Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Episodes 4x4

Fena değildi bölüm işte klasik Episodes bölümüydü. :)

Carol iyi alıştı bu lezbiyenliğe hatta bayağı sevdi. Ben pek alışamadım yol yakınken ayrılsınlar bence. :(

Yeni gelen adam bunların asistanlarından daha gıcık çıktı, diziyi mahveder bu adam. Umarım bir yolunu bulup kurtulurlar. :)

Carol'un Beverly'e lezbiyen ilişkisi yaşadığını anlattığı sahne çok komikti. :D

8.5/10

Episodes 4x5

Çok güzeldi, bölümün sonunda büyük sürpriz var. :A @OzaN @destere

Sonunda beklediğim oldu konuk olarak Ross geldi. :Z Adam hiç yaşlanmamış yine gözler yakıyordu. :D

Parti konusu iyiydi Ross'un 1 milyon kendisinin yarım milyon aldığını öğrendiğinde Matt çok şaşırdı. :D

Morning ile Matt yıllar yıllar önce beraber olmuşlar ilk başta Matt inanmadı sonra kasetini izleyince hem büyük şaşkınlık yaşadı hemde gençliğini görünce üzüldü. :)

Merc - yeni patron ve Carol'un sahneleri çok iyiydi. Gıcık heriften de kurtulduk galiba, Lin iyi konuştu cidden. :X

Sürprizin hatrına ve bölümü de hesaba katarsak puanım... :D

10/10

4x5. Bölüm

güzeldi :)

tim salağının şu yeni projeyi sulandırması pek hoşuma gitmiyordu sonunda sean ın verdiği cevap süperdi geç oldu güzel oldu :)
matt para kaybetmeye devam ediyor ? artık para için özel düzenlenen partilere katılıyor friends in ross u partiden bir milyon alacakmış bunu duyan matt in yüz ifadesi komikti :)
matt le morning in seks kasedi sohbeti ilginçti
carol un mercle yaptığı sohbet aynı zamanda merc in helen le yatmış olduğunu öğrendiğimiz sahnelerde sohbetleri ilginçti helenin kasığında gamalı haç varmış :)
@OzaN @mrt-06 @sürgünüm

4x5

Tam şu ana kadarki tek vasat bölümü oluyor derken en sonunda toparladılar ve +1 puan kazandı benden. :D

Carol - Merc ve Helen üçlüsünün sahneleri çok sıkıcı geldi ve bölümün epey büyük kısmını bu üçüne ayırmışlar. :(

Diziye ortak olmaya çalışan adamın işi gerçekten sıkmaya başlamıştı neyse ki Sean son noktayı koydu. Umarım daha fazla uzamaz o iş. :)

Morning - Matt sahneleri eh işte en azından diğer konulara göre daha iyiydi. :)

Ve bölümün büyük sürprizi Ross oldu. :D Aslında konuk olacağını biliyordum (hangi bölümde olmasa da) ama unutmuştum bir anda görünce tuhaf oldum. Adam resmen hala tamamen aynı en ufak bir yaşlanma yok. Bizim Matt efkarlanmakta haklı. :D Matt'in Ross'un 1 milyon aldığını öğrendiği sahne de harikaydı. :D Yalnız daha uzun süreli konuk olmasını isterdim sadece 2 dakika çok kısaydı. :(

8/10

4x5

Tam şu ana kadarki tek vasat bölümü oluyor derken en sonunda toparladılar ve +1 puan kazandı benden. :D

Carol - Merc ve Helen üçlüsünün sahneleri çok sıkıcı geldi ve bölümün epey büyük kısmını bu üçüne ayırmışlar. :(

Diziye ortak olmaya çalışan adamın işi gerçekten sıkmaya başlamıştı neyse ki Sean son noktayı koydu. Umarım daha fazla uzamaz o iş. :)

Morning - Matt sahneleri eh işte en azından diğer konulara göre daha iyiydi. :)

Ve bölümün büyük sürprizi Ross oldu. :D Aslında konuk olacağını biliyordum (hangi bölümde olmasa da) ama unutmuştum bir anda görünce tuhaf oldum. Adam resmen hala tamamen aynı en ufak bir yaşlanma yok. Bizim Matt efkarlanmakta haklı. :D Matt'in Ross'un 1 milyon aldığını öğrendiği sahne de harikaydı. :D Yalnız daha uzun süreli konuk olmasını isterdim sadece 2 dakika çok kısaydı. :(

8/10
Ben de onu yazdım adam hiç değişmemiş maşallah. :D Umarım Phoebe, Monica, Rachel da gelir eğer haber duyarsan beni de etiketlersen sevinirim. :D

Zaten Chandler'ı izliyoruz. :Z

Ben de onu yazdım adam hiç değişmemiş maşallah. :D Umarım Phoebe, Monica, Rachel da gelir eğer haber duyarsan beni de etiketlersen sevinirim. :D

Zaten Chandler'ı izliyoruz. :Z
benim friends de aşık olduğum karakter rachel di oda gelmez bu diziye :))

4x6

İki bölümdür sanki dizide biraz tutukluk var. :)

Bölümün çoğu hastanede geçti. Babasıyla olan bazı yerler komikti falan ama yer yer sıkıcılaştığı da olmadı değil.

