Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gösterirlerse bakarız. :D

Bizdeki dizilerin asıl sorunu sürede. Onlara da imkan verilse iyi dizi çıkarırlar. Aşk Yeniden iki bölümde Episodes'un bir sezonuna yakın süre yayınlamıştır herhalde. :)
aynen sanırım her bölümü episodes un 5 bölümüne denk yani iki bölümü episodes un bir sezonundanda fazla 1 buçuk sezonu gibi :)

Episodes'in 5. bölümü yayınlanmış. Ara bitti herhalde. :)

Aaaa 6. bölüm de yüklenmiş. :D

Son düzenleme:
Ben daha yeni sezonun ilk bölümünü bile izleyemedim anca haftasonu ya da Cuma gecesi izlerim. Fazla da arayı açmayın. :(
o zaman bir bölüm yeterli fazla hızlanmayayım zaten bugün gotham var better call var ? better cal ı izlemiyordun sanırım ? :)

4x2

Her zamanki gibi çok iyi bölümdü. Diziyi gittikçe daha çok seviyorum. Galiba artık Friends gibi çoğu bölümüne 9 verdiğim dizilerden olacak. :)

Wendy'yi yine gördük ama artık ayağa bile kalkmıyor kendisi. :D

Sean ve Bev'in Andrew'li sahneleri komikti. :) Fakat Matt'in Andrew işi tamamen yattı gibi. :)

Matt'in harcamalarını kısmaya çalışmaları da komikti. Karısı hazır o adamdan ayrılmışken barışsınlar işte masraflar öyle de azalır. :D

Carol'ın yeni patron baya iyiymiş. Sean ve Bev ile tamamen aynı kafadalar. (Aslında Carol mı öyle olması için bilgi sızdırdı diye şüphelenmedim değil. :D) Galiba bu dizi işi olacak, o kadın kanalı kurtarır gibime geliyor. :D

Bu arada Aylin diyeceğim yazılışını unuttuğum temsilci kadının her telefonda koşu bandında olması da dizinin komik detaylarından bir tanesi. :D

9/10

4x2. Bölüm
yine güzel bir bölümdü..

matt in kendisini dolandıran larry için söyledikleri harikaydı kahkaha attırdı :)
''umarım cehennemde tecavüz ediyorlardır '' ve ''umarım tekrar dirilirde kıç kanserine yakalanıp ölür '' şeklindeki beddualar süperdi :))
carol un bev le sean ın yeni projesini kapma yarışı başarıyla sonuçlandı helen düzgün bir kadın, sonunda castor gibi cıvıtmadığı müddetçe patron olarak ilk defa aklı başında birini seyredeceğiz :)
matt in harcamalarından kısarken uçağını satmayıp sahili temizleyen işçiyi işten çıkarması trajikomik sahnelerden biriydi,
myra hamile (ya da birini yemiş :))) ) bu lafı ben söylemedim carol söyledi :)
wendy yine salaklıklarına devam etti:) kız ne iş yapar elindeki makasla oynamaktan başka :) ama her ofise bir wendy lazım :)

4x2. Bölüm
yine güzel bir bölümdü..

matt in kendisini dolandıran larry için söyledikleri harikaydı kahkaha attırdı :)
''umarım cehennemde tecavüz ediyorlardır '' ve ''umarım tekrar dirilirde kıç kanserine yakalanıp ölür '' şeklindeki beddualar süperdi :))
carol un bev le sean ın yeni projesini kapma yarışı başarıyla sonuçlandı helen düzgün bir kadın, sonunda castor gibi cıvıtmadığı müddetçe patron olarak ilk defa aklı başında birini seyredeceğiz :)
matt in harcamalarından kısarken uçağını satmayıp sahili temizleyen işçiyi işten çıkarması trajikomik sahnelerden biriydi,
myra hamile (ya da birini yemiş :))) ) bu lafı ben söylemedim carol söyledi :)
wendy yine salaklıklarına devam etti:) kız ne iş yapar elindeki makasla oynamaktan başka :) ama her ofise bir wendy lazım :)
Matt'in bedduaları cidden süperdi, bahsetmeyi unutmuşum ben. :D

