Gereksiz abartılıyorSonunda kendim gibi çayı pek içmeyen biri buldumKahvaltı hafta sonları hariç benim de pek yaptığım söylenemez
![]()
Gereksiz abartılıyorSonunda kendim gibi çayı pek içmeyen biri buldumKahvaltı hafta sonları hariç benim de pek yaptığım söylenemez
![]()
Saydın mı vay arkadaş yolunu gözlemiş. Tez vakitte alsın onu.Daha 25 günü var.![]()
Aşık olduğum adamdı bir zamanlar. Tabi yolunu gözleyeceğim.Saydın mı vay arkadaş yolunu gözlemiş. Tez vakitte alsın onu.![]()
Al tepe tepe kullan.Aşık olduğum adamdı bir zamanlar. Tabi yolunu gözleyeceğim.![]()
Deme öyle, son derece taştır kendisi.Al tepe tepe kullan.Hoşaf Ulvi Xdragxx
Sahilde taş sektirmece oynarım. İyi sekiyor mu diye ? Dikkatli oku.Deme öyle, son derece taştır kendisi.![]()
Sahilde taş sektirmece oynarım. İyi sekiyor mu diye ? Dikkatli oku.![]()
N’oldu yani baba Offf çok sıkıcısın.
Laf ettirmem exime.N’oldu yani baba Offf çok sıkıcısın.![]()
Ben edebileyim, iltimas geç olmaz mı?Laf ettirmem exime.![]()
Dozu aşmamak kaydı ile.Ben edebileyim, iltimas geç olmaz mı?![]()
Ben de biliyorum ama sonuçları ağır oluyor.Ben burada dozaşımımla nam salmış bir üyeyim. @Bully çok iyi bilir.![]()
Allah var yukarıda kimseye kişisel olarak terbiyesizlik yapmadım. Yazdıklarım hep şaka yollu şeylerdi birde konu oraya evriliyor.Ben de biliyorum ama sonuçları ağır oluyor.![]()
İlkini atlattık , artık sıkıntı olmaz inşallah.Ben de biliyorum ama sonuçları ağır oluyor.![]()
Biliyorum kötü niyetin yok ama yine de dozunda olmak iyidir.Allah var yukarıda kimseye kişisel olarak terbiyesizlik yapmadım. Yazdıklarım hep şaka yollu şeylerdi birde konuya oraya evriliyor.
------
İlkini atlattık , artık sıkıntı olmaz inşallah.![]()