Dün gece izlediğimden pek bir şey kalmamış aklımda, bu seferlik böyle olsun. :D

7'ye yakındı ama 8 olsun yine. :)

8- /10

4x6 Bölüm

güzel sayılırdı .. şu baba karakteri çok fazla yer kaplayınca o kadar hoş olmuyor ama arada bir katlanmak lazım adama :)
carol yine helen le maceralarını anlatmaya devam etti özellikle birbirlerine taktıkları lakaplar güzelmiş :) helen in lakabı ufak kıl carol un saç bandı :)
wendy ile myra yı göremedik görsek güzel olurdu özellikle wendy i
sean ında babasıyla arası pek iyi değilmiş onuda görmş olduk pek anlatacak bişey yoktu aslındada yinede matt in babasının genç sevgilisiyle yattığını anlatırkenki macerası güzeldi :)

Tamam akşama izleyelim. :D

Geçen hafta bugün yeni bölüm çıkmıştı galiba. :D
hanı 6. bölüm yorumun nerde ? :)

4x6 Bölüm

güzel sayılırdı .. şu baba karakteri çok fazla yer kaplayınca o kadar hoş olmuyor ama arada bir katlanmak lazım adama :)
carol yine helen le maceralarını anlatmaya devam etti özellikle birbirlerine taktıkları lakaplar güzelmiş :) helen in lakabı ufak kıl carol un saç bandı :)
wendy ile myra yı göremedik görsek güzel olurdu özellikle wendy i
sean ında babasıyla arası pek iyi değilmiş onuda görmş olduk pek anlatacak bişey yoktu aslındada yinede matt in babasının genç sevgilisiyle yattığını anlatırkenki macerası güzeldi :)

hanı 6. bölüm yorumun nerde ? :)
Sean'ın babasıyla olan yerler komikti ondan bahsetmeyi unutmuşum. :D

Bu arada lakaplar çeviride baya farklılaşmış galiba. :D

Sean'ın babasıyla olan yerler komikti ondan bahsetmeyi unutmuşum. :D

Bu arada lakaplar çeviride baya farklılaşmış galiba. :D
onların aslı nedir acaba belkide sözcüğü daha yumuşatmıştır çevirmen :) daha ağır bişeymiydi oza ?

mesela ufak kıl diye çevirin aslı neydiki ? :)

onların aslı nedir acaba belkide sözcüğü daha yumuşatmıştır çevirmen :) daha ağır bişeymiydi oza ?

mesela ufak kıl diye çevirin aslı neydiki ? :)
Açıkçası tam bilmiyorum ama az görülen hayvanların uyarlamasıydı. Kedicik falan denir ya onun değişik hayvanlara uygulanmasıydı galiba. Çünkü bir sahnede hayvan isimleri taktıklarını söylemişti. Sonraki bölümde tekrar geçerse bakarım sözlük anlamına. :D

Açıkçası tam bilmiyorum ama az görülen hayvanların uyarlamasıydı. Kedicik falan denir ya onun değişik hayvanlara uygulanmasıydı galiba. Çünkü bir sahnede hayvan isimleri taktıklarını söylemişti. Sonraki bölümde tekrar geçerse bakarım sözlük anlamına. :D
aslında ufak kıl ın tam bir türkçe karşılığı var hemde cuk diye oturuyor o söze :) ben öyle sandım dedim heralde çevirmen ayıp olur diye lafı yumuşattı :)

4x7

İlk başları epey sıkıcı geçsede sonlara doğru oldukça iyiydi. :)

Carol, Helen ile araya mesafe koyma kararı aldı ve bunuda ona söyledi. Helen ise Beverly'in onda gözü olduğunu ve kısa saçlarına gönderme bulundu. :)

Matt'in babası gibi anneside deli çıktı. Bunlar ailecek manyak galiba, çocuklarınında niye böyle olduğu daha iyi anlaşılıyor. :)

Sean ve Beverly çifti senaryolarını okutturup şovlarına konuk olarak davet etmedikleri için Matt'e ayıp ettiler. :)
8/10

4x7. Bölüm

yine bölüm güzeldi

carol un helen le ilişkisi hızlandırılmış lezbiyen takvimine göre gidiyor :) kadın kendini helenden kurtaramadı bir türlü
aynı şekilde sean ın matt e senaryo okutma çabalarıda komikti :) matt in söylediğ '' bu konuşma için birlikte yatıyor olmamız lazım '' sözü süperdi :) senaryoyu okuyan matt in yeni dizide oynama isteği ve sean la bev in yemek sofrasında matt i istemediklerini zorda olsa açıkladıkları bölüm güzeldi :)

dizinin yeni bölümleri haftalık yayınlanmıyorda iki haftada bir mi yayınlanıyor acaba? hala 8. bölümün çıkmamış olması garip?

@OzaN @sürgünüm @mrt-06

@destere dizinin çok garip bir yayınlama düzeni var. Bölümleri online olarak yayınlıyorlar önce, tvde sonra yayınlanıyor. Fakat tvde yayınlanmayan bölümlerin İngilizce altyazıları çıkmıyor ve o yüzden çeviri de yapılamıyor. Aslında şu an dizinin 9. bölümü yani sezon finali de yayınlandı ama altyazısı yok. 8. bölümün televizyondaki yayını yani Showtime'daki gösterimi bu gece olacak. Altyazı da birkaç güne gelir herhalde. :)