İzledin mi o bölümleri. Katil kimdi onlardan.
Kahve yerine fare zehiri veririm ben size![]()
Teşekkürler. 😳Unutmuşum hemen kalpliyorum
?
Tahmin ediyordum ama yine de rolünü iyi sahiplendi.Hissetmişsin demekki ona göre ayarlamışsın![]()
![]()
![]()
@denizz19 ile aranıza beni almayın lütfen, geçen de ne yapacağımı şaşırdım.![]()
İzledin mi o bölümleri. Katil kimdi onlardan.![]()
Gücünüz yetmez![]()
Cümlenin sonunu şöyle hayal etmiştim: gibi sonradan olma sonradan ameliyatla kestirmedim.Ben doğuştan hanımım @sokak sanati gibi sonradan olma sonradan görme hanım değilim![]()
İsminden belli benlik olduğuOhaaa ben de WP'den yazacaktım bir şey mi yaptım bana karşı neden soğuksun diye.
Tamam canım tam senlik bir iş.![]()
Ama sen de kadıncağızın dilini çözemedin bir türlü suç sende.
Değerlendirmelerini bekliyorum canımİsminden belli benlik olduğuDiğer bölümleri okudum şimdi buna geçiyorum
![]()
Bu bölüm hosuna gitmicek @sokak sanati @xBUGRAx başkalarını bulmaya basladılar kırıştırıcakTahmin ediyordum ama yine de rolünü iyi sahiplendi.![]()
Hhaha ama çok komik konusuyorAma sen de kadıncağızın dilini çözemedin bir türlü suç sende.![]()
Bi taraflarından uydurma ne ayağı3 bölümde sadece bir kere ayak yıkarken sahnesi olan sen mi söylüyorsun bunu![]()
Evet Buğra ile mutlu olmak istiyorum diyordu geçen bölüm yorumlarında.Bu bölüm hosuna gitmicek @sokak sanati @xBUGRAx başkalarını bulmaya basladılar kırıştırıcak![]()
![]()
@MasacRE
Keşke forumda da hep öyle konuşsa, yıllardır başımızın etini yiyor.Hhaha ama çok komik konusuyor![]()
![]()
![]()