Matt'in bedduaları cidden süperdi, bahsetmeyi unutmuşum ben. :D
aslında 26 dakika dolu dolu geçiyor onun için bazı sahneleri unutmamız normal :) her sahnesi muhteşem :)
mesela matt in masraftan kurtulmak için karısını zorla ollie ye yamamaya çalıştığı sahnelerde güzeldi :)

Episodes 4x1

Dün izlemiştim yorum yapmadan geçmeyeyim. Müthiş bölümdü, yeni sezona güzel başlangıç yaptık umarım tüm sezon böyle ilerler. :)

Carol'un sektördeki tanıdık listesi git gide kabarıyor. :F

Carol yine patron olmayı beklerken kanalın sahibinden beklenmedik bir cevap geldi. Carol yine kanalda 2. isim olacak. Ancak yeni patronla geçmişte kötü bir tanışıklığı var bakalım gelecek bölümlerde ne olacak, kovulmaz umarım Carol'um. :(

Herkes büyük sinirle Pucks çekimlerine geri döndü bölümün başı çok komikti. Morning az kalsın yaşını belli edecekti "40 yıldır bu sek... pardon 40 yaşıma..". :D

Matt bu seferde maddi bir darbe yedi adamın milyonları gitti. Geri almasına da imkan yok ah aha adamın yüzü gülmedi bir türlü ya. :(

Pucks yükselecek inşallah, ben inanıyorum. :ozur:

9.5/10

Episodes 4x1

Dün izlemiştim yorum yapmadan geçmeyeyim. Müthiş bölümdü, yeni sezona güzel başlangıç yaptık umarım tüm sezon böyle ilerler. :)

Carol'un sektördeki tanıdık listesi git gide kabarıyor. :F

Carol yine patron olmayı beklerken kanalın sahibinden beklenmedik bir cevap geldi. Carol yine kanalda 2. isim olacak. Ancak yeni patronla geçmişte kötü bir tanışıklığı var bakalım gelecek bölümlerde ne olacak, kovulmaz umarım Carol'um. :(

Herkes büyük sinirle Pucks çekimlerine geri döndü bölümün başı çok komikti. Morning az kalsın yaşını belli edecekti "40 yıldır bu sek... pardon 40 yaşıma..". :D

Matt bu seferde maddi bir darbe yedi adamın milyonları gitti. Geri almasına da imkan yok ah aha adamın yüzü gülmedi bir türlü ya. :(

Pucks yükselecek inşallah, ben inanıyorum. :ozur:

9.5/10
Morning'in eski rollerinden birini kimsenin hatırlamamasından şikayet ederken arkadan geçen yaşlı bir set görevlisinin hatırlaması da komikti. :D

Morning'in eski rollerinden birini kimsenin hatırlamamasından şikayet ederken arkadan geçen yaşlı bir set görevlisinin hatırlaması da komikti. :D
O kısma çok gülmüştüm neden aklıma gelmediyse. :D Beverly ve Lin'in şaşırması da komikti. :D

Dün bölümü izlerken senin yazdığın yoruma bir kez daha hak verdim, dizi sadece Matt'in üstüne kurulu değil sanki her oyuncu başrol gibi, her bir karakter iyi kurgulanmış sanırım bu yüzden diziyi daha bir sevdik. Her sahnesi komik olmasa da kendini izlettirmesinin nedeni de bu bence. :)

O kısma çok gülmüştüm neden aklıma gelmediyse. :D Beverly ve Lin'in şaşırması da komikti. :D

Dün bölümü izlerken senin yazdığın yoruma bir kez daha hak verdim, dizi sadece Matt'in üstüne kurulu değil sanki her oyuncu başrol gibi, her bir karakter iyi kurgulanmış sanırım bu yüzden diziyi daha bir sevdik. Her sahnesi komik olmasa da kendini izlettirmesinin nedeni de bu bence. :)
aslında roller eşit bölüşülmese bile bir 30 saniyelik rolü olanda diziye yeterli kaliteyi katıyor:) mesela bir wendy veya myra her bölüm 30 saniye gözüküyor özellikle wendy nin gözüktüğü 30 saniye benim için 20 dakikaya bedel :))
wendy nin haaa hııı diyişi ile myra nın mmmmmmeaaöö tarzı ses çıkarışı yeterli :)