TVen Entrika Konağı 5.Bölüm (Sezon Finali)

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and xBUGRAx
Harcanıyorum burada canım, Show TV drama kordinatörü olmalıyım. :A:A
Kesinlikle canım. :A Bu yetenek harcanıyor.. Sen de Deniz'in yolundan yürüyebilirsin, belki bir şeyler olur. :A

Ben de Kanal D'ye yönetici olurum belki ilerde. :A @pompy i de alırım yanıma bol bol bomba patlatırız :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Kesinlikle canım. :A Bu yetenek harcanıyor.. Sen de Deniz'in yolundan yürüyebilirsin, belki bir şeyler olur. :A

Ben de Kanal D'ye yönetici olurum belki ilerde. :A @pompy i de alırım yanıma bol bol bomba patlatırız :A
Vizyonu kanal d yi normal haline çevirmek
Arka sokaklar bile cami katliamı intikam örgütünden direk başka örgüte bağlanıyor @Bully
Uyuşturucudan örgüte bağlanıyor fuhuştan örgüte
bu örgüt her yerden çıkmak zorunda mı Arka sokaklar terörü işliyor sürekli ardından mesut deliriyor @Bully

• Güldürdün
Reactions: Bully
Vizyonu kanal d yi normal haline çevirmek
Arka sokaklar bile cami katliamı intikam örgütünden direk başka örgüte bağlanıyor @Bully
Uyuşturucudan örgüte bağlanıyor fuhuştan örgüte
bu örgüt her yerden çıkmak zorunda mı Arka sokaklar terörü işliyor sürekli ardından mesut deliriyor @Bully
Tutuyor demek ki hikaye :A Mesut bırakmış komserliği :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and Bully

@denizz19'a diyorum oyunculuk için adım at diye beni dinlemiyor. :D

Ben onu çok önceden yapmıştım canım 10 bine yakın da takipçim vardı Gani Müjde, Ceyda Ateş falan takip ediyordu @xBUGRAx bilir Televizyon Kuşu'ydu hesabım. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and Bully
@denizz19'a diyorum oyunculuk için adım at diye beni dinlemiyor. :D

Ben onu çok önceden yapmıştım canım 10 bine yakın da takipçim vardı Gani Müjde, Ceyda Ateş falan takip ediyordu @xBUGRAx bilir Televizyon Kuşu'ydu hesabım. :A
Bana da keyfi yaptığını söylemişti ama bakarsın değişir fikri kim bilir :A

Evet ben de hatırlıyorum canım o hesabı :A Devam ettirseydin keşke :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Bana da keyfi yaptığını söylemişti ama bakarsın değişir fikri kim bilir :A

Evet ben de hatırlıyorum canım o hesabı :A Devam ettirseydin keşke :A
Sektör canlıdır içine girdi mi alışır. :A

Aman ben de zamanla sıkılmıştım Kaan'ım ama keşke Gani Müjde'ye mesaj atsaydım kapatmadan Hayat bilgisi'nin müzik cd'sini isteyecektim. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

Forum İstatistikleri

Konular
172,804
Üyeler
8,482
Son Üye
ysfcr77