Ben de bayılırım entrikayaEntrikayı çok seviyorum Özgür'üm, böyle oyunlar yalan dolan, kuyu kazma vs. harika.![]()
Ben de bayılırım entrikayaEntrikayı çok seviyorum Özgür'üm, böyle oyunlar yalan dolan, kuyu kazma vs. harika.![]()
Bölümü okuduktan sonra sen benim tarafıma gelmek isteyeceksin bence canımdaha bölümü okumadım sen benim tarafıma gel, kaybettiğim görülmüş şey değil![]()
Olması gereken de bu zatenO değil de dizideki tek kadın/erkek çiftisiniz.@xBUGRAx @ozgur2113 @sokak sanati @xemrexxx @Çiğdem @serhatt
Okuyup bakıcam artıkBölümü okuduktan sonra sen benim tarafıma gelmek isteyeceksin bence canımHayırlısı
Ben de kaybetmem kolay kolay![]()
Emeklerine sağlık Atacan'ım, muhteşem bir sezon finali olmuş cidden.@mrt-06 Sonuna bayıldım.
@Çiğdem den bir şeyler çıkacağını biliyordum zaten haliyle.Oyunu çok iyi kurduk, gelecek sezon şahane olacak
Bomba bir giriş yaptım, artık ben de varım.Merhabalar.
@sokak sanati @xBUGRAx @MasacRE @serhatt @xemrexxx
Harcanıyorum burada canım, Show TV drama kordinatörü olmalıyım.Hahahaha kahkaha attım.
Dizideki tek normal çiftiz cidden.@Çiğdem
Hayal gücü ve fantazi dünyan efsane cidden Atacan'ım![]()
Ya da yüz nakli olup konağa geri dönersinBenim konakla işim kalmadı kundaklamak için dönerim anca.@mrt-06
Rahmetlinin şu halini her gördüğümde üzülüyorum
Ya da yüz nakli olup konağa geri dönersin![]()
Rengarenk bir dizi ciddenOlması gereken de bu zaten![]()
Bundan sonra da bana ihanet ettiğin için üzüleceksin !Rahmetlinin şu halini her gördüğümde üzülüyorum![]()
Bu kadın efsane ya dur WP'den sana bir videosunu atcam gece.Cemile Kaya olarak döneyim o zaman.Beni kovanların yüzüne tüküreceğim.
Ellerinde büyük koz var, senin işin zor.Pis yanaşmalar.s.s @mrt-06 ben bu oluşumu erkenden hissederim diye düşünüyorum![]()
Ellerinde büyük koz var, senin işin zor.![]()