Şuan dizide oynadını bile bilmiyorum hangi dizi o 😱😱😱şu anki dizisi gayet iyi gidiyor afrayı da kaptı köftehor .ss
5+ reyting alıyor tüm gruplarda daha nolsun afra ya az bileFurkan Ardınç @xBUGRAx Kardeş çocukları saçma bir dizi geçenlerde dalga geçiyorduk ne tutması ayoll ?A
Senin tuttuğun adamlardan olması daha üzücüdür bence onun için5+ reyting alıyor tüm gruplarda daha nolsun ?A afra ya az bile
ayol kolej günlüğündeki senin parlak koleksiyonundan biri ünlü olamadı sadece o da çukurda avniyi oynuyor başrol kızların hepsi kayboldu nasıl bir kem gözün varsa inşallah @serhatt a kayar gözlerin
ay neyse sen derdine yan bak diriliş için dublörü bile bulunmuş senin yeni favorin burak ın hadi good nightSenin tuttuğun adamlardan olması daha üzücüdür bence onun için
Çok gıcık bir kı başroldeydi iyiki onu başımıza çıkarmadılar alon suratlı ecünnü kızın var onun gibi birşeydi
@Forumdash saçını kesmişler Burakın diyince umutlanmıştım ayoll @serhatt o bunak gözleriyle yanlış görmüştür diyorduay neyse sen derdine yan bak diriliş için dublörü bile bulunmuş senin yeni favorin burak ın hadi good night
SPN haberi doğruysa başka kötü habere gerek yokay neyse sen derdine yan bak diriliş için dublörü bile bulunmuş senin yeni favorin burak ın hadi good night
yada saçını toplamiş demiştim@Forumdash saçını kesmişler Burakın diyince umutlanmıştım ayoll @serhatt o bunak gözleriyle yanlış görmüştür diyordu
Fahriye bi gece loş ışıkta kariştırmasa bariay neyse sen derdine yan bak diriliş için dublörü bile bulunmuş senin yeni favorin burak ın hadi good night
Aman onlar bakacaksa bakmasın ergenlerAaa yok reyting yükselebilir belki açısından diyorum Çukurun veletleri belki Veliyi görüp Çarpışmanın diğer bölümüne bakmak isterler ?A @xemrexxx @Forumdash @serhatt
5+ reyting alıyor tüm gruplarda daha nolsun ?A afra ya az bile
ayol kolej günlüğündeki senin parlak koleksiyonundan biri ünlü olamadı sadece o da çukurda avniyi oynuyor başrol kızların hepsi kayboldu nasıl bir kem gözün varsa inşallah @serhatt a kayar gözlerin
Dediğim doğru çıktı@Forumdash saçını kesmişler Burakın diyince umutlanmıştım ayoll @serhatt o bunak gözleriyle yanlış görmüştür diyordu