Allah'ım kaossssss.Bu daha iyi günleri! Ona öyle şeyler yapacağım ki, yatıp kalkıp dua edecek “biri beni öldürsün” diye!@sokak sanati
Allah'ım kaossssss.Bu daha iyi günleri! Ona öyle şeyler yapacağım ki, yatıp kalkıp dua edecek “biri beni öldürsün” diye!@sokak sanati
Gizemli takılıyor ya, ondan alıcısı çok melunun buradaTalibi de çok ya @Maskeli Fedai 'nin, keşke reelde de böyle bolluk içinde olsa.![]()
Hmmm biliyorum konuşuyorduk bu konuyu en son bu işin ehline git demiştim hatta.Gizemli takılıyor ya, ondan alıcısı çok melunun buradaReelde düz duvara tırmanıyormuş
@Maskeli Fedai
Sana istediğini vereceğim bebeğim.Allah'ım kaossssss.![]()
Oooo heyecanlandım, gelecek sezonun bölümlerine biraz ek sahne yazarım.Sana istediğini vereceğim bebeğim.Çok doğru ata oynadın yani zaten işini bilirsin sen.
😎
Ek sahne yorabilir biraz ama napalım, daha çok görüneceğiz sonuçta.Oooo heyecanlandım, gelecek sezonun bölümlerine biraz ek sahne yazarım.![]()
@DarkLegenD de bizi gizlice izliyor yorum yapmadan.Ek sahne yorabilir biraz ama napalım, daha çok görüneceğiz sonuçta.Tüm benliğimle vereceğim kendimi rolüme
![]()
İşte admin olmayınca haberim de olamıyor@DarkLegenD de bizi gizlice izliyor yorum yapmadan.![]()
@DarkLegenD de bizi gizlice izliyor yorum yapmadan.![]()
Konuyla ilgim ve alakam yok.
Anam sabahtan beri konudasınKonuyla ilgim ve alakam yok.Nefret edilesi iftiralara uğruyorum.
![]()
Bende de yeni yeni fark ediyorum gerçek yüzünü zaten
Girdiğimi bile hatırlamıyorum.Anam sabahtan beri konudasın![]()
Altta görüyorum ben yalan atma.Girdiğimi bile hatırlamıyorum.Girdiysem en fazla 5 saniyedir.
![]()
Konuyla ilgim ve alakam yok.Nefret edilesi iftiralara uğruyorum.
![]()
Atacan'ım girdin diyorsa girmişsindirBende de yeni yeni fark ediyorum gerçek yüzünü zaten![]()
Bu konuya gireceğime itiraf konularına girerim daha iyi.Atacan'ım girdin diyorsa girmişsindir
Hem girmesen de gir yani nolmuş, ölür müsün@DarkLegenD Şurada iki lafın belini kırıyoruz
![]()
Güzel bir sezon finali olmuş, ellerine sağlık. Sezon bitmeden iki tane de transfer de yapmışsın ohBekliyorum yorumunu.![]()
Özellikle @sokak sanati'ndan iyi intikam almanı bekliyorum canım.![]()
Bu daha iyi günleri! Ona öyle şeyler yapacağım ki, yatıp kalkıp dua edecek “biri beni öldürsün” diye!@sokak sanati