Kim bilir kimden peydahladığın çocuğunla mıYıldız gibi döneceğim konağa.![]()
Kim bilir kimden peydahladığın çocuğunla mıYıldız gibi döneceğim konağa.![]()
O da kardeş yapımımız yabancı değil.Bu konuya gireceğime itiraf konularına girerim daha iyi.Çok üst düzey entrikalar dönüyor oralarda.
138 IQ sahibi ben bile dönen olayların farkına varamıyorum.
![]()
Güzel bir sezon finali olmuş, ellerine sağlık. Sezon bitmeden iki tane de transfer de yapmışsın oh![]()
Teşekkürler canlar.
Yalnız piyon bir oyunu bitirebilir..Sadece piyonum olur bunlar..
Beni çok iyi tanıyorsun.
Şefimiz @sokak sanati da çok seviyor özellikle bu şarkısı favorisidir
garip @mrt-06Şaşırtma nasıl![]()
Vlla ilk seçimini beğenmemişti gerçi genelde senin seçimlerini beğenmiyor şefimiz nedense
Aaaaa evet güzel bir noktaya değinmişsin ablacım bilerek yapmış olabilirsin, parçaları birleştirince.@xemrexxx @mrt-06 profilinde bana saf anlamıyor Atacanın dizisini diyordu büyük patron biz çıktık ayoll @Bully ile![]()
![]()
@serhatt seninde kasetini saklamısız sen bizi bitirmekten bahsediyordun ama senide @xBUGRAx gibi kapı dışarı attırıcaz sonra @sokak sanati gelecek sıra
Aaa bu arada ben ilaçları vermeyi unutup zehirlenmesini acaba bilerekmi engelliyordum iyileşsinde onların işini bitirsin diye![]()
![]()
![]()
Bir kere uğradım onu gördün herhalde.
Kız sen nohut kadar aklınla benimle başa çıkamazsın, @Bully e iki cilve yaptığım zaman konağın kapısının önüne sen konacaksın@xemrexxx @mrt-06 profilinde bana saf anlamıyor Atacanın dizisini diyordu büyük patron biz çıktık ayoll @Bully ile![]()
![]()
@serhatt seninde kasetini saklamısız sen bizi bitirmekten bahsediyordun ama senide @xBUGRAx gibi kapı dışarı attırıcaz sonra @sokak sanati gelecek sıra
Aaa bu arada ben ilaçları vermeyi unutup zehirlenmesini acaba bilerekmi engelliyordum iyileşsinde onların işini bitirsin diye![]()
![]()
![]()
@xemrexxx i geberttim sıra sende![]()
Eee bunlar benim planımsa eğer bilerek vermiyormuşum @serhatt da kaseti bende o hala kozlar bende sanıyor ve patronu @sokak sanati sizide @xBUGRAx gibi yolucalayazAaaaa evet güzel bir noktaya değinmişsin ablacım bilerek yapmış olabilirsin, parçaları birleştirince.
En sonunda konağa hanım olarak bitireceğiz.@Bully seni aldatmazsa.
![]()