TVen Entrika Konağı 5.Bölüm (Sezon Finali)

@xemrexxx @mrt-06 profilinde bana saf anlamıyor Atacanın dizisini diyordu büyük patron biz çıktık ayoll @Bully ile :F :F :F

@serhatt seninde kasetini saklamısız sen bizi bitirmekten bahsediyordun ama senide @xBUGRAx gibi kapı dışarı attırıcaz sonra @sokak sanati gelecek sıra :Z:Z:Z

Aaa bu arada ben ilaçları vermeyi unutup zehirlenmesini acaba bilerekmi engelliyordum iyileşsinde onların işini bitirsin diye :A :A :A
Hahaha aynen muazzam ters köşe yaptık canım :A @xemrexxx şok :A

Hepsini mahvedeceğiz, konak bizim olacak :Z

• Harika
Reactions: Çiğdem
Ancak okuyabildim @mrt-06 ellerine sağlık canım @xBUGRAx ya çok iyi olmuş, içimin yağları eridi :A

@Bully artık kozlar senin elindeyse @Çiğdem i devre dışı bırakıp birlikte olmamız lazım :A
Aaaaa evet güzel bir noktaya değinmişsin ablacım bilerek yapmış olabilirsin, parçaları birleştirince. :A:A

En sonunda konağa hanım olarak bitireceğiz. :F @Bully seni aldatmazsa. :A
Kız sen nohut kadar aklınla benimle başa çıkamazsın, @Bully e iki cilve yaptığım zaman konağın kapısının önüne sen konacaksın :A @xemrexxx
Eee bunlar benim planımsa eğer bilerek vermiyormuşum @serhatt da kaseti bende o hala kozlar bende sanıyor ve patronu @sokak sanati sizide @xBUGRAx gibi yolucalayaz :A :A :A @Bully
Fanlar senle @Bully'i çok yakıştırmış. :A @sokak sanati
Benle @Bully bence @serhatt la sizi yeriz ayoll :A :A :A @mrt-06
Saf duygularını kullanıyor. Evin hizmetçisi olduğun için seni kullanıyor dikkat et Bullye..

MS'yi düşürmemiz lazım. Çeşitli planlarım var:A
Ben @Çiğdem ciğime yanlış yapar mıyım hiç :A Acayip entrikalarımız var, kozlar bizde. :A Özellikle @sokak sanati dikkat etsin :A

Düşmanları şutlayacağız, o konak bizim aşk yuvamız olacak :A

Serhat da bize katılırsa kazanır, yoksa geçmiş olsun. :A Aşkıma ihanet etmemi beklemeyin benden..

Ben @Çiğdem ciğime yanlış yapar mıyım hiç :A Acayip entrikalarımız var, kozlar bizde. :A Özellikle @sokak sanati dikkat etsin :A

Düşmanları şutlayacağız, o konak bizim aşk yuvamız olacak :A

Serhat da bize katılırsa kazanır, yoksa geçmiş olsun. :A Aşkıma ihanet etmemi beklemeyin benden..

Bu mesajdan sonra daha da emin oldum ki @Çiğdem 'ı kullanıyorsun. Sahtekar.:A

• Güldürdün
Boşuna mikser demiyoruz, ortalığı güzel karıştırır. :A Ama ne yapsa nafile, sonunu getireceğiz beraber. :A Sert kayalara çarptı :A
Şimdi ben @xemrexxx e ilaçlarını vermiyoruma hep bir bahanem var :F Masum sanarkan kendimi diyordum ki ben unuttuğum için sayemde @xemrexxx yaşıyor :F Şimdi suçlu oldumu öğrenincede bilerek vermiyormuşum haplarını iyileşip bitirsin onları diye :A :A :A @serhatt @xBUGRAx @mrt-06

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Bully