Pis işlerini yaptırıp yarın öbür gün ortaya çıkarmasın diyedir. Sıkıntı çıkarırsa ülkeden defolup gider bir ihbarla. @serhatt
Fanlar senle @Bully'i çok yakıştırmış. @sokak sanati
@sokak sanati şimdiden fitneye başlamış @Bully u tavlayacak
@sokak sanati şimdiden fitneye başlamış @Bully u tavlayacak
Şu programına hainlik edip halkın darbesini yiyen eski şef konusunu kopyalasana buraya @mrt-06
ZekicePis işlerini yaptırıp yarın öbür gün ortaya çıkarmasın diyedir. Sıkıntı çıkarırsa ülkeden defolup gider bir ihbarla. @serhatt
Biraz zor yersiniz Siz giderken biz dönüyorduk
Şef konusunu unutma başka sözüm yok o yeterli zaten @mrt-06Saf duygularını kullanıyor. Evin hizmetçisi olduğun için seni kullanıyor dikkat et Bullye..
MS'yi düşürmemiz lazım. Çeşitli planlarım var
Şef konusunu unutma başka sözüm yok o yeterli zaten @mrt-06
Ama hepinizi parmağızda oynatıyormuşuz yanlısmı anladım @mrt-06 @sokak sanatiBiraz zor yersiniz Siz giderken biz dönüyorduk
TV8 de bir program var @Harunnn60 izliyorya Oranın şefi ihanet etmiş prgramına başka programa gitmiş ve halk ona gerekeni yapıp reyting anlamında onu bitirmişler konudan sana yazmıştımya sende ders çıkar diye @mrt-06O ne anlamadım
Komik değilAma hepinizi parmağızda oynatıyormuşuz yanlısmı anladım @mrt-06 @sokak sanati
Mesala 1.bölümden beridir olayları sokak sanatı yürütüyor sanılıyordu meğer ben yürütüyormuşum
ilginç olmamıştan iyidir @mrt-06 birde ben intikam uğruna iki olmamış yedim geçen hafta hatta delirdim evdeTV8 de bir program var @Harunnn60 izliyorya Oranın şefi ihanet etmiş prgramına başka programa gitmiş ve halk ona gerekeni yapıp reyting anlamında onu bitirmişler konudan sana yazmıştımya sende ders çıkar diye @mrt-06
Bence gayet güzel ters köşeydi kabul edin ayoll @sokak sanati @mrt-06