İyi bişey mi dedin kötü mü pek idrak edemedimCümlenin sonunu şöyle hayal etmiştim: gibi sonradan olma sonradan ameliyatla kestirmedim.
İyi bişey mi dedin kötü mü pek idrak edemedimCümlenin sonunu şöyle hayal etmiştim: gibi sonradan olma sonradan ameliyatla kestirmedim.
Valla aynen hizmetli deyip geçmeyin bir kahveye bakar.Kahve yerine fare zehiri veririm ben size
Yap bencede sonra adresini bulur bombalı suikast düzenler@pompy aşırı sinirli şu aralar, ne istese yapıyorum o yüzden
Yoruma açık canımİyi bişey mi dedin kötü mü pek idrak edemedim
Anam dur hele ne ayağı ortalık ayağa kalktı zaten@mrt-06 şuna ayak yıkama sahnesi yazsana
Hele sokaksanatını zevkle öldürürümValla aynen hizmetli deyip geçmeyin bir kahveye bakar.
https://twitter.com/x/status/1126883836091150336@mrt-06 şuna ayak yıkama sahnesi yazsana
Beni seviyor yapmaz diyeceğim ama emin değilim.Yap bencede sonra adresini bulur bombalı suikast düzenler
@sokak sanati Tuzak kuruyor olabilir @Harunnn60 onun adamıdır bence @xBUGRAx @MasacRE i ayıracakEvet Buğra ile mutlu olmak istiyorum diyordu geçen bölüm yorumlarında.
Dizimiz insanların içindeki duyguları da çıkarıyor işte.Hele sokaksanatını zevkle öldürürüm
Serhat yeni xemrexxx oldu aynen
Analizdan daha çok @sokak sanati @Harunnn60 ı tanıma diyelim@sokak sanati bak bu da güzel bir analiz oldu.
Ben kötülükten besleniyorum zaten, benim için çocuk oyuncağıDizimiz insanların içindeki duyguları da çıkarıyor işte.
İkisini diziye iyi yansıtmışım o zaman.
Ben yakında tamamen kesecem dilini
Bu hakaret amaSerhat yeni xemrexxx oldu aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?