sempatik güzellik aşk ı tetikler soğuk güzellik cinsellik dürtülerini tetikler ama ikiside güzeldir yani :)
Sempatik dememiştim zaten hiç ama benim gözüme güzel gözüküyordu önceki bölümlerde. Acaba bu sefer çok inceleyince mi güzel olmadığını fark ettim. :D

Sempatik dememiştim zaten hiç ama benim gözüme güzel gözüküyordu önceki bölümlerde. Acaba bu sefer çok inceleyince mi güzel olmadığını fark ettim. :D
bu bölümde morning veya jamie ya da carol un o tür aksiyonu yoktu sadece bir diane kalmıştı göze hitap edilen şeylerini gösterebilen şahsiyet :) o yüzden onu ilk defa ayrıntılı izleme şansın olmuştur :)

4x4

Dört dörtlük bir bölümdü demek isterdim ama değildi. :) Yine de iyiydi, bir önceki bölüme göre de daha iyiydi. :)

Matt ve Diane işleri yoluna koydu derken tuhaf bir ana tanıklık ettiler. :D Eee herkesin karısıyla öyle işler yaparsa kendi başına daha kötüsü gelir tabii. :D

Carol lezbiyenliği sevmeye başladı, hakkında hayırlısı olsun. :D

Çalıntı senaryo olayında maalesef bizim Sean haksız gözüküyor. Zamanında enayilik etmiş. :( İnşallah o adam batırmaz diziyi. :(

Bir önceki bölümde Morning ve Matt'in çekim yaptıkları sahne çok komikti bu arada, unutmuşum onu. :D

8/10

4x4. Bölüm

güzeldi güzel :)

''ilk başta biraz garip oldu hani tutacak bişey yok ya '' :))

yukardaki söz carol a ait helen le yattığı anları bev e anlatıyor :) tek garip kısım helen de tutacak uzun bir uzuv bulamamasıymış :)
carol la bev in sohbetleri kendi başına harikaydı zaten carol süper oynuyor ya ben onun oyunculuğuna hayranım kadının kaşı gözü herşeyi farklı oynuyor :)
wendy nin sesini bile duyamadık kız telefona bakmaya bile tenezül etmiyor artık :)
matt le karısı diane in yakınlaşması süperdi ama karısını ollie ile yakaladığı an şok yaşadı vatandaş etme bulma dünyası? yengeçler elinde kaldı :) yalnız matt in karısını çok sevdiğinide sanmam adam masraflardan kısıntıya gidiyor :) andy ile carol un myra ile karşılaştıkları '' tanıdığım bir kuzeniminde başına gelmişti böyle evli olmadığı halde hamile gibi duruyordu şeklinde başlayan sohbet ama bir türlü myra nın ağzından hamile olup olmadığıyla ilgili tiyo alamadıkları sahne yine süperdi:)