Bu foto size yasak @xemrexxx
Bu foto size yasak @xemrexxx
Asıl ben hepinizi yollayacamEee bunlar benim planımsa eğer bilerek vermiyormuşum @serhatt da kaseti bende o hala kozlar bende sanıyor ve patronu @sokak sanati sizide @xBUGRAx gibi yolucalayaz @Bully
ÇatlaBu foto size yasak @xemrexxx
Fanlar senle @Bully'i çok yakıştırmış. @sokak sanatiEee bunlar benim planımsa eğer bilerek vermiyormuşum @serhatt da kaseti bende o hala kozlar bende sanıyor ve patronu @sokak sanati sizide @xBUGRAx gibi yolucalayaz @Bully
avcunu yalasın anca@xemrexxx ilginç ifadeni kalp olarak değiştirir misin
Fanlar senle @Bully'i çok yakıştırmış. @sokak sanati
Eee bunlar benim planımsa eğer bilerek vermiyormuşum @serhatt da kaseti bende o hala kozlar bende sanıyor ve patronu @sokak sanati sizide @xBUGRAx gibi yolucalayaz @Bully
hepsinin kökünü kurutup konakta zengin ve ihtişamlı bir hayat sürelim, bırakalım herkes sadece mücevherlerimizi konuşsun@serhatt ile bana bi şey olmaz. Reytingiz biz bir kere. Sense bir piyon
Değiştir çabukavcunu yalasın anca
Hala bana dargın mısınhepsinin kökünü kurutup konakta zengin ve ihtişamlı bir hayat sürelim, bırakalım herkes sadece mücevherlerimizi konuşsun
hayır tabi ki o nerden çıktıHala bana dargın mısın
Dün öyle demiştin de o yüzden sorayım dedim. .sshayır tabi ki o nerden çıktı
Büyük aşkı bitirirsen fanlar seni linç edebilir.
Sezon finalini yükseltmemiz lazım kimi etiketlesek.Hepsi bizim kulübü sıkıntı yok..
yok cnm takıldım sanaDün öyle demiştin de o yüzden sorayım dedim. .ss
Canımı sıkma senin de işini bitiririm