Oldum ve üzüldüm...Kaba herif, zaten Oscar etkinliğinde senin bana olan tavrını yaptığın mobninglerde anlamıştım Notunu verdim artık!
@MEnes bu olaya şahit ol
Oldum ve üzüldüm...Kaba herif, zaten Oscar etkinliğinde senin bana olan tavrını yaptığın mobninglerde anlamıştım Notunu verdim artık!
@MEnes bu olaya şahit ol
@MEnes yoldaşım benim tarafimda Ne mobbing yapmışım be iftira atma
Ben taraf olmam, her daim adaletin yanındayım. Yoldaşım da olsa dostum da olsa doğru neyse onu söylerim. Aranızdakileri detaylı bilmediğim için net fikir belirtemem.Bir kadına defol gibi çirkin bir üslubun tarafını tutacak kadar kaba biri değil @MEnes , üstelik bunu sebepsiz yapman şakası bile oldukça çirkin
Ne iftirası be sana bir keresinde olmamışlar atarak yaptığın mobningi protesto ettiğimi belirtmiştim sonra devam ettin ama boşvermiştim
Şoklardayım şu an..Oldum ve üzüldüm...
Ben de... Böyle bir kabalığı nasıl yapabildin yoldaşımm.Şoklardayım şu an..
LEYLA İLE MECNUN 1 reyting alıyordu... Ama bu onu tarihin en iyi yerli dizisi olmaktan dışarı mı çıkarıyordu, tabi ki hayır... @Tolstoyevski9.97 almış, ee şimdi Çukur'dan, Çarpışma'dan, Söz'den, Halka'dan daha iyi bir dizi anlamınami geliyor? hayır...
işte neymiş, reyting oranına bakılarak bu daha iyi, şu daha iyi denmeyecek. Kalite reytingle ölçülmeyecek kadar kaliteli bir detaydır. Halka'yı izlemeden reytingine bakıp yorumlayanlara duyrulur ?
@Sherlock @Tolstoyevski @MEnes @DarkLegenD @xemrexxx @batuhankaralar
Boş anıma geldi yoldaşım Yoksa ben kibar bir insanımdır, bilirsinBen de... Böyle bir kabalığı nasıl yapabildin yoldaşımm.
Tabi ki bilirim yoldaşım. Kibar ve belli düzeyde naifliği olmayan insanları yoldaşımız saymayız zaten.Boş anıma geldi yoldaşım Yoksa ben kibar bir insanımdır, bilirsin
@DarkLegenD in sözleri. Az özgün ol beŞu anda avatarımdaki gibi bakıyorum sana Ahaahahaha Bu üslup hoşuma gidiyor ama
Zaten sana onun gibi Menes gel tarafımda ol demedim. Senin objektif olduğunu bildiğim için şahit ol dedim, o tarafimda olur deyince sana yakışmayan bir hareket olduğunu bildiğim için o cevabı verdim. Seni iyi tanıyorum işteBen taraf olmam, her daim adaletin yanındayım. Yoldaşım da olsa dostum da olsa doğru neyse onu söylerim. Aranızdakileri detaylı bilmediğim için net fikir belirtemem.
Üst paragraftakilere katılıyorum tespitler doğru. Ama alt paragrafın tamamı için değil de bugünki kısmına katılmıyorum. Şöyle açıklayayım, mesaja tekrar baktım o mesaj tamamen goygoy. @Maskeli Fedai yoldaşım o mesajda benim de bazen kullandığım 'hepinizden tiksiniyorum, iğrençsiniz' tarzına benzer goygoy içeriği kullanmış. Yani alınacak bir durum yok o kısımda bence. Ama toplama yayınca dokunmuş olabilir tabi sana, bir şey diyemem o kadarına.@DarkLegenD in sözleri. Az özgün ol be
Zaten sana onun gibi Menes gel tarafımda ol demedim. Senin objektif olduğunu bildiğim için şahit ol dedim, o tarafimda olur deyince sana yakışmayan bir hareket olduğunu bildiğim için o cevabı verdim. Seni iyi tanıyorum işte
Aramızda detay yok, bende pek anlam veremiyorum Maskelinin tavırlanına. Bir anda defol gibi çirkin bir üslup kullanması üzdü.
