Doğru, Kanal 7 iğrenç değildi en azından.Kanal 7'de böyle cesur sahneleri olan dizi ne zaman izledin merak ediyorum.
Birazdan bir konu açcam asıl iğrenç o.Doğru, Kanal 7 iğrenç değildi en azından.
Başlarız bir ara@Maskeli Fedai gelmişken dizimize başla.
Bekliyorum güzide yorumlarını o zaman.Başlarız bir ara
Teşekkürler canım ben de seni.Eline sağlık kalemini seviyorum. @mrt-06
@xemrexxx 6 yılda bunuda yaptım der artık bir bu kalmıştı çünkü @mrt-06
Varsın ablam, ileride çıkabilirsin.
@Yiğitt Niye izlemiyor bu diziyi kanalı @mrt-06 başrolleri @xBUGRAx @sokak sanati @MasacRE yan kadro @xemrexxx @Çiğdem @Harunnn60 daha ne
O daha önceki dizilerime de bakmıyordu zaten.@Yiğitt Niye izlemiyor bu diziyi kanalı @mrt-06 başrolleri @xBUGRAx @sokak sanati @MasacRE yan kadro @xemrexxx @Çiğdem @Harunnn60 daha ne
Hayatım assolist gibi en son dahil olacam olaylara ve en karlı ben çıkacam Madama gibi@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim çok iyi bölüm olmuş Sürprizli, ters köşeli ve komik
@xBUGRAx @Harunnn60 sahnesi şok etkisi yarattı. @MasacRE bir anda Adnan bey konumuna düştü Kimin eli kimin cebinde belli değil yani Bu tarz olaylara en kısa zamanda @serhatt ın da dahil olmasını bekliyorum, kambersiz düğün olmaz ne de olsa
@sokak sanati kozu eline geçirdi ve 4 ayak üstüne düştü şimdilik.
@Çiğdem @xemrexxx sahneleri de doludizgin Bakalım safoz Çiğdem, bu iğrençliğe nasıl bir tepki verecek orası da heyecanlı bitmiş
@mrt-06 yastık falan heyecan yaratmış reyting için ama @xemrexxx e birşey olmayacağını herkes biliyordur başka birine yapsa o taktiği tutabilirde@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim çok iyi bölüm olmuş Sürprizli, ters köşeli ve komik
@xBUGRAx @Harunnn60 sahnesi şok etkisi yarattı. @MasacRE bir anda Adnan bey konumuna düştü Kimin eli kimin cebinde belli değil yani Bu tarz olaylara en kısa zamanda @serhatt ın da dahil olmasını bekliyorum, kambersiz düğün olmaz ne de olsa
@sokak sanati kozu eline geçirdi ve 4 ayak üstüne düştü şimdilik.
@Çiğdem @xemrexxx sahneleri de doludizgin Bakalım safoz Çiğdem, bu iğrençliğe nasıl bir tepki verecek orası da heyecanlı bitmiş