@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim çok iyi bölüm olmuşSürprizli, ters köşeli ve komik
@xBUGRAx @Harunnn60 sahnesi şok etkisi yarattı.@MasacRE bir anda Adnan bey konumuna düştü
Kimin eli kimin cebinde belli değil yani
Bu tarz olaylara en kısa zamanda @serhatt ın da dahil olmasını bekliyorum, kambersiz düğün olmaz ne de olsa
@sokak sanati kozu eline geçirdi ve 4 ayak üstüne düştü şimdilik.
@Çiğdem @xemrexxx sahneleri de doludizginBakalım safoz Çiğdem, bu iğrençliğe nasıl bir tepki verecek orası da heyecanlı bitmiş
![]()
Teşekkürler canım.@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim çok iyi bölüm olmuşSürprizli, ters köşeli ve komik
@xBUGRAx @Harunnn60 sahnesi şok etkisi yarattı.@MasacRE bir anda Adnan bey konumuna düştü
Bu tarz olaylara en kısa zamanda @serhatt ın da dahil olmasını bekliyorum, kambersiz düğün olmaz ne de olsa
@Çiğdem @xemrexxx sahneleri de doludizginBakalım safoz Çiğdem, bu iğrençliğe nasıl bir tepki verecek orası da heyecanlı bitmiş
![]()
Forumda çok şeyler dönüyor kafam basmıyor artık, ara verdikten sonra değişti buralar.
Galatasaray bully benim senaryoma ne zaman erken gelirse o zaman kazanırForumda çok şeyler dönüyor kafam basmıyor artık, ara verdikten sonra değişti buralar.![]()
uMARIM Bİ DAHA HİÇ GELMEZBenimde şu 6 yılda ilk defa fındık harici bukadar ara verdim dönem oldu 2 ay yoktumFok hala kayıp
![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 70834
Mesaj bombardımanı yapıyorum yoksa 4.bölümde beni kötü yola düşürebilirsin.@Harunnn60 seni son kez etiketliyorum.![]()
içten içe sende olmak istiyorsun da neyse.@Harunnn60 @xBUGRAx la @sokak sanati da @MasacRE olsunlar tamamdır@MasacRE i kızağa çekmişsin bu arada ilgilenmedi diye konuyla
Başrolde olsalar papuç pahalı
![]()
![]()
![]()
Bende gittim tek kaldın@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim çok iyi bölüm olmuşSürprizli, ters köşeli ve komik
![]()
Şu resim için telif ücreti alacağım senden.Benimde şu 6 yılda ilk defa fındık harici bukadar ara verdim dönem oldu 2 ay yoktumFok hala kayıp
![]()
![]()
Herif senin yokluğuna dayanamadı intihar etti..Benimde şu 6 yılda ilk defa fındık harici bukadar ara verdim dönem oldu 2 ay yoktumFok hala kayıp
![]()
![]()