Asıl ben hepinizi yollayacamEee bunlar benim planımsa eğer bilerek vermiyormuşum @serhatt da kaseti bende o hala kozlar bende sanıyor ve patronu @sokak sanati sizide @xBUGRAx gibi yolucalayaz![]()
![]()
@Bully
Çatla
Fanlar senle @Bully'i çok yakıştırmış.Eee bunlar benim planımsa eğer bilerek vermiyormuşum @serhatt da kaseti bende o hala kozlar bende sanıyor ve patronu @sokak sanati sizide @xBUGRAx gibi yolucalayaz![]()
![]()
@Bully
avcunu yalasın anca@xemrexxx ilginç ifadeni kalp olarak değiştirir misin![]()
Eee bunlar benim planımsa eğer bilerek vermiyormuşum @serhatt da kaseti bende o hala kozlar bende sanıyor ve patronu @sokak sanati sizide @xBUGRAx gibi yolucalayaz![]()
![]()
@Bully
hepsinin kökünü kurutup konakta zengin ve ihtişamlı bir hayat sürelim, bırakalım herkes sadece mücevherlerimizi konuşsun@serhatt ile bana bi şey olmaz. Reytingiz biz bir kere. Sense bir piyon![]()
Değiştir çabukavcunu yalasın anca![]()
Hala bana dargın mısınhepsinin kökünü kurutup konakta zengin ve ihtişamlı bir hayat sürelim, bırakalım herkes sadece mücevherlerimizi konuşsun![]()
hayır tabi ki o nerden çıktıHala bana dargın mısın![]()
Dün öyle demiştin de o yüzden sorayım dedim. .sshayır tabi ki o nerden çıktı![]()
Büyük aşkı bitirirsen fanlar seni linç edebilir.![]()
Sezon finalini yükseltmemiz lazım kimi etiketlesek.Hepsi bizim kulübü sıkıntı yok..
yok cnm takıldım sanaDün öyle demiştin de o yüzden sorayım dedim. .ss
Canımı sıkma senin de işini bitiririm