Allah'ım kaossssss.Bu daha iyi günleri! Ona öyle şeyler yapacağım ki, yatıp kalkıp dua edecek “biri beni öldürsün” diye! @sokak sanati
Allah'ım kaossssss.Bu daha iyi günleri! Ona öyle şeyler yapacağım ki, yatıp kalkıp dua edecek “biri beni öldürsün” diye! @sokak sanati
Gizemli takılıyor ya, ondan alıcısı çok melunun burada Reelde düz duvara tırmanıyormuş @Maskeli FedaiTalibi de çok ya @Maskeli Fedai 'nin, keşke reelde de böyle bolluk içinde olsa.
Hmmm biliyorum konuşuyorduk bu konuyu en son bu işin ehline git demiştim hatta.Gizemli takılıyor ya, ondan alıcısı çok melunun burada Reelde düz duvara tırmanıyormuş @Maskeli Fedai
Sana istediğini vereceğim bebeğim. Çok doğru ata oynadın yani zaten işini bilirsin sen. 😎Allah'ım kaossssss.
Oooo heyecanlandım, gelecek sezonun bölümlerine biraz ek sahne yazarım.Sana istediğini vereceğim bebeğim. Çok doğru ata oynadın yani zaten işini bilirsin sen. 😎
Ek sahne yorabilir biraz ama napalım, daha çok görüneceğiz sonuçta. Tüm benliğimle vereceğim kendimi rolümeOooo heyecanlandım, gelecek sezonun bölümlerine biraz ek sahne yazarım.
@DarkLegenD de bizi gizlice izliyor yorum yapmadan.Ek sahne yorabilir biraz ama napalım, daha çok görüneceğiz sonuçta. Tüm benliğimle vereceğim kendimi rolüme
İşte admin olmayınca haberim de olamıyor O ne sinsidir o @DarkLegenD@DarkLegenD de bizi gizlice izliyor yorum yapmadan.
@DarkLegenD de bizi gizlice izliyor yorum yapmadan.
Konuyla ilgim ve alakam yok. Nefret edilesi iftiralara uğruyorum.İşte admin olmayınca haberim de olamıyor O ne sinsidir o @DarkLegenD
Anam sabahtan beri konudasınKonuyla ilgim ve alakam yok. Nefret edilesi iftiralara uğruyorum.
Bende de yeni yeni fark ediyorum gerçek yüzünü zatenİşte admin olmayınca haberim de olamıyor O ne sinsidir o @DarkLegenD
Girdiğimi bile hatırlamıyorum. Girdiysem en fazla 5 saniyedir.Anam sabahtan beri konudasın
Altta görüyorum ben yalan atma.Girdiğimi bile hatırlamıyorum. Girdiysem en fazla 5 saniyedir.
Konuyla ilgim ve alakam yok. Nefret edilesi iftiralara uğruyorum.
Atacan'ım girdin diyorsa girmişsindirBende de yeni yeni fark ediyorum gerçek yüzünü zaten
Bu konuya gireceğime itiraf konularına girerim daha iyi. Çok üst düzey entrikalar dönüyor oralarda. 138 IQ sahibi ben bile dönen olayların farkına varamıyorum.Atacan'ım girdin diyorsa girmişsindir
Hem girmesen de gir yani nolmuş, ölür müsün @DarkLegenD Şurada iki lafın belini kırıyoruz
Güzel bir sezon finali olmuş, ellerine sağlık. Sezon bitmeden iki tane de transfer de yapmışsın ohBekliyorum yorumunu.
Siz beni aldatıyor musunuz yoksa @Maskeli Fedai hesap ver melun
Umrumda değilsinizTalibi de çok ya @Maskeli Fedai 'nin, keşke reelde de böyle bolluk içinde olsa.
Özellikle @sokak sanati'ndan iyi intikam almanı bekliyorum canım.
Bu daha iyi günleri! Ona öyle şeyler yapacağım ki, yatıp kalkıp dua edecek “biri beni öldürsün” diye! @sokak sanati