3x9 Sezon Finali ,
harikaydı yine
hele bir carol performansı muhteşem bu kadını çok sevdim )
4. sezonda yavaşlayalımmı ne dersin ) topu topu 3 bölüm yayınlanmış dördüncü sezonda onu bir saatte tüketiriz izlesek )
harikaydı yine
hele bir carol performansı muhteşem bu kadını çok sevdim )
castor un son toplantısı görülmeye değerdi arızalı castor heyecanlı bir sunumdan sonra coşmuş bir vaziyette masaya zıpladı ama patrondan tekmeyi yedi )
yeni senaryo konusunda sean çoktan razı, ama bev bir türlü ikna olmadı.. hem carol hemde eileen in çabaları bir türlü sonuç vermedi.. hele telefonda carol ile eileen in atışmaları, son dakika veda etmek bahanesiyle eve gelip ikna çabaları, susan sarandon dan tutun goldie hawn a kadar bir çok şöhretli oyuncuyu dizide oynatacağına dair söz vermeler hiçbirşeye yaramadı? bev inadım inat dedi sonunda sean ı da ikna edip ıslak londraya dönüş yaptılar)
ama bev le sean ın planlarını yine bodur merc bozdu
adam karısını çalan matt e o kadar kin tutmuşki elliot a ispiyonladıda rahatladı
elliot unda NBC fobisi iyice kendini belli etti, batık dizi pucks u 6 bölüm daha uzattılar..
yeni senaryo konusunda sean çoktan razı, ama bev bir türlü ikna olmadı.. hem carol hemde eileen in çabaları bir türlü sonuç vermedi.. hele telefonda carol ile eileen in atışmaları, son dakika veda etmek bahanesiyle eve gelip ikna çabaları, susan sarandon dan tutun goldie hawn a kadar bir çok şöhretli oyuncuyu dizide oynatacağına dair söz vermeler hiçbirşeye yaramadı? bev inadım inat dedi sonunda sean ı da ikna edip ıslak londraya dönüş yaptılar)
ama bev le sean ın planlarını yine bodur merc bozdu
adam karısını çalan matt e o kadar kin tutmuşki elliot a ispiyonladıda rahatladı
elliot unda NBC fobisi iyice kendini belli etti, batık dizi pucks u 6 bölüm daha uzattılar..
şimdi bev le sean ın planları altüst
matt in planları altüst
ama yeni sezonda herkesi birarada göreceğimiz için mutluyum )
matt in planları altüst
ama yeni sezonda herkesi birarada göreceğimiz için mutluyum )
bu sefer finale senden önce yetiştim )Biraz kaliteden anlasan severdin. .ss
En fazla kaç olabilir acaba. Bu güzellikte fazla olmaması lazım.
Sen ilerle ben ve @destere ilk sezonu 1 günde bitirdik 5, 6, 7. bölümlerde çok olaylar var epey eğlenceli geçecek.
4. sezonda yavaşlayalımmı ne dersin ) topu topu 3 bölüm yayınlanmış dördüncü sezonda onu bir saatte tüketiriz izlesek )