Kendisi ile eskiye baktığımızda bir kere bile osun bir söz düellesu bile olmadı ve ben hatta onun hem ekimdeki doğum gününde tebrik etmiştim hemde 30.000'ler kulübünde kendiini tebrik edip @Doğu dan dolayı biraz sempati duyduğum birisi diye belirtmiştim o konuda ama bugünden itibaren yok oldu herşey Bazı taşlarda yerine oturdu bugün @Maskeli Fedai
Aman onlar bakacaksa bakmasın ergenler
Hercai TOTAL'de 9.97 reyting... @xBUGRAx
Şuraya bak ya biz boşuna uğraşıyoruz Kalite yerlerde ama neredeyse 10 reyting alıyorlar 😱
Total
Arnavutluk - Türkiye - 10,13 | TRT1
Hercai - 9,97 | ATV
Arka Sokaklar - 8,07 | Kanal D
Payitaht Abdülhamid - 4,24 | TRT1
İstanbullu Gelin - 3,86 | Star TV
Kızım - 3,67 | TV8
Gülperi - 3,67 | Show TV
AB
Arnavutluk - Türkiye - 12,96 | TRT1
Hercai - 6,79 | ATV
İstanbullu Gelin - 6,14 | Star TV
Payitaht Abdülhamid - 5,76 | TRT1
Kızım - 4,01 | TV8
Arka Sokaklar - 3,72 | Kanal D
Gülperi - 1,92 | Show TV
ABC1
Arnavutluk - Türkiye - 13,62 | TRT1
Hercai - 8,16 | ATV
Payitaht Abdülhamid - 5,77 | TRT1
İstanbullu Gelin - 5,24 | Star TV
Arka Sokaklar - 5,02 | Kanal D
Kızım - 4,35 | TV8
Gülperi - 3,58 | Show TV
Bir rezil dizi daha tuttu. Yine yanıltmadığın için teşekkürler Türk halkı..
Yeni dizinin mağdurlarından Kızım fena değil ama Gülperi tamamen çökmüş. Show TV perşembeden sonra cuma da zirve yarışında havlu attı.
Milli maç olduğu halde Hercai'nin aldığı reytinge bak ya. Bir kere şaşırtın beni be bir kere
Ayy, tam adamlarını bulmuşsun işte.
Beni eklemesi intihar etmeni engellemiş neyseki (lafını hiç üstüme almıyorum) hem annem türk değil, orda hata yapmış @xemrexxx ve @DarkLegenD ile yan yana koyması rezalet gerçekten
Defolun İkinizi de görmek istemiyorum
Esma Sultan'ın geliniyken ne kadar elegantti ; hercaide çok paçoz olmuş .ssOldum ve üzüldüm...
Sen direk benim mesajı alıntılayıp "iğrencsiniz' dermisin bu goygoy bile olsa? Sen onu bana desen bile bu defol yazısı kadar üzmez çünkü senle bizim goygoy muhabetlerimiz var ama o defol kelimesini bana başka zamanlardaki tavırlarıdan söz ettiğim ve samimiyetliğimiz olmayan Maskeli deyince haliyle pek hoş karşılamadımÜst paragraftakilere katılıyorum tespitler doğru. Ama alt paragrafın tamamı için değil de bugünki kısmına katılmıyorum. Şöyle açıklayayım, mesaja tekrar baktım o mesaj tamamen goygoy. @Maskeli Fedai yoldaşım o mesajda benim de bazen kullandığım 'hepinizden tiksiniyorum, iğrençsiniz' tarzına benzer goygoy içeriği kullanmış. Yani alınacak bir durum yok o kısımda bence. Ama toplama yayınca dokunmuş olabilir tabi sana, bir şey diyemem o kadarına.
