Gbereceğini sanmıyorum nedense @xemrexxxAllah işte seni test ediyor ablacım, sınırlarını zorluyor.
Gbereceğini sanmıyorum nedense @xemrexxxAllah işte seni test ediyor ablacım, sınırlarını zorluyor.
Ben doğuştan hanımım @sokak sanati gibi sonradan olma sonradan görme hanım değilimAnam herkes konağın hanımı olma derdinde, konaklı diziler neden reyting yapıyor anladık. @Çiğdem @sokak sanati @xBUGRAx
Allah sınıyor işte Çiğdem'i ablam.
Ona ne oldu sahii.
Yok ablam ben bunları 1 ay önceden yazmıştım zaten herhangi bir değiştirme yapmadım.@Harunnn60 @xBUGRAx la @sokak sanati da @MasacRE olsunlar tamamdır @MasacRE i kızağa çekmişsin bu arada ilgilenmedi diye konuyla Başrolde olsalar papuç pahalı
Senle gelecek yaz ortak dizi yazalım çok iyi fikirler çıkıyor.Birde kur falan yapmış. Yatağa götür sonrada ne oluyor de. Bu @Harunnn60 'da az değil kesin @xBUGRAx 'e keçi boynuzu Mesih macunu falan yediriştir
Bu hikaye için olabilir tabii.
Konuya da bir kalp bekliyorum Alpercim.Yaşasın entrika bunlar ailecek azmış anam evlerden ırak
Varsın ablam, ileride çıkabilirsin.Hemde fena şekilde bakalım daha neler olacak ben yokmuydum bu diziye ya
Senle gelecek yaz ortak dizi yazalım çok iyi fikirler çıkıyor.
kesinlikle
Kahve yerine fare zehiri veririm ben sizeSe bence Kahvemizi nasıl içeriz onu ezberle kenarin dilberi
Yastığı almışsın belki gelecek bölüme boğarsınGbereceğini sanmıyorum nedense @xemrexxx
Unutmuşum hemen kalpliyorumKonuya da bir kalp bekliyorum Alpercim.
Hissetmişsin demekki ona göre ayarlamışsınYok ablam ben bunları 1 ay önceden yazmıştım zaten herhangi bir değiştirme yapmadım.