Masacre kıskanacak bu sefer de
Masacre kıskanacak bu sefer de
Bu arada bende kütüğü kafalayacam diyrum iyice dizinin ismi oluştuMasacre kıskanacak bu sefer de
Hahaha aynen muazzam ters köşe yaptık canım@xemrexxx @mrt-06 profilinde bana saf anlamıyor Atacanın dizisini diyordu büyük patron biz çıktık ayoll @Bully ile
@serhatt seninde kasetini saklamısız sen bizi bitirmekten bahsediyordun ama senide @xBUGRAx gibi kapı dışarı attırıcaz sonra @sokak sanati gelecek sıra
Aaa bu arada ben ilaçları vermeyi unutup zehirlenmesini acaba bilerekmi engelliyordum iyileşsinde onların işini bitirsin diye
Uydurma
Aaaaa evet güzel bir noktaya değinmişsin ablacım bilerek yapmış olabilirsin, parçaları birleştirince.
En sonunda konağa hanım olarak bitireceğiz.@Bully seni aldatmazsa.
Eee bunlar benim planımsa eğer bilerek vermiyormuşum @serhatt da kaseti bende o hala kozlar bende sanıyor ve patronu @sokak sanati sizide @xBUGRAx gibi yolucalayaz@Bully
Ben @Çiğdem ciğime yanlış yapar mıyım hiçSaf duygularını kullanıyor. Evin hizmetçisi olduğun için seni kullanıyor dikkat et Bullye..
MS'yi düşürmemiz lazım. Çeşitli planlarım var
Daha çok kıvranacaklar canım
Ben @Çiğdem ciğime yanlış yapar mıyım hiçAcayip entrikalarımız var, kozlar bizde.Özellikle @sokak sanati dikkat etsin
Düşmanları şutlayacağız, o konak bizim aşk yuvamız olacak
Serhat da bize katılırsa kazanır, yoksa geçmiş olsun.Aşkıma ihanet etmemi beklemeyin benden..
Bu senin yapmak istediğin algı, kendini böyle inandırmak zorundasın ki kuyruğu dik tutabilesin, ayakta kalabilesinBu mesajdan sonra daha da emin oldum ki @Çiğdem 'ı kullanıyorsun. Sahtekar.
Bu senin yapmak istediğin algı, kendini böyle inandırmak zorundasın ki kuyruğu dik tutabilesin, ayakta kalabilesin
Ama bizim aşkımız gerçekVe senin sonun gelecek
Moralimi bozamazsın. Seni bitireceğiz, korkma titre.Arada büyük yaş farkı var bi kere. İmkansız..
Daha çok kıvranacaklar canımHepsinin sonunu getireceğiz
Aaa bu @sokak sanati çok tehrikeli şimdide beni yanına çekmeye çalısıyor senden ümidi kesinceBu mesajdan sonra daha da emin oldum ki @Çiğdem 'ı kullanıyorsun. Sahtekar.
Boşuna mikser demiyoruz, ortalığı güzel karıştırır.Aaa bu @sokak sanati çok tehrikeli şimdide beni yanına çekmeye çalısıyor senden ümidi kesince@mrt-06 @serhatt
Şimdi ben @xemrexxx e ilaçlarını vermiyoruma hep bir bahanem varBoşuna mikser demiyoruz, ortalığı güzel karıştırır.Ama ne yapsa nafile, sonunu getireceğiz beraber.Sert kayalara çarptı
Hahah aynen vicdanın her türlü rahat mis gibi
Ben seni kazanıp o çiğdem karısını kovalıyacamBen @Çiğdem ciğime yanlış yapar mıyım hiçAcayip entrikalarımız var, kozlar bizde.Özellikle @sokak sanati dikkat etsin
Düşmanları şutlayacağız, o konak bizim aşk yuvamız olacak
Serhat da bize katılırsa kazanır, yoksa geçmiş olsun.Aşkıma ihanet etmemi beklemeyin benden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?