Ben doğuştan hanımım @sokak sanati gibi sonradan olma sonradan görme hanım değilimAnam herkes konağın hanımı olma derdinde, konaklı diziler neden reyting yapıyor anladık.@Çiğdem @sokak sanati @xBUGRAx
Allah sınıyor işte Çiğdem'i ablam.![]()
Ona ne oldu sahii.![]()
Yok ablam ben bunları 1 ay önceden yazmıştım zaten herhangi bir değiştirme yapmadım.@Harunnn60 @xBUGRAx la @sokak sanati da @MasacRE olsunlar tamamdır@MasacRE i kızağa çekmişsin bu arada ilgilenmedi diye konuyla
Başrolde olsalar papuç pahalı
![]()
![]()
![]()
Senle gelecek yaz ortak dizi yazalım çok iyi fikirler çıkıyor.Birde kur falan yapmış. Yatağa götür sonrada ne oluyor de. Bu @Harunnn60 'da az değilkesin @xBUGRAx 'e keçi boynuzu Mesih macunu falan yediriştir
![]()
Konuya da bir kalp bekliyorum Alpercim.Yaşasın entrikabunlar ailecek azmış anam evlerden ırak
![]()
Varsın ablam, ileride çıkabilirsin.Hemde fena şekilde bakalım daha neler olacak ben yokmuydum bu diziye ya
Senle gelecek yaz ortak dizi yazalım çok iyi fikirler çıkıyor.![]()
kesinlikle
Kahve yerine fare zehiri veririm ben sizeSe bence Kahvemizi nasıl içeriz onu ezberle kenarin dilberi![]()
Yastığı almışsın belki gelecek bölüme boğarsınGbereceğini sanmıyorum nedense@xemrexxx
Unutmuşum hemen kalpliyorumKonuya da bir kalp bekliyorum Alpercim.![]()
Hissetmişsin demekki ona göre ayarlamışsınYok ablam ben bunları 1 ay önceden yazmıştım zaten herhangi bir değiştirme yapmadım.![]()