Hazem
Favori Üye
Maç, Arka Sokaklar'ı etkilemiş. Haftaya +10 ile yerimize yerleşirizSAK'tan bin kat daha iyi dizi rahatsız etmiyor beni.
9.97 almış, ee şimdi Çukur'dan, Çarpışma'dan, Söz'den, Halka'dan daha iyi bir dizi anlamınami geliyor? hayır...Milli maç olduğu halde Hercai'nin aldığı reytinge bak ya. Bir kere şaşırtın beni be bir kere
9.97 almış, ee şimdi Çukur'dan, Çarpışma'dan, Söz'den, Halka'dan daha iyi bir dizi anlamınami geliyor? hayır...
işte neymiş, reyting oranına bakılarak bu daha iyi, şu daha iyi denmeyecek. Kalite reytingle ölçülmeyecek kadar kaliteli bir detaydır. Halka'yı izlemeden reytingine bakıp yorumlayanlara duyrulur ?
@Sherlock @Tolstoyevski @MEnes @DarkLegenD @xemrexxx @batuhankaralar
Bir diziyi değerlendirme ölçütü hangi ülkeden çıktığıdır. Halka'ya bakıyoruz, Türk yapımı. Bitmiştir.9.97 almış, ee şimdi Çukur'dan, Çarpışma'dan, Söz'den, Halka'dan daha iyi bir dizi anlamınami geliyor? hayır...
işte neymiş, reyting oranına bakılarak bu daha iyi, şu daha iyi denmeyecek. Kalite reytingle ölçülmeyecek kadar kaliteli bir detaydır. Halka'yı izlemeden reytingine bakıp yorumlayanlara duyrulur ?
@Sherlock @Tolstoyevski @MEnes @DarkLegenD @xemrexxx @batuhankaralar
Çok saçma sonuçta tüm forum türk annelerinden çıkma ; şimdi sen ve @serhatt ; @Dosi ile @Maskeli Fedai falan hepiniz aynı misinizBir diziyi değerlendirme ölçütü hangi ülkeden çıktığıdır. Halka'ya bakıyoruz, Türk yapımı. Bitmiştir.
Bu forumdaysak hepimiz aynıyızdır demektir.Çok saçma sonuçta tüm forum türk annelerinden çıkma ; şimdi sen ve @serhatt ; @Dosi ile @Maskeli Fedai falan hepiniz aynı misiniz
Tüm forum türk anneye sahip değil, benim o etiketlemede olmamam gerekirdi hem @DarkLegenD Kırgın Çiçekler için ölen biriydi, gelip burda boş hava derdindeÇok saçma sonuçta tüm forum türk annelerinden çıkma ; şimdi sen ve @serhatt ; @Dosi ile @Maskeli Fedai falan hepiniz aynı misiniz
Bir diziyi değerlendirme ölçütü hangi ülkeden çıktığıdır. Halka'ya bakıyoruz, Türk yapımı. Bitmiştir.
Kırgın Çiçekler çöp zaten. Kemal'in sahneleri izlenilebilirdi sadece.Tüm forum türk anneye sahip değil, benim o etiketlemede olmamam gerekirdi hem @DarkLegenD Kırgın Çiçekler için ölen biriydi, gelip burda boş hava derdinde
Çok saçma sonuçta tüm forum türk annelerinden çıkma ; şimdi sen ve @serhatt ; @Dosi ile @Maskeli Fedai falan hepiniz aynı misiniz
Bu forumdaysak hepimiz aynıyızdır demektir.
Beni kimlerle yan yana koymuş İntihar etmelikTüm forum türk anneye sahip değil, benim o etiketlemede olmamam gerekirdi hem @DarkLegenD Kırgın Çiçekler için ölen biriydi, gelip burda boş hava derdinde
Ayy, tam adamlarını bulmuşsun işte.Beni kimlerle yan yana koymuş İntihar etmelik
Beni eklemesi intihar etmeni engellemiş neyseki (lafını hiç üstüme almıyorum) hem annem türk değil, orda hata yapmış @xemrexxx ve @DarkLegenD ile yan yana koyması rezalet gerçektenBeni kimlerle yan yana koymuş İntihar etmelik
Ayy, tam adamlarını bulmuşsun işte.
Defolun İkinizi de görmek istemiyorumBeni eklemesi intihar etmeni engellemiş neyseki (lafını hiç üstüme almıyorum) hem annem türk değil, orda hata yapmış @xemrexxx ve @DarkLegenD ile yan yana koyması rezalet gerçekten
Bana müsade o zaman.Defolun İkinizi de görmek istemiyorum
Kaba herif, zaten Oscar etkinliğinde senin bana olan tavrını yaptığın mobninglerde anlamıştım Notunu verdim artık!Defolun İkinizi de görmek istemiyorum
Bir kadına defol gibi çirkin bir üslubun tarafını tutacak kadar kaba biri değil @MEnes , üstelik bunu sebepsiz yapman şakası bile oldukça çirkin@MEnes yoldaşım benim tarafimda Ne mobbing yapmışım be iftira atma
Şu anda avatarımdaki gibi bakıyorum sana Ahaahahaha Bu üslup hoşuma gidiyor amaBir kadına defol gibi çirkin bir üslubun tarafını tutacak kadar kaba biri değil @MEnes , üstelik bunu sebepsiz yapman şakası bile oldukça çirkin
Ne iftirası be sana bir keresinde olmamışlar atarak yaptığın mobningi protesto ettiğimi belirtmiştim sonra devam ettin ama boşvermiştim