@MasacRE ve @sokak sanati başlarına gelecek tüm kötü şeyleri sonuna kadar hak ediyorlar. Bu yüzden acımayacağım hiç onlara.Ben asla böyle bir ihanete girmezdim ama aslında bakarsak masacre de hakediyor bunu, sonuçta teyzesiyle yatıyor.
Zaten otel odalarına girmişsin halvet halindeyken, foto çekmişsin. Korkulur valla senden canım@MasacRE ve @sokak sanati başlarına gelecek tüm kötü şeyleri sonuna kadar hak ediyorlar. Bu yüzden acımayacağım hiç onlara.
ozelden isimlerini isterim bir araDuman ben de severim şaka bir yana özellikle birkaç şarkısını çok dinlerim.
Özelden yazmıyım şimdi laf söz olur.ozelden isimlerini isterim bir ara))
Siz beni aldatıyor musunuz yoksa @Maskeli Fedai hesap ver melunSezen yorumu daha içten geliyor bana demi @Maskeli Fedai bizim şarkımız hatta.
Birde Buğra var asıl onu aldatmış oluyor aslında.Siz beni aldatıyor musunuz yoksa @Maskeli Fedai hesap ver melun
Halt etmişler onlar.Özelden yazmıyım şimdi laf söz olur.
Duman iyidir Serhan'ım Kaliteden yanayızdır her zamanDuman ben de severim şaka bir yana özellikle birkaç şarkısını çok dinlerim.
Dur daha neler yapacağım onlara canım. Entrika şova başlıyoruz.Zaten otel odalarına girmişsin halvet halindeyken, foto çekmişsin. Korkulur valla senden canım
Sonra özelden bunlar anlaştı karşılıklı iyi puan verişiyorlar derler.Halt etmişler onlar.
Özellikle @sokak sanati'ndan iyi intikam almanı bekliyorum canım.Dur daha neler yapacağım onlara canım. Entrika şova başlıyoruz.
Sendeki bu hafızaya hayranım Kaan'ım. 😱Duman iyidir Serhan'ım Kaliteden yanayızdır her zaman
Hatta Atacan, Duman seçmek üzereyken Zülfü Livaneli'yi seçmişti geçen sezon
@xBUGRAx çabuk atlatır çivi çiviyi söker mantığıylaBirde Buğra var asıl onu aldatmış oluyor aslında.
Talibi de çok ya @Maskeli Fedai 'nin, keşke reelde de böyle bolluk içinde olsa.@xBUGRAx çabuk atlatır çivi çiviyi söker mantığıyla
Ama ben atlatamam, bunalıma, depresyona bağlarım..
Bu daha iyi günleri! Ona öyle şeyler yapacağım ki, yatıp kalkıp dua edecek “biri beni öldürsün” diye! @sokak sanatiÖzellikle @sokak sanati'ndan iyi intikam almanı bekliyorum canım.
İyi mi kötü mü bilmiyorum işte canım, unutmuyorum yani.Sendeki bu hafızaya hayranım Kaan'ım. 😱
Yer yer iyi gibi en azından benim gibi hatırlatıcı olmasa balık hafızalı değilsin.İyi mi kötü mü bilmiyorum işte canım, unutmuyorum yani.