Kim bilir kimden peydahladığın çocuğunla mıYıldız gibi döneceğim konağa.
Kim bilir kimden peydahladığın çocuğunla mıYıldız gibi döneceğim konağa.
O da kardeş yapımımız yabancı değil.Bu konuya gireceğime itiraf konularına girerim daha iyi. Çok üst düzey entrikalar dönüyor oralarda. 138 IQ sahibi ben bile dönen olayların farkına varamıyorum.
Güzel bir sezon finali olmuş, ellerine sağlık. Sezon bitmeden iki tane de transfer de yapmışsın oh
Teşekkürler canlar.
Yalnız piyon bir oyunu bitirebilir..Sadece piyonum olur bunlar..
Beni çok iyi tanıyorsun.
Şefimiz @sokak sanati da çok seviyor özellikle bu şarkısı favorisidir @mrt-06 @Bully
garip @mrt-06Şaşırtma nasıl
Vlla ilk seçimini beğenmemişti gerçi genelde senin seçimlerini beğenmiyor şefimiz nedense @sokak sanati
Aaaaa evet güzel bir noktaya değinmişsin ablacım bilerek yapmış olabilirsin, parçaları birleştirince.@xemrexxx @mrt-06 profilinde bana saf anlamıyor Atacanın dizisini diyordu büyük patron biz çıktık ayoll @Bully ile
@serhatt seninde kasetini saklamısız sen bizi bitirmekten bahsediyordun ama senide @xBUGRAx gibi kapı dışarı attırıcaz sonra @sokak sanati gelecek sıra
Aaa bu arada ben ilaçları vermeyi unutup zehirlenmesini acaba bilerekmi engelliyordum iyileşsinde onların işini bitirsin diye
Sana kötülüğü yakıştıramamış bak. @Çiğdem
Bir kere uğradım onu gördün herhalde. Neyse okudum eline sağlık bazı sahnelerde yarıldım.
@xemrexxx i geberttim sıra sende
Kız sen nohut kadar aklınla benimle başa çıkamazsın, @Bully e iki cilve yaptığım zaman konağın kapısının önüne sen konacaksın @xemrexxx@xemrexxx @mrt-06 profilinde bana saf anlamıyor Atacanın dizisini diyordu büyük patron biz çıktık ayoll @Bully ile
@serhatt seninde kasetini saklamısız sen bizi bitirmekten bahsediyordun ama senide @xBUGRAx gibi kapı dışarı attırıcaz sonra @sokak sanati gelecek sıra
Aaa bu arada ben ilaçları vermeyi unutup zehirlenmesini acaba bilerekmi engelliyordum iyileşsinde onların işini bitirsin diye
@xemrexxx i geberttim sıra sende
Eee bunlar benim planımsa eğer bilerek vermiyormuşum @serhatt da kaseti bende o hala kozlar bende sanıyor ve patronu @sokak sanati sizide @xBUGRAx gibi yolucalayaz @BullyAaaaa evet güzel bir noktaya değinmişsin ablacım bilerek yapmış olabilirsin, parçaları birleştirince.
En sonunda konağa hanım olarak bitireceğiz. @Bully seni aldatmazsa.