@MasacRE ve @sokak sanati başlarına gelecek tüm kötü şeyleri sonuna kadar hak ediyorlar.Ben asla böyle bir ihanete girmezdim ama aslında bakarsak masacre de hakediyor bunu, sonuçta teyzesiyle yatıyor.![]()
Zaten otel odalarına girmişsin halvet halindeyken, foto çekmişsin.@MasacRE ve @sokak sanati başlarına gelecek tüm kötü şeyleri sonuna kadar hak ediyorlar.Bu yüzden acımayacağım hiç onlara.
![]()
ozelden isimlerini isterim bir araDuman ben de severim şaka bir yana özellikle birkaç şarkısını çok dinlerim.![]()
Özelden yazmıyım şimdi laf söz olur.ozelden isimlerini isterim bir ara))
Siz beni aldatıyor musunuz yoksaSezen yorumu daha içten geliyor bana demi @Maskeli Fedai bizim şarkımız hatta.![]()
Birde Buğra var asıl onu aldatmış oluyor aslında.
Halt etmişler onlar.Özelden yazmıyım şimdi laf söz olur.![]()
Duman iyidir Serhan'ımDuman ben de severim şaka bir yana özellikle birkaç şarkısını çok dinlerim.![]()
Dur daha neler yapacağım onlara canım.Zaten otel odalarına girmişsin halvet halindeyken, foto çekmişsin.Korkulur valla senden canım
![]()
Sonra özelden bunlar anlaştı karşılıklı iyi puan verişiyorlar derler.Halt etmişler onlar.![]()
Özellikle @sokak sanati'ndan iyi intikam almanı bekliyorum canım.Dur daha neler yapacağım onlara canım.Entrika şova başlıyoruz.
![]()
Sendeki bu hafızaya hayranım Kaan'ım. 😱Duman iyidir Serhan'ımKaliteden yanayızdır her zaman
Hatta Atacan, Duman seçmek üzereyken Zülfü Livaneli'yi seçmişti geçen sezon![]()
@xBUGRAx çabuk atlatır çivi çiviyi söker mantığıylaBirde Buğra var asıl onu aldatmış oluyor aslında.![]()
Talibi de çok ya @Maskeli Fedai 'nin, keşke reelde de böyle bolluk içinde olsa.@xBUGRAx çabuk atlatır çivi çiviyi söker mantığıyla
Ama ben atlatamam, bunalıma, depresyona bağlarım..
Bu daha iyi günleri! Ona öyle şeyler yapacağım ki, yatıp kalkıp dua edecek “biri beni öldürsün” diye!Özellikle @sokak sanati'ndan iyi intikam almanı bekliyorum canım.![]()
İyi mi kötü mü bilmiyorum işte canım, unutmuyorum yani.Sendeki bu hafızaya hayranım Kaan'ım. 😱
Yer yer iyi gibi en azından benim gibi hatırlatıcı olmasa balık hafızalı değilsin.İyi mi kötü mü bilmiyorum işte canım, unutmuyorum yani.![]()
![]()