Bu dizinin kendisi baştan aşağı paçozluğun yürüyen hali zaten bir şey olmaz.Esma Sultan'ın geliniyken ne kadar elegantti ; hercaide çok paçoz olmuş .ss
@vadikızı @xBUGRAx @Harunnn60 @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 66003Ekli dosyayı görüntüle 66002
Anladım, yanlış yerde yanlış kişiye söylemiş oldu, o yüzden sıkıntı teşkil etti. Neyse sağlık olsun, hata yapmış hatasız insan olmaz sonuçta.Sen direk benim mesajı alıntılayıp "iğrencsiniz' dermisin bu goygoy bile olsa? Sen onu bana desen bile bu defol yazısı kadar üzmez çünkü senle bizim goygoy muhabetlerimiz var ama o defol kelimesini bana başka zamanlardaki tavırlarıdan söz ettiğim ve samimiyetliğimiz olmayan Maskeli deyince haliyle pek hoş karşılamadım
Bu resmen benim aa. 😵 Kendisine daha çok kanım ısındı. @Maskeli Fedai@DarkLegenD in sözleri. Az özgün ol be
Zaten sana onun gibi Menes gel tarafımda ol demedim. Senin objektif olduğunu bildiğim için şahit ol dedim, o tarafimda olur deyince sana yakışmayan bir hareket olduğunu bildiğim için o cevabı verdim. Seni iyi tanıyorum işte
Aramızda detay yok, bende pek anlam veremiyorum Maskelinin tavırlanına. Bir anda defol gibi çirkin bir üslup kullanması üzdü.
Kendisi ile eskiye baktığımızda bir kere bile osun bir söz düellesu bile olmadı ve ben hatta onun hem ekimdeki doğum gününde tebrik etmiştim hemde 30.000'ler kulübünde kendiini tebrik edip @Doğu dan dolayı biraz sempati duyduğum birisi diye belirtmiştim o konuda ama bugünden itibaren yok oldu herşey Bazı taşlarda yerine oturdu bugün @Maskeli Fedai
@DarkLegenD in sözleri. Az özgün ol be
?????Sayın Gs'li dostumu kurtarmaya geldim. Bırakın kadim dostumun peşini... @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 66006
@DarkLegenD in sözleri. Az özgün ol be
Yahu bir mesajımda "" bulunuyorsa o tamamen goygoy amaçlıdır. Goygoyu da samimi olup olmadığımız herkesle yapıyoruz yani özel olarak ben bununla pek konuşmuyorum en iyisi yapmayayım tarzında birisi değilim. Alınılacak veya kendini kötü hissedecek bir durum yok ortada Öyle olsa bana neler neler diyor @xemrexxx melunu Onunla da kavga edeyim? Ha orda amacım daha çok @DarkLegenD'e laf atmak. Sen arada kaynadın maalesefÜst paragraftakilere katılıyorum tespitler doğru. Ama alt paragrafın tamamı için değil de bugünki kısmına katılmıyorum. Şöyle açıklayayım, mesaja tekrar baktım o mesaj tamamen goygoy. @Maskeli Fedai yoldaşım o mesajda benim de bazen kullandığım 'hepinizden tiksiniyorum, iğrençsiniz' tarzına benzer goygoy içeriği kullanmış. Yani alınacak bir durum yok o kısımda bence. Ama toplama yayınca dokunmuş olabilir tabi sana, bir şey diyemem o kadarına.
Anladım, yanlış yerde yanlış kişiye söylemiş oldu, o yüzden sıkıntı teşkil etti. Neyse sağlık olsun, hata yapmış hatasız insan olmaz sonuçta.
Gözlerim doldu be.. Yoldaşlarım benim..Sayın Gs'li dostumu kurtarmaya geldim. Bırakın kadim dostumun peşini... @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 66006
Bir de Leyla ile Mecnun'la ilgili mesajıma üzücü atmış... Sana gün geçtikçe daha çok üzülüyorum. Bak gel bırak şu CW'yi...Bu resmen benim aa. 😵 Kendisine daha çok kanım ısındı. @Maskeli Fedai
Yoldaşlarımızı her zaman savunmak bizim görevimizdir...Gözlerim doldu be.. Yoldaşlarım benim..