Aaaa evvelden yazmıştım bunları, @sokak sanati'na rakip olarak dişli bir bey düşündüm o da sen oldun.😵 😵 😵 😵 😵 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😵😵😱😱😱😱😳😳😳😳😳😳😳😱😱😱😳
bölümü okuyunca ben. @mrt-06 Ne yaptın sen. Senin hakkıdan caps yapma zamanı geldi.
Aaaa evvelden yazmıştım bunları, @sokak sanati'na rakip olarak dişli bir bey düşündüm o da sen oldun.😵 😵 😵 😵 😵 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😵😵😱😱😱😱😳😳😳😳😳😳😳😱😱😱😳
bölümü okuyunca ben. @mrt-06 Ne yaptın sen. Senin hakkıdan caps yapma zamanı geldi.
Rolün katlanarak devam edecek.Mesaj bombardımanı yapıyorum yoksa 4.bölümde beni kötü yola düşürebilirsin.
Çıkarlarınızı aynı yola getirir o merak etme @sokak sanati@sokak sanati Kankam ama onun adamı mıyım bilemem şimdi çıkarlarımız farklı.
O afişin amacı zaten heryere asılsın paylaşılsın değilmi ayoll amacına ulaşılmak içinŞu resim için telif ücreti alacağım senden. Her yerde paylaşma.
Hortlamamasını isteyenlere inat hortlayacak inş bir gün yineHerif senin yokluğuna dayanamadı intihar etti..
ne yaptım ben be suçum ne esas suçlu sizsiniz
Rahmetlinin koltuna göz koymuştu oyüzden sapıklaşmaya baslamıstı zaten @mrt-06 da hemen değerlendirmiş @Harunnn60 @MasacRE @Bully@MasacRE gayet rolünü sahiplendi valla, ışığı doğru yakalamışım.
Kalp atmıyormuşsun 6 reytinge çıkamıyormuş senin yüzünden @pompyne yaptım ben be suçum ne esas suçlu sizsiniz
Seni ölümsüz yapmadan önce düşünecekti bunu Daha çok beklerKalp atmıyormuşsun 6 reytinge çıkamıyormuş senin yüzünden @pompy
destere nerde Masacre nerde milletimizin gönlünden düştü rahmetli elticim.Rahmetlinin koltuna göz koymuştu oyüzden sapıklaşmaya baslamıstı zaten @mrt-06 da hemen değerlendirmiş @Harunnn60 @MasacRE @Bully
@pompy de bana özendi herhalde.
Mehmet Ali erbil dizide hande ataizine döndürdü@pompy de bana özendi herhalde.
@xBUGRAx'in favori dizilerinden.Mehmet Ali erbil dizide hande ataizine döndürdü
Ece diye bir dizi vardı ordan esinlenme
@MasacRE gayet rolünü sahiplendi valla, ışığı doğru yakalamışım.
totalcana bu şarkıyı gönderiyorum çiğdem de bunu koca alsın kendisine işte sarışın karadenizli daha nolsun gerçi çiğdemden 3-4 yaş küçük oğlan @Bully @dreamy @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock @turkuazzne yaptım ben be suçum ne esas suçlu sizsiniz
Sen bölümü oku artık, muhteşem sahneleriniz var
AY BAKICIM @ÇiğdemM İ hiç çekemicem ayol bakıcım o iken git gide yatalak olurum ben .ss yok mu şöyle aysun kayacı gibi bir bakıcıSen bölümü oku artık, muhteşem sahneleriniz var