Aaaa evvelden yazmıştım bunları, @sokak sanati'na rakip olarak dişli bir bey düşündüm o da sen oldun.😵 😵 😵 😵 😵 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😵😵😱😱😱😱😳😳😳😳😳😳😳😱😱😱😳
bölümü okuyunca ben.@mrt-06 Ne yaptın sen.
Senin hakkıdan caps yapma zamanı geldi.
![]()
Aaaa evvelden yazmıştım bunları, @sokak sanati'na rakip olarak dişli bir bey düşündüm o da sen oldun.😵 😵 😵 😵 😵 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 😵😵😱😱😱😱😳😳😳😳😳😳😳😱😱😱😳
bölümü okuyunca ben.@mrt-06 Ne yaptın sen.
Senin hakkıdan caps yapma zamanı geldi.
![]()
Rolün katlanarak devam edecek.Mesaj bombardımanı yapıyorum yoksa 4.bölümde beni kötü yola düşürebilirsin.![]()
Çıkarlarınızı aynı yola getirir o merak etme @sokak sanati@sokak sanati Kankam ama onun adamı mıyım bilemem şimdi çıkarlarımız farklı.![]()
O afişin amacı zaten heryere asılsın paylaşılsın değilmi ayoll amacına ulaşılmak içinŞu resim için telif ücreti alacağım senden.Her yerde paylaşma.
![]()
Hortlamamasını isteyenlere inat hortlayacak inş bir gün yineHerif senin yokluğuna dayanamadı intihar etti..![]()
ne yaptım ben be suçum ne esas suçlu sizsiniz
Rahmetlinin koltuna göz koymuştu oyüzden sapıklaşmaya baslamıstı zaten @mrt-06 da hemen değerlendirmiş@MasacRE gayet rolünü sahiplendi valla, ışığı doğru yakalamışım.![]()
Kalp atmıyormuşsun 6 reytinge çıkamıyormuş senin yüzünden @pompyne yaptım ben be suçum ne esas suçlu sizsiniz![]()
Seni ölümsüz yapmadan önce düşünecekti bunu
destere nerde Masacre nerde milletimizin gönlünden düştü rahmetli elticim.Rahmetlinin koltuna göz koymuştu oyüzden sapıklaşmaya baslamıstı zaten @mrt-06 da hemen değerlendirmiş![]()
![]()
@Harunnn60 @MasacRE @Bully
Mehmet Ali erbil dizide hande ataizine döndürdü@pompy de bana özendi herhalde.![]()
@xBUGRAx'in favori dizilerinden.Mehmet Ali erbil dizide hande ataizine döndürdü
Ece diye bir dizi vardı ordan esinlenme
@MasacRE gayet rolünü sahiplendi valla, ışığı doğru yakalamışım.![]()
totalcana bu şarkıyı gönderiyorumne yaptım ben be suçum ne esas suçlu sizsiniz![]()
Sen bölümü oku artık, muhteşem sahneleriniz var
AY BAKICIM @ÇiğdemM İ hiç çekemicem ayol bakıcım o iken git gide yatalak olurum ben .ss yok mu şöyle aysun kayacı gibi bir bakıcıSen bölümü oku artık, muhteşem sahneleriniz var![]()