TVen Entrika Konağı 3.Bölüm

Harika bir bölüm olmuş :Z Anam kimin eli kimin cebinde belli olmadığı nur topu gibi bir dizimiz oldu :A

@xemrexxx ve @Çiğdem sahnelerine baya gülüyorum yazık oldu kıza :F

@xBUGRAx senin tarafını tutuyorum dedim sen de fena çıktın :F

Eline sağlık canım :bhr: @mrt-06
Evet Buğra hepimizi şok etti canım. :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Özgür
@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim çok iyi bölüm olmuş :A Sürprizli, ters köşeli ve komik :A

@xBUGRAx @Harunnn60 sahnesi şok etkisi yarattı. :A @MasacRE bir anda Adnan bey konumuna düştü :A Kimin eli kimin cebinde belli değil yani :A Bu tarz olaylara en kısa zamanda @serhatt ın da dahil olmasını bekliyorum, kambersiz düğün olmaz ne de olsa :A

@sokak sanati kozu eline geçirdi ve 4 ayak üstüne düştü şimdilik. :A

@Çiğdem @xemrexxx sahneleri de doludizgin :A Bakalım safoz Çiğdem, bu iğrençliğe nasıl bir tepki verecek orası da heyecanlı bitmiş :A

@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim çok iyi bölüm olmuş :A Sürprizli, ters köşeli ve komik :A

@xBUGRAx @Harunnn60 sahnesi şok etkisi yarattı. :A @MasacRE bir anda Adnan bey konumuna düştü :A Kimin eli kimin cebinde belli değil yani :A Bu tarz olaylara en kısa zamanda @serhatt ın da dahil olmasını bekliyorum, kambersiz düğün olmaz ne de olsa :A

@Çiğdem @xemrexxx sahneleri de doludizgin :A Bakalım safoz Çiğdem, bu iğrençliğe nasıl bir tepki verecek orası da heyecanlı bitmiş :A
Hayatım assolist gibi en son dahil olacam olaylara ve en karlı ben çıkacam Madama gibi :A

70805

• Güldürdün
Reactions: Bully

@mrt-06 yastık falan heyecan yaratmış reyting için ama @xemrexxx e birşey olmayacağını herkes biliyordur başka birine yapsa o taktiği tutabilirde :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Bully
  • İlginç
Reactions: Çiğdem