Seni de odun rolünde görmek istiyor halk
Ben bu Kanal 7 varimsi diziye dahil olup kalitemi düşürmem. Forumun Medyapım'ı @pompy 'nin dizisinde başrol olarak yer alıyorum zaten.@xBUGRAx ölüyorum anlasana ölüyorum. Gözümün önünde ama dokunamıyorum falan deyip Bihter repliğini kullanmalı. Bende Buğra'ya tamam yardım edeceğim deyip Buğra ile bir olup işlevsizi yok etme planımı yapmis olayım diğer bölümde. Zaten işlevsizin bu bölüm repliği bile yokmuş.
@serhatt sonunda layık olduğun hizmetçilik seviyesine gelmişsin harika
@Harunnn60 sende kısa yoldan köşkün 2. Hanımını kandırarak zirveye yerleşmek istemişsin ama tutmamış. @kerem benim hizmetçim Rachel olarak diziye girsin herkesin hizmetçisi var benim yok.
@Çiğdem sen ne günah işledim bacım. Allah kolaylık versin. Her yerinden fok fışkıran biriyle ne yapacaksın bilemedim.
Ne kadar ruhsuz bir gençsinHerkes hakettigi yerde canım..
Deme öyle lazım olur sonra.O benim kardeşim be
Elinden geleni ardına komasın
Ben her zaman işimi garantiye alırım sen merak etmeDeme öyle lazım olur sonra.
Geberesice
@Çiğdem de böyle derdi.Ben her zaman işimi garantiye alırım sen merak etme
Kocan ilgisiz ama haklısın sen deHaklı gerekçelerim var.
Konuya kalplerinizi ya da gülümsemenizi bekliyorum.Forumda senin gibi bir mixer varken olur mu? Hem @serhatt 'la halvette ekstradan entrika ve dedikodunun dibine vurursun.
Kanal 7'de böyle cesur sahneleri olan dizi ne zaman izledin merak ediyorum.Ben bu Kanal 7 varimsi diziye dahil olup kalitemi düşürmem. Forumun Medyapım'ı @pompy 'nin dizisinde başrol olarak yer alıyorum zaten.