@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim çok iyi bölüm olmuşSürprizli, ters köşeli ve komik
@xBUGRAx @Harunnn60 sahnesi şok etkisi yarattı.@MasacRE bir anda Adnan bey konumuna düştüKimin eli kimin cebinde belli değil yaniBu tarz olaylara en kısa zamanda @serhatt ın da dahil olmasını bekliyorum, kambersiz düğün olmaz ne de olsa
@sokak sanati kozu eline geçirdi ve 4 ayak üstüne düştü şimdilik.
@Çiğdem @xemrexxx sahneleri de doludizginBakalım safoz Çiğdem, bu iğrençliğe nasıl bir tepki verecek orası da heyecanlı bitmiş
Teşekkürler canım.@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim çok iyi bölüm olmuşSürprizli, ters köşeli ve komik
@xBUGRAx @Harunnn60 sahnesi şok etkisi yarattı.@MasacRE bir anda Adnan bey konumuna düştüKimin eli kimin cebinde belli değil yaniBu tarz olaylara en kısa zamanda @serhatt ın da dahil olmasını bekliyorum, kambersiz düğün olmaz ne de olsa
@Çiğdem @xemrexxx sahneleri de doludizginBakalım safoz Çiğdem, bu iğrençliğe nasıl bir tepki verecek orası da heyecanlı bitmiş
Forumda çok şeyler dönüyor kafam basmıyor artık, ara verdikten sonra değişti buralar.
Galatasaray bully benim senaryoma ne zaman erken gelirse o zaman kazanırForumda çok şeyler dönüyor kafam basmıyor artık, ara verdikten sonra değişti buralar.
uMARIM Bİ DAHA HİÇ GELMEZBenimde şu 6 yılda ilk defa fındık harici bukadar ara verdim dönem oldu 2 ay yoktumFok hala kayıp@xemrexxx @serhatt @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 70834
Mesaj bombardımanı yapıyorum yoksa 4.bölümde beni kötü yola düşürebilirsin.@Harunnn60 seni son kez etiketliyorum.
içten içe sende olmak istiyorsun da neyse.@Harunnn60 @xBUGRAx la @sokak sanati da @MasacRE olsunlar tamamdır@MasacRE i kızağa çekmişsin bu arada ilgilenmedi diye konuylaBaşrolde olsalar papuç pahalı
Bende gittim tek kaldın@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim çok iyi bölüm olmuşSürprizli, ters köşeli ve komik
Şu resim için telif ücreti alacağım senden.Benimde şu 6 yılda ilk defa fındık harici bukadar ara verdim dönem oldu 2 ay yoktumFok hala kayıp@xemrexxx @serhatt @Bully
Herif senin yokluğuna dayanamadı intihar etti..Benimde şu 6 yılda ilk defa fındık harici bukadar ara verdim dönem oldu 2 ay yoktumFok hala kayıp@xemrexxx @serhatt @Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?